Keresés

Részletes keresés

carlo76 Creative Commons License 2024.11.29 0 0 68

Sziasztok!

Kádjavítás, akrylkád javítás, fűrdőkádjavítás, kádrepedés javítás, zuhanytálca javítás, zuhanytálca repedés javítás, kádpolírozás, mosdó polírozás, zuhanytálca polírozás, zuhanykabin javítás, zuhanykabin görgő csere pótlás, zuhanykabin szerelés, kádcsere,hidromasszázs kád fertőtlenítés, fűrdőszoba felújítás, elszívó szerelés...

Ezeket mind vállaljuk, és még sok mást.

Itt található minden információ: www.rikker.hu

Rikker Károly 70-321-9084

A következő városokban is vállaljuk a jaításokat plussz kiszállás nélkül:

Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Csongrád, Szentes, Orosháza, Monor, Üllő, Pilis, Albertírsa, Cegléd, Abony, Szolnok, Martfű, Öcsöd, Békésszentandrás, Szarvas, és a városok közötti útvonalon elhelyezkedő kisvárosok, falvak.

mackófarm major Creative Commons License 2018.04.24 0 0 67

Sziasztok, Kecskeméten vagy a környékén keresnék hidromasszázs  kádhoz motor indítókapcsolót, vagy egy jó szakit aki tud ilyet szerezni :-), vagy ránézne a kádra hogy csak ez az egy hibája van-e ?  köszi előre is

AdriD Creative Commons License 2018.03.21 0 0 66

Sziaztok, a hidromasszázs kád alatti fuvóka csövekből 2 eltört. Hogyan lehet őket kicserélni egyszerűen szakember nélkül? Köszönöm.

Kádszaki Creative Commons License 2018.02.09 0 0 65

Műanyag kádak, műanyag zuhanytálcák hibáinak szakszerű javítását többéves gyakorlattal és tapasztalattal vállaljuk az ország összes régiójában

Mob. 06 20 504 1535

www.muanyagkadjavitas.hu

Gab-Chi Creative Commons License 2016.03.16 0 0 64

Nagykőrös közelében keresnék megbízható, korrekt áron dolgozó emberkét, aki kicserélne egy lemezkádat egy újabbra vagy pedig akrilkádra. Olyan árkalkulációban gondolkozunk, amely igény szerint tartalmazhatja a kád árát is, de azt akár magunk is beszerezzük, ha úgy jobban jövünk ki.

Köszi szépen!

demenyviola Creative Commons License 2016.01.17 0 0 63

Van egy hidrokádunk, ami elromlott. Eleinte ha bekapcsoltuk járt egy kicsit és leállt. Most már meg se nyikkan.

Olyan szerelőt keresünk, aki megbízható, s nem akar csilliókat a szerelésért elkérni. Tudtuk valakit ajánlani BP 14-kerbe?

pomxu Creative Commons License 2015.08.18 0 0 62

Sziasztok!

Tudtok olyan szakit, aki helyéről kibontott kádat is újít? Rosszul volt beállítva az öntvénykádunk; a vas elkezdett korrodálódni a belső peremnél, és nem szeretnénk, ha a visszaállítás után az a sérült rész úgy maradna, és csak a csempén kívüli rész lenne felújítva. Ötleteim lennének ennek a megoldására, hiszen pl. egy kerítést is le lehet kezelni/festeni, még akkor is, ha már elindult a rozsdásodás - erre nagyszerű korróziómaró és alapozó festékek vannak. De ez sufnituning, hirtelen megoldás a nem látszó felületre.

A kád felújítása mellett szól, hogy jó a formája, és "van benne anyag". Ezért is keressünk olyan szakembert, aki elérhető áron segít megoldani a fenti problémát és esetleg műhelyben dolgozik. 

Több kádfelújítóst hívtam, de nem igazán fogékonyak erre a megoldásra. Amit nem nagyon értek, mert a lábas kádfestést, kívül-belül, hol csinálják? 

köszi

REMbraNT Creative Commons License 2015.06.15 0 0 61
carlo6 Creative Commons License 2014.03.26 0 0 60

Sziasztok!

