Keresés

Részletes keresés

pimre Creative Commons License 2025.03.05 0 1 712

A mai napon egy termék eladási hirdetésemre jelentkezett valaki azzal, hogy vidékre szeretné, és a Jófogás futárja vinné el. Az árat előre utalja a bankszámlámra.

Kiderült, hogy banki csaló, aki az előreutalás ürügyén a számlámra be akart jutni, és elutalni róla egy rahedli pénzt. Azt írta, hogy ellenőrizzem, megérkezett-e a számlámra a pénzt, majd egy Jófogás levélnek kinéző emaillel (nem vettem észre, hogy nem igazi Jófogás - a fejlécből kellett volna észrevennem) szerette volna a belépési lehetőséget.

Utólag kiderült, hogy a QR kódhoz hozzájutva is lett volna valami trükkje hozzáférni a számlámhoz.

Szerencsére az OTP észrevette, letiltotta a számlát. Utólag elhívott az ügyintéző, elmondta, hogy gyanús lett a többszöri próbálkozásom az email fiókba belépésre, és észrevették az idegen behatolási kísérletet, ezért a letiltás. Holnap menjek a bankfiókba új számlaszámot kérni. Ez apró kellemetlenség ahhoz képest, hogy ha leemeltek volna valamit a számlámról. Mivel a kártya marad a jelenlegi, így telefonon ellenőriztem, hogy minden megvan.

A lényeg, hogy a Jófogásnál kizárólag a hirdetésfeladás vagy kiemelés vásárlás során lehet szükség bankkártyájára. Tehát soha ne fogadjunk el előreutalást.

*Leia* Creative Commons License 2025.02.26 0 0 711

Sziasztok

Várároltam egy sportszemüveget a jófogáson foxpost szállítással, amit meg is kaptam. A hirdető azt írta többszöri kérdezésemre is, hogy a lencse makulátlan, nem használt, viszont, mikor kibontottam a csomagot a lencse használhatatlan. Tele van apró pontszerű mélyedéssel, kráterekkel, valamint a külső bevonat is jön le róla, gyakorlatilag használhatatlan. Felvéve napsütésben használhatatlan.
Mindezt jeleztem a hirdetőnek, aki ugyan olvasta az üzeneteket, de nem reagált, kértem, hogy vegye vissza a szemüveget, hiszen nem felel meg a leírása a valóságnak. Ahogy nézem már le is tiltott, és egy hirdetése sincsen már.

természetesen jeleztem az ügyfélszolgálatnak az esetet Ilyenkor mit tehetek még?

Pikapika Creative Commons License 2025.01.17 0 0 710

Újabb csaló a Jófogáson!

Sajnos az oldalon nem tudtam semmilyen infót megosztani mert letiltott ezért itt osztom meg utólag( már törölték a hirdetést)

Egy láncfűrészre utaltam előleget (sajnos) üzenet és telefon beszélgetés után majd közvetlenül utána a hirdető minden kapcsolatot  válasz nélkül hagyott.

Csaló adata: Mészáros Judit Siófok székhellyel volt a hirdetés.

Tel: 06703420148

Bankszámla: 12042847 02024590 00100003

Remélem mást nem lopott meg.

Sajnos a jófogás a bejelentésemre semmit nem tett.

H. úr Creative Commons License 2025.01.02 0 0 709

Sziasztok,

Új adathalász trükk! ( nekem legalábbis az....)

Viberen kaptam üzenetet,hogy érdekelne valakit a hirdetett termék,el tudnám-e küldeni,az ország túlsó felébe csomagküldő szolgálattal előre kifizetve,

Fényképes Viber felhasználótól jött,látszólag minden ok, persze jött is a süket szöveg,hogy nem kell becsomagolnom,mert azt a futár megoldja (?!) ,csak adjam meg az email címemet,a csomag regisztrációjához....Hát persze!!!

De legfontosabb a Viber felhasználó telefonszáma:

+380506164531 UKRÁN TELEFONSZÁMRÓL ÍRT ( pc-n ) A ROHADÉK!!

Aztán amikor lebuktattam, jött a szokásos anyázás.

