Höj, de szép! Ilyet szerettem volna én is - csak touringot - àm a nejem megvétozta. Hétkozben o jàr az autoval a vasutàllomàsra, és ott meglehetosen szukek a parkolohelyek, nem mert nagyobb autot bevàllalni.
Ha igen, kereshetnénk valami helyet, mert szétcsesszuk ezt a topikot.
Javaslat?
Nagyapàm a MàFI-nàl volt sokàig, o volt a sàrospataki kirendeltség vezetoje, még most is màzsaszàm talàlhato furatminta a hàzàban. De ez csak egy érdektelen mellékszàl.
Szeizmikus kutatócsoport, olajcégeknek végzünk méréseket (gyakorlatilag rétegszerkezet kutatás, erről kapnak infót, vagyis azt hogy miként helyezkednek el a mélyben a különböző talaj rétegek), én irányítom a geodéziai részt :)
Akkor most van idod kényeztetni, meg elmélkedni. :)
Es mi a fenét csinàlsz te (csinàltok ti) ilyen istentol elrugaszkodott helyeken? A geo-s dolog nagyjàbol lejon, de a tevékenység célja nem derul ki szàmomra. Viszont a hangulat, amit kozvetitesz, az tokéletesen àtjon. ;)
Nagyon jo, bàr egyelore nem nagyon làtom, hogy honnan, hovà. :) Ugyanakkor nagyon szorakoztato, olvasmànyos... mindenkinek, aki a Brautigan, Kerouac, Vonnegut generàcobol valo. ;) Gratulàlok.
Nekem is van ilyen vagy 2 éve, de még nem raktam fel :)
Egyszer ráraktam a 328-asra, ónos eső esett aznap éjjel. A kocsi meg porszáraz volt másnap reggel. Sajna a rátapadt jég miatt dobhattam el a huzatot, de megérte :)