Nem, nem itt van a helye. Azért nem, mert ez egy félig halott fórum, 1000 hozzászólással, a kutya sem olvassa.
Amit én írtam, az szorosan kapcsolódik a nikon adásvétel topichoz, amely már 100.000 hozzászólás felett jár.
Az adásvétel topicban nyomulóknak sem kell minden apróságon idegesíteniük magukat.
Én sem emlegetem, hogy az adásvételből élők írják már ki az adataikat, adószámukat, kössenek reklám szerződést az indexel, mert akkor például rózsaszínben látnám látnám a hozzászólásaikat. Ez esetben a folyamatosan üzletelő eladókra nem kellene egy pillantásnyi időt sem fecsérelnem, mert én nem nepper eladási, hanem hanem nepper vételi (ami persze lehetetlen) áron szeretnék vásárolni.
''Persze a képek kellenek, segítenek. Csak méretezni kell, hogy alapból ne legyen túl nagy. Sajnos a méretezésben a fórumleírás nem sokat segít, inkább csak a tapasztalat, ami viszont a tévedések sorozata után jön meg. Hogy én is kapok mínuszt? Hát igen, de jól viselem. :) Van akinek annyira a biznisz elsődleges, hogy ideges ha itt akár csak pár szó is esik másról. Mínuszt egyébként lehet kapni ok nélkül, személyes ellentétből, régi átverés jutalmazásaként, túlárazásért, a vevő feltételezett átveréséért, vagy ismeretlen okból. Én például nem szerettem a fórumszabályzat be nem tartását sem, konkrétan amikor valaki például több topicba is betolja ugyanazt a hirdetést, ezzel is lopva az olvasók idejét. De mondjuk ez már nekem nem éri meg a mínuszolást, csak legyintek. Ennek megfelelően kell értékelni a mínuszokat, lehet hogy semmit nem jelent, de azért a vevőt óvatosságra inti. Szóval az értékelés nem mindig felesleges és értelmetlen dolog.''
Ezzel a bejegyyéssel nagyrészt egyetértek, ami a Nikon adok-veszek-ben lett beírva. Véleményem szerint az ilyen hozzászólásoknak itt lenne a helye.
Én csak a képeket hiányolom a hirdetésből. Az itt ott karcokat azért érdemes lehet feltüntetni, nem csak írni róluk egy sort. Gondolom nehézséget nem okozna egy fotostúdióban. :) Az esetleges érdeklődőknek pedig segítene a döntésben.
A egy gép használtsága az expószám és a műszaki állapot határozza meg. A D4-et 400 ezer expóra készitették. Tehát a 290 E expóval 73%-os használtságú. Nem tudjuk, hogy a hirdető hobby célra, vagy mint önkéntes használta a gépet. Vagyis elképzelhető, hogy egy forintot sem keresett a géppel.
Sziasztok!
Vettem egy d7200-as vázat es ha megrázom egy kattogó/lötyögő hangot hallok belőle. Ez a kattogas lágy, nem éles. Ez mozgó alaktresz hangja lehet vagy teljesen abnormalis?
Koszi!
Nekem az áthúzással nincs problémám. Normálisan kezelve 1-2sor a felületről és ha keresek, látom hogy elkelt. Amikor adok, azt remélném hogy aki keres, átnézi a hirdetéseket és nem zaklat. :) Ez a hirdetést nem lehet törölni, inaktívvá tenni hiány pótlása próbál lenni. Azt hogy az adok-veszeken beszólókat, vitázókat, miért nem moderálják, azt nem nagyon értem.
Mostanában gyakran olvasom a hirdetésekben a '' jah'' értelmetlen szót. Mi a francot jelent?
Másik, az , hogy a hirdetésekben az eladott cuccokat áthúzott betűkkel mégegyszer felteszik: '' elkelt'' megjegyzéssel. Ezzel a felesleges ujrafeltöltéssel, még több helyet elvesznek az ujabb hirdetések elől. ....lehet, hogy csak valami szereplési vágy van e-mögött???
Jellemzően a Nikon adok-veszekben olvashatók a fentiek.
Nagyon jó kis váz, de sok más, négyszámjegyű váz többet tud nála. Ha nem fontos a magas ISO/kis zaj, a fullHD video, viszont kell a jó/profi kezelhetőség, a kézreálló kialakítás, a nagysebességű sorozat, meg a gyors és pontos AF, akkor szeretni fogod.
Már igen jó áron lehet kapni, de érdemes nem elkapkodni, néha vannak kevésexpós darabok is.
Szép jónapot mindenkinek! Nikon d300s vásárlásán határoztam el magam van bárkinek bármi jobb ötlete mint ő? Ugy termeszetes hogy ebben az árkategoriaban! Nagyon ráérős profik emailban is kioktathatnak
Bármilyen vázzal, amin van audio bemenet. A húzósabb rész a szett (pl:Sennheiser EW112P G3), ami megfelelő minőségben továbbítja a mikrofon jelét. A vevőn pedig be tudod lőni a váznak megfelelő gaint. Nehezen oldható meg olcsón...
(mindkettő egyformán jó. De hogy Neked melyiknek a látószöge lesz inkább szimpatikus, azt nem tudhatjuk itt mi akkor sem, ha sokan próbáljuk kitalálni ;-) )
kattints ra a konyvtarakra. A bal oldalon csinal egy leltart, tobbek kozt a hsznalt fokusztavolsagokrol. Amelyiket tobbet hasznalod, azt vedd. Ez a legjobb otletem. Ha a kalapbol is azt huzod ki, nincs ketsegem, hogy arra lesz szukseged. :)
Úgyérzem D3100amon kinőttem a 18-55ös kit obimat és szeretnék venni egy nagy féményerejű fixet.
Az 50 és a 35mm f1.8g között vacillálok.
Az 50mm jobb kis tárgyak fotózásához de a beltéri portrékhoz kevésbé, ott jobb a 35mm, de az egyáltalán nem jó kis tárgyak macr- zásához de kültéri portréhoz jó az 50mm is.
Én most egy kicsit jobban húzok az 50es felé. De a 35mm es is jó ha karácsonyra bebírok szerezni mellé magamnak egy macro obit.