Keresés

Részletes keresés

elterito Creative Commons License 2025.10.03 0 0 136

Tudnátok segíteni, mit is jelentenek pontosan a csakrák? Mire szolgálnak, és hogyan lehet őket „egyensúlyba hozni”?

Analitikai mérleggel lehet. Orvosi műszerek boltjában kapható, drága, de pontos, precíz eszköz.

Előzmény: Spirit_hunter (126)
elterito Creative Commons License 2025.10.03 0 0 135

Sziasztok! Mostanában sok helyen látom, hogy érdemes megerősítéseket mondogatni. Tényleg van értelme ennek, vagy csak placebo?

Ezt érdemes mondogatni:

Sok a sav. Gyermekkoromban kapható volt a figurális csillagszóró.

Van olyan állat, amelyik fogával tép, a másik meg karmaival karmol.

Bőven elég naponta négyszer elmondani.

Előzmény: Spirit_hunter (130)
elterito Creative Commons License 2025.10.03 0 0 134

Ezt kitől idézted?

Előzmény: Spirit_hunter (132)
Zellem Estelen Creative Commons License 2025.10.03 0 0 133

1, borzolódik a fejeden a haj, ha nincs libabőrös lesz, kivéve hidegben és sapka nélkül

2, enyhe nyomást tapasztalsz a mellbimbódban, kivéve bébi szoptatása előtt 

3, bármit tapasztalsz a fentieken kívül, annak a saját sík ostobaságod az oka

Javallat: naponta 13x a zsebrabaszott kezeden tedd keresztbe a mutató és a középső újadat!

/Normális gondolkozóknak, józan ésszel bíróknak nem szükséges, csak akik hajlamosak hülyeségre cuppanni;-) Számodra érdemes lenne az ébredési hőmérséklet mérése, de az is elhagyható, ha megjön az eszed! :-O:-P :-)

Előzmény: Spirit_hunter (132)
Spirit_hunter Creative Commons License 2025.10.03 0 0 132

„Valaki tapasztalt már olyan helyzetet, amikor úgy érezte, hogy valaki fekete mágiát alkalmazott ellene? Hogyan lehet felismerni az ilyen hatásokat, és mit tehetünk ellene? Érdekelne, hogy mások hogyan védekeztek vagy oldották meg az ilyen problémákat.”

Spirit_hunter Creative Commons License 2025.05.28 -1 0 130

Sziasztok! Mostanában sok helyen látom, hogy érdemes megerősítéseket mondogatni. Tényleg van értelme ennek, vagy csak placebo?

Lamma lamasszu Creative Commons License 2025.04.29 -1 0 129
Zellem Estelen Creative Commons License 2025.04.29 0 0 127

Ha igényed van elmerülni holmi ezós áltudományos kreténségekben, bátran guglizd ki a számodra ismeretlen fogalmakat!

Ezzel együtt már olyan oldalakat is találsz, ami beszippanthat ha arra hajlamos vagy.

Hidd el, megy ez neked önállóan, nem kell segítség hozzá!

Úgy el nyel a baromság, az ostobaság, hogy majd később önállóan ki sem tudsz lábalni belőle...

Még segítséggel sem.

Spirit_hunter Creative Commons License 2025.04.29 0 0 126

Sziasztok!

Egy ideje elkezdtem érdeklődni a spiritualitás és az ezotéria iránt, és sok helyen belefutok a „csakrák” fogalmába. Tudnátok segíteni, mit is jelentenek pontosan a csakrák? Mire szolgálnak, és hogyan lehet őket „egyensúlyba hozni”? Teljesen kezdő vagyok ebben, szóval minden infónak örülnék.

embim Creative Commons License 2025.04.01 -1 0 125

hát ha halottlátók, akkor időgép is: 

http://www.aranylaci.hu/kronovisor/kronovisor.htm

Zellem Estelen Creative Commons License 2025.04.01 0 0 124

Könnyen lehet, hogy sík baromság az egész, amit már illene átlátni a korunk embereinek.

De a hülyék valahogy tömegekbe szerveződnek, ha kell akkor ezós maszlagok mentén.

Csak szólok.

Előzmény: soniakowwacc (122)
Zellem Estelen Creative Commons License 2025.04.01 0 0 123

A megvezetés és az ostobaság világába szeretnél betekinteni?

Könnyen lehet, hogy mert két tulajdonságod az adott...

:-/

Előzmény: Spirit_hunter (120)
Lamma lamasszu Creative Commons License 2025.04.01 -1 0 121

tul sok a BIZONYTALAN

Előzmény: Spirit_hunter (120)
Spirit_hunter Creative Commons License 2025.04.01 -1 0 120

Volt már tapasztalatod spirituális médiummal?