Kádjavítás, akrylkád javítás, fűrdőkádjavítás, kádrepedés javítás, zuhanytálca javítás, zuhanytálca repedés javítás, kádpolírozás, mosdó polírozás, zuhanytálca polírozás, zuhanykabin javítás, zuhanykabin görgő csere pótlás, zuhanykabin szerelés, kádcsere,hidromasszázs kád fertőtlenítés, fűrdőszoba felújítás, elszívó szerelés...

Ezeket mind vállalják, és még sok mást.

Itt található minden információ: www.rikker.hu

70-320-7907

A következő városokban is vállalják a jaításokat plussz kiszállás nélkül:

Dabas, Újhartyán, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Csongrád, Szentes, Orosháza, Monor, Üllő, Pilis, Albertírsa, Cegléd, Abony, Szolnok, Martfű, Öcsöd, Békésszentandrás, Szarvas, és a városok közötti útvonalon elhelyezkedő kisvárosok, falvak.

sgeryy Creative Commons License 2014.02.04 0 0 59

Sziasztok!

Hidromasszázsos káddal kapcsolatban lenne kérdésem.

Nemrég költöztem egy helyre, ahol van egy ismeretlen típusú hidros sarokkád.

Az alján levegö fúvókák, oldalán vízsugár fúvókák.

Alapból nem ment rajta semmi. Kicsit belenéztem, most már a vízsugár része üzemel, de a levegö nem.

így néz ki a rendszer: jön a fötáp, bemegy az elosztóba, onnan ágazik le a vizes és a levegös motorra, az elosztóban egy levegö csöves kapcsoló kapcsolja a rendszert (ami amúgy nem müködik, mindig nyitva tart a kapcsoló). A vizes pumpán is van egy levegöcsöves kapcsoló, az müködik, erre rádugtam a csövet a másik végére meg a kapcsolót és megy. Viszont a levegö pumpa nem megy és a felvázoltak alapján folyamatosan áram alatt van, de még csak nem is zúg vagy bármi. Annak a típusa: w800XXX (google nem ismeri, biztos noname).

Összesen két kapcsoló van a kádon, gondolom az egyik a föelosztót kapcsolta a másik pedig a vizes pumpát.

Kérdés az, hogy mi lehet vele a gond? El tud úgy romlani, hogy még csak hangot sem ad ki magából? Sok öntözörendszer pumpát javítottam, ott bármi hiba volt akkor is adott hangot.

carlo6 Creative Commons License 2014.01.06 0 0 58

Szia!

Alul,felül és oldalt szilózva kell hogy legyen az előlap. Ezt snicerrel elvágod, és az alját próbálod kifelé húzni, ha meggyőződtél róla, hogy nincs csavarral még odarögzitve  a lábtartóhoz. Én egy vékony imbuszkulcsot szoktam alá bedugni, elfordítom és fogóval húzom kifelé. Vigyázz mert el lehet törni az előlapot.

Karesz

sanyinak Creative Commons License 2014.01.03 0 0 57

A kép lemaradt.

Előzmény: sanyinak (55)
sanyinak Creative Commons License 2014.01.03 0 0 56

A kép lemaradt.

Előzmény: sanyinak (55)
sanyinak Creative Commons License 2014.01.03 0 0 55

Sziasztok,

van valakinek ötlete, hogy a hidromasszázs kádoldalán lévő műanyag elemet hogyan lehet kimozdtani, hogy hozzáférhessek a gépészethez?

(Megvettem lakással együtt a hidromasszázs kádat, de ecetes tisztítóvízzel már nem akart beindulni)

Köszi.

carlo6 Creative Commons License 2013.06.28 0 0 54

Sziasztok!

Ezeket mind vállalják, és még sok mást.

70-320-7907

A következő városokban is vállalják a jaításokat plussz kiszállás nélkül:

Dabas, Újhartyán, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Csongrád, Szentes, Orosháza, Monor, Üllő, Pilis, Albertírsa, Cegléd, Abony, Szolnok, Martfű, Öcsöd, Békésszentandrás, Szarvas, és a városok közötti útvonalon elhelyezkedő kisvárosok, falvak.

Boroca Creative Commons License 2013.06.19 0 0 53

köszönöm! ezt a szivacsos dolgot kipróbálom! amúgy simán előfordulhat a felső szomszéd is, mert a panel elég furán van nálunk összeeresztve, ugyanis én is áztattam már csőtöréssel, és az alattam lakó észre sem vette, míg a földszintinél bokáig állt a víz. köszi a másik fórumot, mindjárt ott is feldobom a témát hátha van valakinek valami jó ötlete.

