Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Csak pár észrevétel, bár ugye mondatonként szét lehetne szedni.
"Vagy az, hogy én nem hazudtam és nem vetítettem soha, akkor se, ha szarul voltam"
Hogy a plafon nem szakadt rád, rusony! Bár lehet, amiatt tűntél el a mondat felénél?
"Ezért külditek el nekem dühödten a bankszámlátokat, fizetési papírotokat és írtok hat sort a bezzeg-gyönyörű testetekről"
Mi mind a bankszámláinkat mutogattuk neked, bizony. Ja, nem. Tudod, ki mutogatta itt a bankszámláját? Épp egy büdös borz. Itt mutogattad, hogy épp mekkora értékű adományt kaptál, mutogattad a PayPal számládat. Pofátlanságod határtalan.
"Engem, Gergőt, a lányomat és a nagyobbik fiamat egyértelműen komplex, szellemi élmények felé húzta a hajlama, ez érdekelt minket a világból."
Na már megint ki maradt ki?
"…fogalmuk sincs, csak homályosan sejtik, hogy ami nekem a valóságom, annak a tevékenységnek, hobbinak, életkörülménynek, hajlamnak presztízse van (“menő”) és/vagy nemes erőfeszítést kell tenni hozzá és/vagy drága is."
Mármint a koszos putrinak, amiben élsz? A netes zaklatásnak? Az OKTV 2. helyezéssel kisiskolásokat korrepetálásnak? A 12 év után is a neccejelem utáni nyígásnak? A Művész Úr üldözésének, aki Békafejű Rémnek hív? Nők mellek méricskélésének? A receptkönyvnek a regényírók között? A séta közbeni tüdőkiköpésnek? Melyik ebből a nemes erőfeszítés, rusony? Mesélj még!
"Éppen az edzésnaplóban TOMBOL, mert leproliztuk. :):):)"
Hát miért nézi, ha nem bírja?!?
Nem kellene állandóan a topikot lesnie, és máris nem lenne oka ezen őrjöngeni.
Amúgy is, ha egyszer proli (még hozzá első generációs, inverzmidász-érdemrendes Kiváló Proli!), akkor proli. Ha ezen tombol, az sem változtat a tényeken.
Annyira idegbe' volt, hogy szerintem félúton hirtelen beütött az 5 Xanax, nem tudta befejezni. Így, ezzel ér véget az őrjöngés: "Nagy sértődések voltak, mert én a szövegekkel, az intellektuális színvonallal és" ??
Sosem tudjuk meg, hogy és még mi mindennel, ajj, de kár!
Aztán később még feltápászkodhatott, mert az álangélán folytatta.
A karácsony előtti napokban mindig maxon tombol. Az ünnepek biztos szembesítik a szomorú valósággal, hogy ismét eltelt egy év valódi teljesítmény nélkül, Barbara csak álom marad, Macirózsa a kis barátjával bújna össze inkább, a színházat sosem értette, egy emailt sem bír végigolvasni, csúnyán elhízott, és hát csak egy gyógyszerfüggő, igénytelen proli. :)
azért neki se könnyű, pengeagy őnagysága gy komoly kis vámpír, ami nagyon fárasztó tud lenni, az én baátnőim közül is páran átmentek vámpírba, egy merő jóindulatból, hogy nkem segítsenek, el tudom képzelni, hogy pengeagy őnagysága mit összevámpíkodik az ő kis rózsamackójának :)
Persze hogy nem várok semmit ettől a nyomorult KellBimbótól, csak nyomatékosítani akartam, hogy szerintem még annál is sokkal rosszabb, sőt akár sokkal gonoszabb, mint amit feltételeztünk róla 😔
"Aki nem tudja vagy nem akarja megvédeni a bántalmazástól a legelesettebb gyerekeket egy állami intézményben, sőt elhazudja az ellenük elkövetett bűnöket, annak mennie kell."
(Magyar Péter)
Viszont az csúsztatás, amit Magyar vagy Juhász Péter ír, hogy legelesettebb gyerekek, meg hogy a “neveltek” ártatlanok, akik véletlenül vagy apró csínyért kerülnek be, de még az is, hogy könnyű lenne rendet tartani rendészeti eszközök nélkül, félelemalapú fegyelmezés híján, “óvodapedagógiai” módszerekkel, csupa kedvességgel. Hogy ez csak jó szándék kérdése.
Rusony, te olyan szinten csúsztatsz és forgatsz ki mindent, hogy csak ezért az egyetlen posztodért is megérdemelnéd, hogy az ördögök sütögessenek míg világ a világ!
Majdnem minden bűnöző előéletében találunk hajlamosító, traumatizáló előzményeket, olykor mentális zavarokat is.
