Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"Ilyen volt beérkezni. Forróságban, tíz kilométer után. Mindig ilyen. Borzasztó lassan – de végig futottam. Nagyon rossz a Népliget burkolata, és hatszor ittam. De nem ezért lett 01:22:11 az időm (és a lányom nevén!), hanem mert KÖVÉR vagyok."
Azt mondja a doki, hogy így írásban a bizarr képzettársításokra érdemes figyelni, az jelzi a pszichózist. Szerinte kezd pszichotikus lenni, már vannak jelei.
Bizarr képzettársításra hozta példának a bíróságon elhangzott mondatot, hogy "azért vagyok megfélemlítve, mert félek, hogy ellopják a biciklimet". Ezek kell feltűnjenek.
Igen, és soha, soha, soha nem fogja felfogni, hogy ő hibázott, vele van a baj.
Ez a frusztráló benne. Nincs olyan, hogy beletunkolni az orrát a saját szarába, mert nem fogja fel, hogy minden, ami történik, a saját tetteinek a következménye. Cserébe van paranoid konteó, ellene összefogtak és tönkretették a gonoszok, mindenki más hibás, ő soha.
A nárcinál nincs olyan, hogy megérti, hogy a saját hibájából került olyan helyzetbe, amibe. Büntetheted bárhogy, nem fogja fel. Ezért mondja a szakember, hogy felesleges is próbálkozni. Nem hozzá kell beszélni, hanem róla.
Azt mondja a pszichológus, hogy igazából az fontosabb, hogy mi edukáljuk a népet arról, hogy mennyire veszélyes a nárci, mert beszámíthatónak, normálisnak tűnik, és bele kell ásd magad abba, hogy kiderüljön, hogy mennyire beteg az agya. A nárci azért, azzal tesz tönkre hamar embereket, hogy belevon a saját őrületébe, gázlángoz folyamatosan, és megzavarja benned a normál valóságérzékelést, folyamatosan saját magadat vagy kénytelen megkérdőjelezni, és ezzel gyakorlatilag élned kell az ő őrületét. Viszont ez annyira sunyi dolog, hogy a mai napig nehezen ismerik fel. Szerinte az a leghasznosabb, ha a nagy nyilvánosság előtt rámutatunk az ellentmondásaira, levezetjük pontról pontra, hol hazudik, csúsztat, manipulál, hogy meglássák az emberek, hogy ez maga az őrület, és hogy mennyire alattomosan csinálja.
Azt is kérdeztem tőle, hogy bármilyen módon fel lehet-e vele fogatni, hogy hazudik és folyton ellentmondásokba kerül saját magával. Azt mondja, nem. Még ha a legfinomabb módon próbálod is jelezni neki, azt automatikusan támadásnak érzékeli. A nárci nem ismer el hibát, és ha hibájára hívod fel a figyelmet, az csak haragra gerjeszti.
Azt mondja, a nárcinak nagyon mélyre kell jutnia ahhoz (pl. hajléktalanság, börtön, szó szerint mindenki elhagyja stb), hogy kicsit felfogjon abból, hogy meddig süllyedt, de akkor sem magát fogja hibáztatni, hanem bárkit, akit ér.
Lehet, hogy a Meta lőtte ki az oldalait, nehezen tudom elképzelni, hogy ő maga. Megfutamodásnak érezné, lásd sűrűn pufogtatott kedvenc idézetét, az "én nem fogom be pörös számat!"
Azzal a különbséggel, hogy a rusony bolond és tényleg ártatlannak hiszi magát. Hát ő csak irodalmi kritikát mondott, és nyilvánvaló tényekre hívta fel a figyelmet a leveleiben - legalább is az ő nárcisztikus alterverzumában ez így volt. És most nem is érti, miért pellengérezték ki, nyilván csak gonoszságból és irigységből... :-/
Üdv csajok! Régóta olvasom a fórumot de most vettem a bátorságot, hogy írjak is ide. Végre egy közösség, ahol a nőket nem lábtörlőnek kezelik, mint nagyon sok helyen, pl munkahelyen, hanem úgy, ahogy kellene :-)
Két napig ment, a 28.000 körüli elérése az elcseszett célzás miatt kidobott pénz volt, a 20-45-ös női korosztály elérése, akik Szentesi és Mérő közönsége, alig 700 ember. Sikertörténet ez is, mint minden az életében. 🤣
Előbb-utóbb a zaklatónk fejére omlik az a szarkupac, ami az eddigi 'életműve'.
Az idő igaz.
Nem tudom, tényleg feljelentette-e Szentesit, mert csak sunyiban célozgatott ugye, de ha igen, akkor kurvára ott lesz a sajtó, mert ez a pofátlansága tényleg minden határon túlmegy.
rájöttem, hogy mire hasonlít ez az egész, az Adolescents-ben a gyerekre, aki váltig hangoztatja, hogy ártatlan, holott pontosan tudja, hogy nem, de elvárja, hogy higgyenek neki és bízik benne, hogy talán nem derül ki
Na tessék, a netes zaklatás elkötelezett áldozata végre feljelentést tesz – mert őt bántják! Ő csak az igazságot mondta ki, ugye… aztán biztos, ami biztos, gyorsan eltakarítja az összes bejegyzést, kommentet, képet, ami valahogy mégis azt mutatná, hogy végig ő volt a támadó fél. Hát igen, az ártatlanság legjobb bizonyítéka mindig a gyors digitális takarítás.