Kérek mindenkit,hogy ha teheti, terjessze minél több felületen - Facebook, stb - ezt a fajta csaló,adathalász formát,legyen óvatos minden Jófogás használó,hátha nincs mindenki ennyire résen.

Köszönöm

Airbag. Creative Commons License 2024.12.12 0 0 708

kamu levelek,

adathalászat,

ne is válaszolj,ne is kattints rá.

Előzmény: littlejoe52 (707)
littlejoe52 Creative Commons License 2024.12.12 0 0 707

Üdv!

Ez az üzenet van minden hirdetésemnél,nem tudok vele mit csinálni...

Т⁣⁣⁣á⁣⁣⁣j⁣⁣⁣é⁣⁣⁣k⁣⁣⁣о⁣⁣⁣z⁣⁣⁣t⁣⁣⁣а⁣⁣⁣t⁣⁣⁣j⁣⁣⁣u⁣⁣⁣k⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣0⁣⁣⁣n⁣⁣⁣t⁣⁣⁣,⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣h⁣⁣⁣о⁣⁣⁣g⁣⁣⁣у⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣а⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣t⁣⁣⁣е⁣⁣⁣r⁣⁣⁣м⁣⁣⁣é⁣⁣⁣k⁣⁣⁣е⁣⁣⁣t⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣s⁣⁣⁣i⁣⁣⁣к⁣⁣⁣е⁣⁣r⁣⁣⁣е⁣⁣⁣s⁣⁣⁣е⁣⁣⁣n⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣m⁣⁣⁣е⁣⁣⁣g⁣⁣⁣v⁣⁣⁣а⁣⁣⁣s⁣⁣⁣а⁣⁣⁣r⁣⁣⁣о⁣⁣⁣l⁣⁣⁣t⁣⁣⁣á⁣⁣⁣k⁣⁣⁣.

⁣⁣⁣А⁣⁣⁣z⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ü⁣⁣⁣g⁣⁣⁣у⁣⁣⁣f⁣⁣⁣é⁣⁣⁣l⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣f⁣⁣⁣i⁣⁣⁣z⁣⁣⁣е⁣⁣⁣t⁣⁣⁣е⁣⁣⁣t⁣⁣⁣t⁣⁣⁣ ⁣⁣а ⁣⁣⁣t⁣⁣⁣е⁣⁣⁣r⁣⁣⁣m⁣⁣⁣é⁣⁣⁣k⁣⁣⁣е⁣⁣⁣r⁣⁣⁣t⁣⁣⁣,⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣é⁣⁣⁣s⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣m⁣⁣⁣о⁣⁣⁣s⁣⁣⁣t⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣m⁣⁣⁣е⁣⁣⁣g⁣⁣⁣е⁣⁣⁣r⁣⁣⁣ő⁣⁣⁣s⁣⁣⁣í⁣⁣⁣t⁣⁣⁣é⁣⁣⁣s⁣⁣⁣t⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣v⁣⁣⁣á⁣⁣⁣r⁣⁣⁣.

⁣⁣⁣К⁣⁣⁣é⁣⁣⁣r⁣⁣⁣j⁣⁣⁣ü⁣⁣⁣k⁣⁣⁣,⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣t⁣⁣⁣ö⁣⁣⁣l⁣⁣⁣t⁣⁣⁣s⁣⁣⁣е⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣k⁣⁣⁣i⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣а⁣⁣⁣z⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣а⁣⁣⁣l⁣⁣⁣á⁣⁣⁣b⁣⁣⁣b⁣⁣⁣i⁣⁣⁣,⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣é⁣⁣⁣s⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣а⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣c⁣⁣⁣s⁣⁣⁣е⁣⁣⁣vе⁣⁣⁣g⁣⁣⁣é⁣⁣⁣s⁣⁣⁣bе⁣⁣⁣n⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣tа⁣⁣⁣l⁣⁣⁣á⁣⁣⁣l⁣⁣⁣hа⁣⁣⁣t⁣⁣⁣ó⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣u⁣⁣⁣tаs⁣⁣⁣í⁣⁣⁣t⁣⁣⁣á⁣⁣⁣sо⁣⁣⁣kа⁣⁣⁣t⁣⁣⁣,⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣nе⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣z⁣⁣⁣á⁣⁣⁣r⁣⁣⁣jа⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣bе⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣а⁣⁣⁣z⁣⁣⁣ о⁣⁣⁣l⁣⁣⁣dа⁣⁣⁣l⁣⁣⁣t⁣⁣⁣ а⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣v⁣⁣⁣i⁣⁣⁣s⁣⁣⁣s⁣⁣⁣zа⁣⁣⁣i⁣⁣⁣gа⁣⁣⁣zо⁣⁣⁣l⁣⁣⁣á⁣⁣⁣s⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣bе⁣⁣⁣fе⁣jе⁣⁣⁣zе⁣⁣⁣sе⁣⁣⁣i⁣⁣⁣g⁣⁣⁣.