Say no more 😂😂😂
Sokukat bántják informálisan is (jogszerűtlenül) a börtönben. Mégsem őket tekintjük áldozatnak. Súlyos probléma az, hogy már gyerekek is bűnözői közegbe kerülnek, és ez részben a rendszer mulasztása, de sokkal konkrétabban a tudatlan, sodródó családok bűne. (Felelős még az a képzet, pontosabban ennek a teljes társadalomba ivódása, hogy a szexualitásban csakis az erősebb fél vágya számít, így a hajlandóság valuta, és nem aljas az, aki megvásárolja a rá nem vágyó másikat, vagy erővel bírja rá, belemanipulálja abba, hogy az eltűrje az aktust. Különösen szexuális cselekmények kapcsán. Ez ellen léptem fel mindig is, és emiatt neveztek bigottnak.)
Egészen megdöbbentő, hogy még itt is képes magát beállítani áldozatnak. Hogy őt bigottnak nevezték.
a rendszer mulasztása, de sokkal konkrétabban a tudatlan, sodródó családok bűne
Mi a helyzet az árvákkal, te ostoba barom? Vagy azokkal a gyerekekkel, akiket kiemelnek a családjukból? Mit tehetnek a gyerekek arról, hogy nem tudnak vagy nem akarnak gondoskodni róluk a szüleik?!
És arról is érdemes szólni, hogy sok újszülött azért ragad a kórházban, mert az ostoba és/vagy szadista rendszer az anyákon/családokon éli ki magát.
Pl. az alábbi, nagy nyilvánosságot kapott eset, ami szerencsére megoldódott, de csak a nyilvánosság miatt:
<A tavaly kirobbant kegyelmi botrány rávilágított, hogy a gyermekvédelmi rendszer rideg alkalmatlansága a legmagasabb állami hivatalok vezetőiig is elér. A Partizán most a folyamat bemeneti oldalának legsúlyosabb anomáliáját mutatja meg. Azt, hogy a születése után hogyan tartottak jogellenesen hónapokig vissza a kórházban egy csecsemőt, majd vették állami gondozásba. A szülők bűne az, hogy "túlzottan aggódnak" a kisbabájukért és ki mernek állni a jogaikért. Mivel elfogytak a nevelőszülők, a kisbaba több száz sorstársához hasonlóan még ma, közel fél év után is a kórházban van, a szülei kéthetente láthatják, egy órára. A műsorban megszólal a kisbaba édesanyja, Marianna, a párja, és a családnak jogsegélyt nyújtó TASZ jogásza, Boros Ilona.>
mégi mit vársz KellBmbótól, aki szerint nem az a baj, hogy a Matolcsy-klán massívan zsebibabázott a közpénz jellegüket elveszítő cinos kis summákkal, hanem az, hogy ő nem tegja a klánnak, és kénytelen nine-to -five aktakukacoskodni, ráadásul ott van neki pengeagy őngysága személyes keresztnek, aki elüldözte mellőle a cuki kis haverját,akivel olyan jókat sms-ezett anno :)
Ez nem azt jelenti, hogy ilyen intézményben eszköz lehet, vagy akár elnézhető az öncélú kegyetlenkedés, megalázás.
Ezt nem is állíja senki, fölösleges ezt újra elmondani, nincs ebben vita.Meg az apád faszát, azt! Pont azt tolja a NER-es propaganda, meg te is ebben a kibaszott posztodban, hogy ezek mind bűnözők és megérdemlik...
A fideszes propaganda azt is tolja, hogy ezekkel nem is lehet másképp bánni...Pont hogy ezt szajkózzák az elvbarátaid. Ne kend el, te mocsok! Köpj föl és állj alá, rusony!
Elvileg a cél reintegrálás, de a javító szankcionáló jellegű, zárt intézmény, annak minden keserves dinamikájával. Fő- vagy mellékbüntetésként vannak ott letartóztatottak, az ítéletig, a börtön előtt vagy helyett."
Te annyira fogalmatlan vagy rusony, hogy az fáj.
Mi a faszér' nyilvánulsz meg olyan ügyekben, amikről szemlátomást fogalmad sincs??!! Fogd be!
-----------------------------------------------
Megismétlem ama feltételezésemet, hogy Macy (Maszti) egy enabler. Totál hallom Maszti hangját ebben a posztban (is), amit rusony a saját véleményeként ad elő.
Félreértés ne essék, nem rusonyt védem. Viszont szerintem Masztika rusonynak a maradék kis erkölcsi érzékét is legyalulta. 🤮 🤮 🤮
Ez a legújabb posztja is annyira gáz, hogy kinyílik az ember zsebében a vállról indítható, rusonypáncéltörő apádfasza!!!
