Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Hw 30 -as szervizelve,kaliber 4.5 mm, sebessége 173 M/s az elsütő szerkezete fel lett finoman polirozva , ezért nagyon jól be is lehetet állítani.Mivel hogy gyárilag nyílt irányzékos,versenyzésre alkalmas gyerek puska.
Ha valami gond van egy termékkel én azt megmondom. Nem akarom, hogy bárki is valami ócskavasat vegyem tőlem légpuska helyett. Pláne egy légpuska miatt köpködjön rám. Előfordulhat tizenpár év alatt, hogy valaki másként gondolja de arról nem én tehetek az biztos. Heló...
Tisztelettel én a 19.ker-ben lakok. Szeretném megvenni ezt a kis légpuskát. Tel.: 0620 5432 052. Erre a számra kérnék egy telefon számot. Faragó, Kispest.
Tell-50 légpuska eladó. Használt, de szép állapotú. Biztosítós, távcső sínes kivitel. Gyerekeknek tervezett puska elvileg, de azért szerintem 10 év feletti gyerkőc fogja csak tudni felhúzni. Megbízásból hirdetem. Ára 47.000 Ft.
Helyileg Üllőn található de át tudom adni még Vecsésen, Gyömrőn vagy Budapest X, XVIII, XIX. kerületeiben is. Email címem publikus
Eladó újszerű Weihrauch HW 30 S légpuska 4,5 mm + Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42 AO HMD távcső
Német gyártmányú légpuska, 4,5 mm-es kaliberrel. Kifejezetten Megbízható fegyver, fém alkatrészekkel, amelyek akár generációkon át kitartanak. Hobbi lövészethez ideális.
Törvényesen engedély nélkül tartható és vásárolható. A fegyver megvásárolható nálam egy Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42 AO HMD céltávcsővel együtt, mely kiváló minőségű, tiszta képet biztosít. Mindkettő megkímélt állapotú, újszerű, nagyon keveset használt, hibátlanul működő. A légpuska új ára távcső nélkül most Kb. 160.000.- A távcső új ára: kb. 55.000.- Most mindez 110.000.- Ft-ért tőlem vihető, adok hozzá egy rozsdamentes nehezéket is, amely felszerelve a csőre még pontosabbá teheti a távcsöves lövéseket, valamint fél doboz olcsó, hozzá való 0,56g-os lőszert. Távcső nélkül is vihető, a gyári célzóival - csak a légpuska magában, - úgy az ára csak 85.000.- Ft. Tehát távcsővel együtt 110.000.-, távcső nélkül 85.000.- Ft az ár. Helyileg Váton vehető át, és próbálható nálam ki, de ha szükséges, Szombathely – Győr útvonalon esetleg el tudom szállítani. Magán eladás. Postán nem küldöm!18 év alattiak részére nem eladó! Tel.:30/492-1890
Eladó újszerű Weihrauch HW 30 S légpuska 4,5 mm + Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42 AO HMD távcső
Német gyártmányú légpuska, 4,5 mm-es kaliberrel. Kifejezetten Megbízható fegyver, fém alkatrészekkel, amelyek akár generációkon át kitartanak. Hobbi lövészethez ideális.
Törvényesen engedély nélkül tartható és vásárolható. A fegyver megvásárolható nálam egy Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42 AO HMD céltávcsővel együtt is, mely kiváló minőségű, tiszta képet biztosít. Mindkettő megkímélt állapotú, újszerű, nagyon keveset használt, hibátlanul működő. A légpuska új ára távcső nélkül most Kb. 160.000.- A távcső új ára: kb. 55.000.- Most mindez 110.000.- Ft-ért tőlem vihető, adok hozzá egy rozsdamentes nehezéket is, amely felszerelve a csőre még pontosabbá teheti a távcsöves lövéseket, valamint fél doboz olcsó, hozzá való 0,56g-os lőszert. Távcső nélkül is vihető, a gyári célzóival - csak a légpuska magában, - úgy az ára csak 85.000.- Ft. Tehát távcsővel együtt 110.000.-, távcső nélkül 85.000.- Ft az ár. Helyileg Váton vehető át, és próbálható nálam ki, de ha szükséges, Szombathely – Győr útvonalon esetleg el tudom szállítani. Magán eladás. Postán nem küldöm!18 év alattiak részére nem eladó! Tel.: 30/492-1890
CO2 Gázos SigSauer Pisztolyom eladásra került (Ár a kiegészítőktől függően 100 fölött van, megbízható minőség :) ), beszámításba érdekelhet légpuska, kizárólag pontos, jól működő darab.
Esetleg még Gumilövedékes Gázriasztó ami érdekelhet.
Helyileg Hajdú-Bihar Megye (Püspökladánytól nem messze)
ikaroszhun@gmail.com e-mail címen elérhető vagyok!