Előzmény: NeomatiK (52)
NeomatiK Creative Commons License 2013.06.19 0 0 52

Szennyvíz esetén nem tudom elképzelni, hogyan működhet egy ilyen műszeres, kamerás bemérés. Mert valószínűleg csak kicsit szivárog. Az meg csövön belülről szerintem képileg nem kimutatható.

Amit meg lehetne nézni, hogy a strang felöl megnézni, van-e vizesedés. Általában a wc mögötti ficakban futnak a csövek. A vizvezeték csövének pedig nagyobb luk van a falon, mint amekkora a cső. Na ott kéne bekukkantani a fürdőszobába. Vagy ami most eszembejutott, hogy egy pálcát is be lehetne ott dugni. Erősíts a pálca végére egy szivacsdarabot. Ezzel tapogasd le a kád alatti padlót, ha hozzá lehet férni. Aztán ha a szivacs nedves lesz, akkor biztos hogy ereszti valahol vizet. Előtte persze nem árt folyatni a vizet a kádba, mert elképzelhető, hogy jelenleg száraz, de amúgy ereszti a vizet.  Egy ilyen pálcával valószínűleg nem tudod körbetapogatni ott, tehát ha száraz marad a szivacs, akkor teljes bizonyossággal nem lehet kijelenteni hogy nem ereszt. Esetleg meg lehetne hajlítani a pálcát, hogy nagyobb területet érj el vele.

A kamerás dolgot pedig inkább innen kívülről tudnám hatásosnak elképzelni.

Egyébként szerintem a neked szomszédos lakásból nem kerülhet az alattad lakóhoz víz.

Amúgy javaslom a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9054448 topikot, ott nagyobb a látogatottság.

Előzmény: Boroca (51)
Boroca Creative Commons License 2013.06.19 0 0 51

akkor szívás :(

szépen be van csempézve.

olvastam hogy van kamerás, műszeres csőtörés bemérés, de nem tudom működhet-e panelben. ugyanis lehet nem én vagyok a ludas, csak én lakom fölötte, és így én vagyok az első számú gyanusított. de azért vagyok bajban, mert nem tudom hogyan deríthetném ki anélkül hogy szét kelljen bombázni az egészet.

Előzmény: NeomatiK (50)
NeomatiK Creative Commons License 2013.06.19 0 0 50

Szia!

Pontosan milyen az a beépített kád? Nem egy takarólemez takarja? Eredetileg ilyen. Mert azt csak ki kell csavarozni és akklor látod, hogy mi van mögötte.

Ha felújított és elfalazták, és nincs egy kémelelő nyílás, akkor szívás.

Előzmény: Boroca (49)
Boroca Creative Commons License 2013.06.18 0 0 49

Sziasztok!

Lakótelepen lakom beépített kádam van. Alattam lakó szomszéd felkeresett, hogy a plafonján egy ideje vizes folt látható. Tudtok tanácsot adni hogy szétbontás nélkül ki lehet-e valahogy deríteni nálam van-e a hiba? olvastam hogy van kamerás csatorna felderítés ez működhet ilyen kis helyen is? előre is köszönöm

pasa61 Creative Commons License 2013.06.18 0 0 48

Nekünk nincs szabi. Ha kád efolyó dugulás van azonnal megyünk.

Előzmény: hóapóka (40)
BRUT1 Creative Commons License 2013.04.14 0 0 47

Udvözletem!

A kerdesem az lenne,hogyan kell az akril zuhanytalcat rögzitenem a falhoz,hogy ne csusszon el,ugyanis  csak 2 oldalanal talalkozik a fallal. A labak amelyeket be kell allitani,szamomra nem elegge begbizhatonak tunnek,mert azok csuszkalhatnak az alatta levö keramia lapokon,mert a helyseg egesz terulete le van lapozva es zuhanykad alatt is. A megbizhato stabil alatamasztasra ,en gondolkodtam a purhab befujason is,termeszetesen azt valami hungarocellalatettel,hogy a hab ne ragadjon a keramia lapokhoz,viszont a falhoz rögzitest nem igazan tudom elkepzelni,mert hogyan furhatnam oda amikor nem lehet hozzaferni sem a bejelöleshez es a vegen a csavar behajtasahoz pedig vegkep nem.

