Egyre többen vágnak neki a "nagy homokozónak", sokan tapasztalattal, sokan annélkül. Legyen egy fórum, ahol lehet kérdezni, megosztani tapasztalatokat, meg ami még jön :)
Ugy veszem észre, gond lesz itt a kommunikàcioval... nagyon nehezen tolti be nekem az index forumot, a frissités is beletelik egy-két percbe, gyakran kidob. remélem ez a hozzàszolàsom elmegy, mert az elozo elveszett.
Lehet, jobb lenne àtmenni màshovà. Van is egy otletem, bàr - szàmodra - egy kis maceràt jelentene.
Nàlunk ugyanigy volt a diokkal, igaz nem én jàtszom, hanem a nejem, én csak csendesen figyelem, meg a kettoben az volt a feladatom, hogy a kivànatos pillanatban nekem kellett innom a làjfposn-t, meg a manaposn-t. :)
Nekem van egy xboxom, azon vezetek jobbnàl jobb BMW-ket. :)
Szép hely? Nos, turistaként nem biztos, hogy a preferàlt orszàgok kozott szerepelne, de ez nem volt opcio, mikor kijottunk... ide hivtàk pàromat. Mindenesetre màr megszoktuk, berendezkedtunk, megbelgàsodtunk.
A konyv olyasmi hangulatu lesz mint a blogod? Orommel olvasnàm.
A Diablo III-at tavaly kivégeztuk, ugye nem baj, ha nem mondom el a végét? :))
Nem Hollandia, Belgium. Gondolom a szélmalom miatt volt a tipp, de az a szomszéd faluban van, tehàt nem kiràndultunk messzire. :) Mindossze a hétvégi bevàsàrlàs utàn fordultunk egyet a kornyéken, szép volt a tàj, ritka errefelé a ho.
Ja-ja... Der Schwarm. :) De a Limit is kivàlo volt.
Alapfilm? Nézzuk csak... Pirx kapitàny kalandjai, Star Wars, 2001 Ürodusszeia (abbol mondjuk egy hangot nem értettem akkoriban).
En meg alapbol grafikus és/vagy festo* szerettem volna lenni, a sajàt képeimen kivul Rudolf baràtom verseihez - nem, nem is hozzàjuk, inkàbb csak inspiràciot meritettem beloluk - csinàltam képeket. Oràkon keresztul tudtunk elmélkedni a Vàrosligetben egy-egy boltbol lopott sört szopogatva iskola helyett. Derégvo't. :)
*végul a festö-bol Festo lett, legalàbbis az elmult huszoniksz évben tobb kozom volt a nagymultu svéd gyàr termékeihez, mint a vàszonhoz :)
Ez esetben lehet, uditoen hatna egy màsfajta hàborurol is olvasnod. :)
Az ur - egyébként Frank a keresztneve - eredetileg tengerbiologus és ujsàgiro. Az elmult néhàny évben irt konyveiben nagyon érdekes témàkat feszeget, néhànyat szinte làtnoki szinten. A probléma, hogy néhàny vizioja megvalosulni làtszik. Kezdésnek talàn A raj cimu konyvét javasolnàm.
Én is kb. akkor kezdtem, igaz végig terepen éltem, de az első 11 évben itthon. Most ott tartok hogy megállapodnék végre, de még ég a tűz :)
Nem olvastam semmit az úriembertől, és jó ideje már csak a IIVH Csendes-óceáni frontról olvasgatok, illetve mostanában egész sok írás jelenik meg az utóbbi évtized harcaiban részt vett katonáktól, így az Amazon a barátom :)
Nos ez màs orszàggal is igy van. ;) Arra a kérdésre, hogy "mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?", én azt vàlaszolnàm: a civilizàciot. ;)
Nagyon szeretek olvasni "idegen" helyekrol, de az empiriàt meghagyom az olyanoknak mint te. :)) Ha husz éve lett volna lehetoségem, az a gyanum, nem tudtak volna semmivel eltàntoritani, de màra meglehetosen elkényelmesedtem... àgy, asztal, tévé.
Gondolom, azt màr elmondtàk egy pàran, hogy nem semmi az a melo amit végzel, ugyanakkor ami igazàn lenyugoz, az a mellérakott blogos-dokumentàlos tevékenység. Kivàlo. Annak kifejezetten orulok, hogy egy tàvoli orszàgrol kapok emberkozeli és érdekes informàciokat, de annak mégjobban, hogy ezekért az infokért nem nekem kell odautaznom. ;)