az az lnt-781 már vagy 2 hónapja áll.Pontosabban október végén kijött 2 napra, de azóta is áll.hát, Volvo...Főleg ezek a Genfből jöttek,meg a Safflek nem birják nagyon.Utóbbiak most helyköziznek, de pár éve helyisek is voltak.A Gfx 101 pedig visszakerült Pestre,pedig hónapokig ott volt, utána visszakerült ise, majd most megint ott van.Még kép is készült róla pesten.
Felőlem játszhatod az értetlent, mi szóltunk már nem egyszer, nem kétszer, azt is elmondtuk, hogy miért, nem fogom mégegyszer leírni az okokat. Folyamatosan mószerolod befelé a sofőr "spanjaidat", akik egyébként a hátuk közepére sem kívánnak téged, adod nekik a jópofit, itt meg megy a szöveg, hogy XY hogy gyilkolássza már a buszt, meg ilyenek. Hát gondolod, hogy a vezetőség ilyenkor csupa dícsérő szóval kíván további kellemes napot...
Az ilyen kétszínűségeknek köszönhetően sikerült olyan mértékben elrontani a volán és a "buszbarátok" közötti kapcsolatot, hogy szép lassan a normális szándékkal közeledő, az állományt igényesen dokumentáló alaparcokat is elküldik a halál f*szára, ha fotózni akar.
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy milyen régi fórumosokra gondolsz. Amikor ide "régi fórumosok" írtak, akkor te még nagyjából az általánost tapostad keményen. Régi fórumosnak még én sem tekintem magam.
Abban egyetértünk, hogy nincs értelme ennek a topiknak, nem is volt soha, egyel több könyvjelző volt a sulinet mappában.
Ha már mindenképpen be akarjátok írni, akkor ide, ne a szaktopikba. A legjobb viszont az lenne, hogy a kocsikiadás visszakerül a vbus topicba, az nincs annyira tűzközelben.
Am figyelj, tiszta szájhős mindenki... Ha tavaly óta ebből semmi baj, akkor rá egy év múlva, miért lenne??? -.-' Meg te hoztad létre ezt a topikot, ebből a célból, sőt... még a vbustarján oldaladon, meg a másikon is csinálták direkt emiatt fórumot... -.-'
Ezt most hagyd abba. Majd ha sofőr leszel álmaid cégénél, és a sulinet miatt nem kapod meg a béren kívüli juttatásodat, akkor nem így fogod látni a dolgokat.
A Helyi Üzletág alkalmazottai viszont nyugodtabban alszanak. A Ti dolgotok, hogy mit írtok ide, de tartsátok szem előtt, amit Karcsi és én írtunk a másik topikba. Mi sokmindenről tudunk, amiről Ti nem, legyen elég ennyi.