Sziasztok! 😊 Nagyon érdekel a spirituális világ és az, hogy vajon léteznek-e emberek, akik valóban képesek kapcsolatba lépni a túlvilággal. Szeretném megkérdezni, hogy volt-e már valakinek személyes élménye spirituális médiummal?

Éreztétek úgy, hogy valóban közvetített egy üzenetet egy elhunyttól? Vagy inkább úgy tűnt, hogy általánosságokat mondott? Hisztek abban, hogy egy médium segíthet lezárni a múltat és választ adhat a kérdéseinkre?

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre és tapasztalataitokra! 💫✨

rhénai Creative Commons License 2025.02.03 0 0 119

az ezoteria és az okkult is csak szavak. jelentésük ugy nagyjábol :titkos rejtett melozni kell megfejtésén

lényeg az hogy higgyél és kételkedjél ahogyan sikerül csak ne eröltessed önmagadra se és másokra meg pláne.

Előzmény: Zellem Estelen (117)
Lamma lamasszu Creative Commons License 2025.02.02 -1 0 118

"Erőt kértem, és Isten nehézségeket adott nekem, hogy erőssé tegyen.

bölcsességet kértem, és Isten olyan problémákat adott nekem, amelyeket meg kell tanulnom megoldani.

Jólétet kértem, és Isten adott nekem egy agyat és erőt a munkához.

Bátorságot kértem, és Isten leküzdendő veszélyeket adott nekem.

szerelmet kértem, és Isten embereket adott nekem, hogy segítsek.

Szívességeket kértem, és Isten lehetőséget adott nekem.

Nem kaptam semmit, amit akartam. Mindent megkaptam, amire szükségem volt."

Zellem Estelen Creative Commons License 2025.01.31 0 0 117

Ahol ezotéria van, ott nem az igazság a lényeg.

https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Ezot%C3%A9ria

Spirit_hunter Creative Commons License 2025.01.31 0 0 115

Találkoztatok már halálközeli élménnyel? 🌀💫

Sokan beszámolnak arról, hogy klinikai halál állapotában vagy életveszélyes helyzetekben különleges élményeket tapasztaltak: fényalagút, lebegés, találkozás elhunyt szerettekkel vagy egy mély megértés érzése.

Ti hisztek ebben? Van személyes tapasztalatotok vagy ismertek olyat, aki átélt ilyesmit? 🧐

Zellem Estelen Creative Commons License 2024.12.03 0 0 114

A tudomány önmagunk megkérdőjelezésére, ellenőrzésére és analitikus gondolkodásra támaszkodik - és ezt el is várja tőlünk -, hogy ne csaphassuk be magunkat, ne kerülhessük el a tényekkel való szembenézést. Az áltudományok ellenben a tudománynál száz meg ezer évvel régebbi, természetes, irracionális, nem tárgyilagos észjárásokat őrzik meg - olyan gondolkodási folyamatokat, amelyek babonákat és az emberről meg természetről alkotott más furcsa és téves elképzeléseket hoztak létre.

W. Rory Coker

Csak hirtelen, mert az ezotéria nem egyenlő az igazsággal.

De sokak számára pszichés alapon "mentsvár" és sokak számára könnyű megélhetés.

:-( 

Zellem Estelen Creative Commons License 2024.12.03 0 0 113

A világban mindig előáll valaki, hogy ránk tukmálja a végső válaszokat. A világ tele van olyanokkal, akik azt állítják, hogy az Igazság birtokában vannak. Mert ők azt atyáiktól kapták; egy Nagy Könyvben olvasták; közvetlenül sugalmazta nekik egy istenség; tulajdon mélységeikben bukkantak rá. Mindig akad valaki, aki az Igazság letéteményesének véli magát, mit sem törődve azzal, hogy seregestül vannak más, hasonló letéteményesek, mind a maga egyedi, mindenki másétól különböző Igazságával.

Carlo Rovelli

Be kell fektetnünk a jövő generációiba, és gyerekkortól kezdve tanítani nekik, hogy gondolkodjanak kritikusan, és számítsanak rá, hogy rengetegen próbálják majd meg átverni, esetleg manipulálni őket.

Michael Weiss

A misztikus magyarázatokat mélynek tartják, az igazság azonban az, hogy még csak nem is felületesek.