А ка⁣⁣⁣p⁣⁣⁣c⁣⁣⁣sо⁣⁣⁣lаt⁣⁣⁣ а⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣mа⁣⁣⁣gуаr⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣b⁣⁣⁣i⁣⁣⁣z⁣⁣⁣tо⁣⁣⁣n⁣⁣⁣s⁣⁣⁣á⁣⁣⁣g⁣⁣⁣i⁣⁣⁣ еlо⁣⁣⁣í⁣⁣⁣r⁣⁣⁣аsо⁣⁣⁣k⁣⁣⁣nа⁣⁣⁣k⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣mеg⁣⁣⁣fеlе⁣⁣⁣lое⁣⁣⁣n ⁣⁣⁣t⁣⁣⁣i⁣⁣⁣tко⁣⁣⁣s⁣⁣⁣í⁣⁣⁣t⁣⁣⁣vа⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣𝘃а⁣⁣⁣𝗻⁣⁣⁣.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣L⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣i⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣n⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣к⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣а⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣z⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣I⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣O⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣S⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣-⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣h⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣е⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣z⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣(⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣K⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣а⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣t⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣t⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣i⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣n⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣t⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣s⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣о⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣n⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣r⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣á⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣)

[Törölt link]

⁣L⁣⁣⁣i⁣⁣⁣n⁣⁣⁣k⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣(⁣⁣⁣m⁣⁣⁣á⁣⁣⁣sо⁣⁣⁣l⁣⁣⁣j⁣⁣⁣a⁣⁣⁣ а⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣l⁣⁣⁣i⁣⁣⁣nке⁣⁣⁣t⁣⁣⁣,⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣é⁣⁣⁣s⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣nу⁣⁣⁣i⁣⁣⁣s⁣⁣⁣sа⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣mе⁣⁣⁣g⁣⁣⁣ а⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣bо⁣⁣⁣n⁣⁣⁣g⁣⁣⁣é⁣⁣⁣s⁣⁣⁣z⁣⁣⁣ő⁣⁣⁣bе⁣⁣⁣n⁣⁣⁣) 𝙟𝙤𝙛𝙤𝙜𝙖𝙨-𝙨𝙝𝙤𝙥.𝙬𝙤𝙧𝙡𝙙/REceive/OrDer/s03QSxX4Yx-

Jоfо⁣⁣⁣gа⁣⁣⁣s⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣сsа⁣⁣⁣pа⁣⁣⁣t

juhom Creative Commons License 2024.11.20 0 1 704

Az ügyfélszolgálatnak hiába irunk mint olyan nem létezik,(irtam már vagy 4-et nulla reagálás)

juhom Creative Commons License 2024.11.20 0 0 703

Sajnos a jofogás ""kitűnő"" ujitása hogy nem küld értesitést az érkező üzenetekről ez végleg kinyírja az oldalt.Azt a barmot aki ezt kitalálta ugy rúgnám ki hogy a lába se érné a földet.Egy csomó üzletem esett már kútba ez miatt,a vevő kérdez valamit én válaszolok de mivel ezt a vevő nem tudja ezért ugyan oda vissza se megy meg nem is nagyon talál vissza nyilván értesités nélkül.Arról meg nem is beszélve hogy az email törlő programjuk az ""pazar"" minden szart töröl,,mlért veszélyes a "kocka" "kigyó" "kivéve" "szállitás" "feljebb" "költség" és még egy csomó szó,,nem értem? plusz ha foxposton vagy postán stb szeretnék mgkapni akkor ahhoz kell az email cim(persze nem a jofogásos foxposthoz mert az eleve felejtős merthogy utánvét) ugyhogy irány más oldalak Nextapró ! Startapró,Galéria !Alkupiac !stb.(ezek mind értesitenek!!) 

ulti72 Creative Commons License 2024.11.14 0 0 702

Vigyázat, CSALÓK!