Mi a megoldas?

Hogyan kell ezt csinalni??

Udv

Csaba

bathmanj Creative Commons License 2013.03.18 0 0 46

Hidromasszázs kádak gyártása, javítása, hasznos tanácsok :

http://bolthely.hu/hidromasszazs/Trukkok_-_tippek

carlo6 Creative Commons License 2013.01.16 0 0 45

Sziasztok!

Ifj. Rikker Károly 70-320-7907

A következő városokban is vállaljuk a jaításokat plussz kiszállás nélkül:

carlo6 Creative Commons License 2013.01.16 0 0 44

Sziasztok!

Kádjavítás, akrylkád javítás, fűrdőkádjavítás, kádrepedés javítás, zuhanytálca javítás, zuhanytálca repedés javítás, kádpolírozás, mosdó polírozás, zuhanytálca polírozás, zuhanykabin javítás, zuhanykabin görgő csere pótlás, zuhanykabin szerelés, kádcsere,hidromasszázs kád fertőtlenítés, fűrdőszoba felújítás, elszívó szerelés...

Ifj. Rikker Károly 70-320-7907 

carlo6 Creative Commons License 2013.01.16 0 0 43

Sziasztok!

Kádjavítás, hidromasszázs kabin javítás, zuhanytálca javítás, kádpolírozás valamint hidromasszázs kádak javítása: www.rikker.hu honlapon megtaláltok bennünket.

Kádak javítása:

-a zománckádak viszonylag egyszerűen kádzománcjavító festékkel, a sérülést egyszerűen pótoljuk, de ha valaki azt szeretné hogy teljesen eltünjön akkor a teljes kádat érdemesebb újrafesteni, amit pár hozzászólással arrébb a kolléga elvégez.

-Akril kádaknál a sérült részt kimarjuk, majd feltöltjük egy 3 komponensű anyaggal, ami visszacsiszolást is igényelhet.

Akril kád polírozását is vállaljuk, hogy újra fényes legyen a kád.

Amennyiben nem lehet javítani a kádat, abban az esetben lehetőség van kádcserére, burkolással, vízszereléssel. A régi kád és a törmelék elszállításával, iparos takarítással.

Ugyanezt zuhanykabinoknál is elvégezzük.  Itt cserélhetjük a zuhanytálcát akril, műmárvány, illetve zuhanymedencét is építünk burkolatleosztási terv alapján, 5év garanciával mapei anyagokkal.

Hidromasszázs kabinoknál a termék tipusszámára van szükségünk, vagy fényképre ahhoz hogy a kabint beazonosítsuk. Görgök, müanyag profilok, üvegek, csövek cseréjére is van lehetőség. Üvegcseréknél ne felejtsük el hogy számla ellenében a lakásbiztosítás megtéríti az üvegkárt, szereléssel, kiszálással együtt. (ebben az esetben csak a számlát kell beküldenie biztosítójához és utalják a számla értékét)

Hidromasszázs kádaknál a rendszereket tudjuk fertőtleníteni (ez nem minden esetben lehetséges mert ha nagyon régi a szennyeződés lehet, hogy a fertőtlenítéssel csak fellazítjuk azt) hidromasszázs fertőtlenítőkkel tisztítókkal.

Ha elektronikus probléma merül fel, vállaljuk javítását, kapcsolók cseréjét, motorok javítását, tekercselését.

Érdeklődni Ifj. Rikker Károly 70/320-7907

hóapóka Creative Commons License 2012.01.31 0 0 42

Basszus miért nem szóltál, elkísértelek vóna én is. Amugy kösz az infót.

Előzmény: bohrer (41)
bohrer Creative Commons License 2012.01.30 0 0 41

Bocsi most jöttem vissza a szabiról, 4 hétig RIO-ban voltam .

javítóstift. előtte rozsdátlanítsd, alapozóval fesd, töltsd ki a zománc helyét gittel, majd jöhet a javítóstift.

sok szerencsét hozzá

www.festekdiszkont.hu/webshop.php?category=180&task=details&product=b43a0b8ada84b83bd61beb9ecb4df66d

Előzmény: hóapóka (40)
hóapóka Creative Commons License 2012.01.11 0 0 40

Mivan itt, mindenki szabira ment?

hóapóka Creative Commons License 2012.01.08 0 0 39

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!