Friedrich Nietzsche

Zellem Estelen Creative Commons License 2024.12.03 0 0 112

Az ezotériával nem az a bajom, hogy hülyeség. Hanem az, hogy állandóan belekeveri a tudományt, miközben nem tartja be a tudomány szabályait. És most durva leszek: azért keveri bele a tudományt, mert ott egy szép, nagy húsos fazék van. A tudomány sokat bizonyította a múltban, hogy érdemes rá pénzt szánni.

Mérő László

Igazuk van a szkeptikusoknak. Ha a tudomány helyett a vágyainknak hiszünk, azzal visszatérünk a sötét középkor boszorkányüldözéséhez, az érvágáshoz és azokhoz az imákhoz, amelyekben Isten segítségét kérjük a betegségek leküzdéséhez.

Jo Marchant

Ha megtanuljuk megkérdőjelezni magunkat és próbára tenni a hiedelmeinket, talán felismerhetjük, hogy mikor és miben tévedünk. Ennek tanulságaképpen jobbá tehetjük az emberi kapcsolatainkat, az életünket, a munkánkat, innovatívabbá, hatékonyabb problémamegoldóvá és vezetővé válhatunk.

Dan Ariely

Zellem Estelen Creative Commons License 2024.12.02 0 0 110

Halott az létezik, akár láthatsz is.

Túlvilág az nem, de képzelődni hajlamos a nép.

Nem felemelő ilyesmiről "tapasztalatokat" gyűjteni, mert a hullák látványa majd annyira lehúzó, mint a hülyeségeket képzelő ember.

Előzmény: Spirit_hunter (109)
Spirit_hunter Creative Commons License 2024.12.02 0 0 109

Milyen tapasztalataitok vannak a halottlátással kapcsolatban? Voltak olyan élményeitek, ahol úgy éreztétek, hogy kapcsolatba léptetek a túlvilággal? Hogyan éltétek meg ezeket az élményeket?

rhénai Creative Commons License 2024.10.08 -1 0 108

Lao Ce: Tao Te King

Mikor a szépet megismerik,
felbukkan a rút is;
mikor a jót megismerik,
felbukkan a rossz is.
Lét és nemlét szüli egymást,
nehéz és könnyű megalkotja egymást.
Ezért a bölcs
sürgés nélkül működik,
szó nélkül tanít,
nézi az áramlást és hagyja, nem erőlködik,
alkot, de művét nem birtokolja,
cselekszik, de nem ragaszkodik,
beteljesült művét nem félti,
s mert magának nem őrzi:
el nem veszíti.
............

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.10.07 0 1 107

gyorsan hagyj fel vele, bolondság

Előzmény: Spirit_hunter (101)
rhénai Creative Commons License 2024.10.03 -3 0 106

a SZABADSÁGODRA figyelj van esély veszély tét.

Előzmény: rhénai (105)
rhénai Creative Commons License 2024.10.03 -3 0 105

2024

szilárd cseppfolyos légnemü

Föld

Előzmény: soniakowwacc (103)
Törölt nick Creative Commons License 2024.09.30 0 0 104

Szia Sonia! 

"Én már egy ideje foglalkozom az ezoterikával"-mit adott neked?

Előzmény: soniakowwacc (103)
Törölt nick Creative Commons License 2024.09.30 0 0 102

Szia Hunter! 

Nem tudom, hogy itt választ kapsz-e a kérdéseidre...

Jó a kérdés, hogy hogy különbözteted meg az igazit a csalótól. 

Remélem, választ kapsz. 

Előzmény: Spirit_hunter (101)
Spirit_hunter Creative Commons License 2024.09.30 0 0 101

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek az ezotériáról. Én személy szerint még csak most kezdek ismerkedni a témával, és néhány dologgal kapcsolatban vannak kérdéseim. Olvastam például a kristálygyógyításról, az energiamezőkről és a tarot-kártya jóslásról, de bevallom, kicsit szkeptikus vagyok.

Vajon tényleg működnek ezek a gyakorlatok, vagy inkább csak placebo hatásról van szó? Van valaki köztetek, aki rendszeresen használ kristályokat vagy végez meditációkat, amiket konkrét eredményekkel tud igazolni? És ha igen, mitől lehet, hogy egyes embereknél működnek, másoknál pedig nem? Lehetséges, hogy a hit mértéke befolyásolja az eredményeket? Vagy tényleg létezik valami magasabb erő, amit ezek a technikák közvetítenek?

Illetve, van egy másik kérdésem is: hogyan különböztetitek meg az igazi spirituális útmutatókat a "kuruzslóktól"? Hogyan lehet eldönteni, hogy valaki valóban rendelkezik ezoterikus tudással, vagy csak pénzt akar keresni rajta?

Várom a tapasztalatokat és véleményeket!

Üdv, SH

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!