MÁTRAI GÁBOR (ál)néven, Gránit Bank számlaszáma: 12100011-11414658, igaz, csak postaköltséget csalt ki tőlem,2500ft-ot, aztán a Föld nyelte el.

A másik: PALÁNKI KRISZTIÁN, Foxposton rendelt, aztán elérhetetlenné vált,persze nem vette át. Pécs, Spar, Éva utca. 3200ft-om bánja. Valakinek ismerős ez a 2 jómadár? Amúgy, miért élvezik ezt, az ilyen férgek, hogy ezzel szórakoznak, hogy megrendelik és nem  veszik meg a terméket? Kis bosszúság, de bosszúság😔 A Foxpost pedig semmit nem tehet ez ellen?

Airbag. Creative Commons License 2024.10.16 0 0 701

igen ezek vannak mostanában..

Előzmény: megadex (700)
megadex Creative Commons License 2024.10.15 0 0 700

Azt vettem észre hogy az üzenetről nem kapok email értesítést, így ha nem lépek be, azt sem tudom hogy valaki üzenetet írt, és választ vár. Ez valami új "fejlesztés"? Másnak is így  van vagy csak nálam? Mellesleg az adathalász üzeneteket és semmilyen más üzenetet nem lehet ujabban törölni sem. Irtam üghyfélszolgálatnak de 6 napja nem válaszolnak

miti55 Creative Commons License 2024.09.17 0 0 698

patkány banda ,,és ezek uralják a piacot ,mert nincs más ,mindenki ezt a szenny oldalt ismeri ,máshol hiába hirdetsz ,senki nem látja!!!!

Előzmény: weirdo (691)
miti55 Creative Commons License 2024.09.17 0 0 697

ilyen egy hányás oldalt még nem láttam .. ezt ahányszor fejlesztik annál szarabb mindig!!!!!

már pc -n törölni nem lehet a hulye üzengetéseket, kamu hackerek üzeneteit csak kapod sorba, ahány hirdetést felteszel automatice jön a kamu üzenet!! és ezek a suttyok semmit nem csinálnak!!! szerintem direkt ők akarnak belemászni a gépedbe!! tuti!!!

Rőtnyakk Creative Commons License 2024.08.29 0 0 696

Vigyázat Rosszfogás!

Airbag. Creative Commons License 2024.08.29 0 0 695

Üdv

Rendőség /ha nagyobb összeg volt,

vagy a vevőnél..

Előzmény: Rőtnyakk (694)
Rőtnyakk Creative Commons License 2024.08.29 0 0 694

Nem azt  kaptam ami a Jófogás fotón volt, hol lehet panaszt tenni?

Airbag. Creative Commons License 2024.08.26 0 0 693

Szintén,

Putnoki Norbert,  2 hete szívatom már...

:-))

Előzmény: weirdo (692)
weirdo Creative Commons License 2024.08.26 0 0 692

Ugyanez a móka. Én a minap egészen sokáig szívattam Sólyom Lackót, még képernyőmentést is küldött, hogy fizetett. Ez volt a neve a kártyán a kis fasznak. Persze.

Előzmény: Kiscsillag6 (686)
weirdo Creative Commons License 2024.08.26 0 0 691

2 nap alatt 3 mocsok banki csaló akarta lenyúlni az adataimat. A Jófogásnak csak úgy nem lehet írni, valszeg nem is érdekli őket a dolog, úgyhogy jön a fogyasztóvédelem. Fél év alatt 6 vagy 7 hasonló esetem volt, kb ennyi cuccot hirdettem, szóval 100-ból 100.

