Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
csere útján került hozzám, de van DMR-em így megvállnék tőle. A gyári műanyag hengerfej, és nozzle cserélve lett, illetve a gyári kerék szett is egy acél 100:300-as kerékszettre. Egy SHS motor van benne, de igény és +25K ellenében egy zöld ASG CNC high torque motort is tudok bele tenni.
Jogos az észrevétel.De. Talán a hírdető nincs tisztában a fegyver fajtájával, vagy nem olyan megszállót ápolttárs fegyveres vonalon mint mi. :-))
Viszont legalább nem pakolta be legalább 4-5 altopikba, mint itt jó néhányan teszik. Halálom amikor egy hírdetést 4-5 topikba is betesznek. Minek? Aki aktív a fórumon, megtalálja. Talán a kereső motornak segíthet, de nem hiszem.
Bocsi az okoskodásért, én nem szoktam "+" meg "-" bigyokat adni, hanem leírom a véleményem.
Új project miatt eladásra kínálom eme gázos DMR-t Tompító, 2 tár, és egy Airtac MP5 hpa adapter (+1donor) Az adapterrel kicsit sem vagyok elégedett, 385 FPS-t tud 140PSI-n ráadásul az oldal által ajánott cyma mp5 tárral nem mindig akadt be a tárakasztó....
LPVO nincs benne az árban, ha kell (+35000) Csere köszönöm de nem, egyrészt meg van a project, másrészt azzal mindig beszívom...
XXI. vagy néha XIII. kerületben átvehető, packeta átvevőhelyre! megoldható!
Beszámítás útján került hozzám de nem vagyok AK párti....Mondjuk ez elég korrekt darab. Sok helyen fogja a mágnes. Meglehetősen jó állapotban van, minimális karistok, a kötelező helyeken Részletes leírás itt: https://airsoftpro.hu/hu/airsoft-fegyverek/elektromos-hosszu-aeg/ak/rk74-e-elite-celokov-elektronicka-spoust-detail Adok mellé 3db cyma tárat, és a képen látható markolatot Dot nincs már meg. XXI. vagy néha XIII kerületben lehet átvenni. packeta átvevő pontra esetleg megoldható
Szóval elég érdekes koncepció lett ez... meg vettem egy félkész dmr projectet,amit át akartam ültetni a meglévő CQB-ba. Jelenleg inkább dmr-re hajaz (kívülről) -Gate Aster (dobozos) -13:1 gear (van nagynyomatékú szett is +5.000ért) -Action Army cső 6.01x470 (tompítóba belelóg) -ASG zöld nyomaték motor infinity cnc 30000 -platinum gb , nozzle cserélve.
Igény esetén a cm.097D előagy szett ( barrel nut,6" külső cső ,9"előagy) eladó +15.000
Novritsch scope nem eladó, (ha még is akkor 35.000) Doboza meg van. 3 midcapet tudok adni hozzá
JG Bar G-Spec alapon, de csak a stock maradt meg... Elsütő, rugóvezető, henger, dugyattyú, akasztó ezek mind AirsoftPro termékek. (4.1 gen komplett kit) Kamra Action Army, cső Maple Leaf 430mm (gumi is talán,de az lehet csere érett már) Gyönyörű állapotban, nincs megkopva a bevonat se (ragad is rá a por rendesen :D ). 540 FPS körül lőtt, de rég mértem. Vettem egy HPA VSR-t ezért ettől fájó szívvel megvállnék majdnem 1/3 áron Ha ezt most építed kb 175.000-re jön ki.... 3 gyári tárat adok hozzá
Scope, bipod NEM képezi a részét (110.000-ért igen)
Átvenni XXI. vagy néha XIII. kerületben Packetaval félbe szedve elmegy, de nem szívesen szedném szét
Fém szán,fém cső "sorszámozott" full markingos a markolat is. ML állítókerék 2 tár, lámpa is jár hozzá. (strob funkció is van) Baromi masszív, igen korrekt a visszarúgása. Szívem szerint megtartanám, mert az eddigi legjobb glock ami a kezemben volt, de pisztoly túltengésem van és egy pár futó project,amibe lapátolni kéne a lóvét...
XXI. vagy néha XIII. kerületben átvehető, foxpost packeta megoldható
Holo 553 zsír új EOTech koppintás, zsír új, dobozos +12-ért adom Képeken nincs rajta, de adok egy Zenitco PN-1 felhúzó "kupakot" valamint egy Zenitco A-1 szíjakasztót
XXI. vagy néha XIII kerületben lehet átvenni. Nem tudom postázni...