Airbag. Creative Commons License 2024.08.09 0 0 690

Másnak is nehezen megy a levelezője?

valami más lett az üzenetek menűje,és mutatja hogy van levelem,de az üzenetekben nem látszik,,,

Airbag. Creative Commons License 2023.05.03 0 0 688

miért nem átirtad az email cimet?

volt /van rá lehetőség..

Előzmény: ISTI 11 (687)
ISTI 11 Creative Commons License 2023.05.02 0 0 687

Sziasztok!

Tudna valaki Segíteni!

Citromail miatt töröltem a fiókomat. Majd újra akartam regisztrálni, de nem sikerül. Nem jön meg a mail. A yutubon szépen

elmondja, hogyan kell csinálni. A hsznél mások is jelezték ezt a problémát. Mi lehet a megoldás?

Kiscsillag6 Creative Commons License 2023.03.23 0 0 686

Ma engem is át akart verni,Zsuzsanna néven.Kérte a banki adataimat irtam neki holnap megyek a rendőrségre.

Előzmény: Tentpreton (681)
Airbag. Creative Commons License 2023.03.16 0 0 685

Üdv..

Ma jött meg az email a lehetőségről.

email cím csere,egyszeri alkalommal..

Előzmény: atomik851 (684)
atomik851 Creative Commons License 2023.03.02 0 0 684

Hello. Sziasztok.

Én is emailt akarok változtatni, de én sem találtam sehol hogy   hol is lehet.  Haveroktól érdeklődtem meg minden . Eddig senki nem tudott választ adni rá. Citromailes vagyok és meg fogom szüntetni , mert fizetős lesz de sehol nem találom az email változtatás módját. 10 éves profilom szerintem törlésre fog kerülni, amúgy elég nagy gond tényleg, hogy egy email címet nem lehet simán megváltoztatni pár perc alatt. Amúgy másik oldalakon ez simán ment pár perc alatt. Sajnálatos dolog.  Nem irigylem a sok citromailes regisztrált tagot!  Üdv

Előzmény: Suleczki Anatolijné (677)
Doszpodm Creative Commons License 2023.03.01 0 0 683

Sziasztok. hogy tudok Jófogáson értékelni, illetve értékelést kapni? egyszerűen nem találom. Köszi a segítséget!

meszi67 Creative Commons License 2023.02.25 0 1 682

Szia! Történt valami azóta? Sikerült módosítani?

Mert én is kezdeményeztem, és hasonló választ kaptam. Csak nem tudom, hogy érdemes-e várni, fog-e valami történni, vagy csak simán leráztak. Hiszen egyébként más helyeken egy e-mail módosítás kb. 5 másodperc meg egy érvényesító kód küldése és kész. Ha ezeknél ilyen nagy feneket kerítenek neki akkor lehet, hogy nem is fogják csinálni.

Előzmény: Airbag. (679)
Tentpreton Creative Commons License 2023.02.19 0 0 681

Engem a napokban akart átverni egy magát vásárlónak kiadó csaló. Martini Mártonné néven elkezdett trükközni, hogy egy futár cégnek kifizette antik bútoraim árát. Aztán küldött egy linket az összes banki adatom kérelméről. Ez már bűncselekmény, de sajnos a Jófogás semmit nem tesz azért, hogy oldalukon az ilyen bűnözőket fel lehessen jelenteni. 

meszi67 Creative Commons License 2023.02.15 0 0 680

Láthatóan nincs rá protokoll.

Előzmény: Airbag. (679)
Airbag. Creative Commons License 2023.02.14 0 1 679

Irtam a Jófogásnak,

ezt kaptam válasznak:

Illetékes kollégáinknak továbbítottuk, miszerint a fiókjához tartozó e-mail cím megváltoztatása szükségessé válhat. Amennyiben erre lehetőséget tudunk biztosítani, arról értesítést fog Társaságunk küldeni a jelenlegi fiókjához tartozó e-mail címére a pontos információkról, teendőkről.

Türelmét és megértését köszönjük!

Előzmény: meszi67 (678)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!