"Juhász Péter Pál a “papos” artikulációja alapján egyértelműen meleg."
Nem számít, hogy JPP-nak nőnemű élettársa volt (akit szintén letartóztattak), meg hogy több lányt is abuzált, akik ki is léptek a nyilvánosság elé. Kit érdekel mindez, amikor az orákulum (rusony) kijelenti, hogy papos az artikulációja, tehát meleg. 🙄
"Most leírom, hogy miért hazugság tévelygő, szeretéhes fiataloknak, nem pedig minibűnözőknek tartani a javítósokat. Nem azért írom, mert ellenzékellenes vagyok, hanem mert feltűnő, sokkoló butaság, amiket hajtogat például Gyurkó Szilvia vagy a videókat közzétevő Juhász Péter, és megint az agresszorból faragnak áldozatot. (Épp azért lettem ellenzékellenes, mert feltűnt, hogy elkeserítő színvonalú, a gyengeségük és tehetetlenségük deklarációja mindaz, amit mondanak.)
Kérdezzük meg a Grokot, amelyet én magyar nyelvű válaszaiban sem kaptam még ferdítésen, tévedésen, ellentétben a ChatGPT-vel."
A laikus expert megint megmondta a tutit, baszki!
Rusony, ha már butának nevezed azt, amit Gyurkó Szilvia mondott, legalább idézned kellett volna, ill. belinkeni az adott forrást, te újságíróagy, te!
"megint az agresszorból faragnak áldozatot" - erre csak annyit, hogy a javítóintézetek bentlakóinak 70 %-a állami gondozásban nevelkedett korábban. Amiből nem nehéz arra következtetni, hogy állami gondozottnak lenni szar. :-(
Rusony, ha maradt volna benned egy picike emberi érzés, belegondolhattál volna, hogy mi történhetett volna a kiskorú gyerekeiddel, ha téged elüt a villamos néhány éve. Simán kerülhettek volna állami gondozásba. És akkor esetleg terrorizálhatták volna őket kiégett vagy szimplán szadista nevelők, mert az egész rendszer szar :(
Hogy én hogy megvetlek téged, rusony! Egy morális szardarab vagy 🤮🤮🤮
én már régóta akarom megkérdezni, hgy szerintetek pengeagy őnagysága milyen tabukat tört? mer ahogy én látom, leginkább a normális emberi érintkezés meg viselkedés tabuját döntögette szogrosan
Szegény rusonynak ez a karmája. Mindenki szabályosan meggyűlölte, aki fontos volt neki.
Nem mondhatom, hogy akit szeretett, mert a hozzá hasonló betegek pont a szeretésre képtelenek.
Az első gyereke apja fizikai undort érez tőle, a férje agyonkínozva, halálos betegen is menekülne, Szervét Békafejű Rémnek, a Naccerelem meztelencsigának nevezi, és azt sem titkolja, hogy egy esetleges halálhírre pezsgőt pukkasztana.
És ez még nem elég, hiszen tényleg csak az nem undorodik tőle, aki nem ismeri. Milyen élet ez? Hogyan működteti a rendszerét? Ezt talán nem is lehet máshogy, mint önhazugságok miriárdjaival. Mert azzel a tudással élni nem lehet, hogy senki sem szereti az embert.
"Köszönöm mindenkinek, hogy támogat! Nem lenne ennyi időm, nyugalmam a gondolatok kifejezésére, a borzalmasan nívótlan közbeszéd üdvöskéinek bírálatára, ha ti nem lennétek."
7 like :):)
Tudom, tudom, titkos olvasók tízezrei, és 67 férfi előfizető. :)
Viszont a díszek neccesebbek. Azokat online rendeltem meg, de sajnos a DPD hozná ki két részletben, és pff, hagyjuk is, amit azok művelnek. Át kellett kérnem másik kerületbe, ami kevésbé van beúszva, így talán.
Összességében a trendi különcködés, közte a szerepjáték, a fantasy, a gamerkedés, a popzenészekért való rajongás, a tetoválásgyűjtögetés, a cosplay, a fanfiction és mindenféle netes eszképizmus szellemileg igénytelen
ugyancsak per tangentem jelezném, hogy anno a Vigadóban összegyűlő úri társaság egyik kedvenc szórakozáa az ún. életképek volt, ami tekithető egyféle korai cosplaynek, pl. Attila hun király élete volt az egyik kedvelt téma
íme egy tudóítsás a Vigadóból (vasárnapi Újség 1895):
„[k]eleti fénnyel berendezett táborában trónol Attila, az isten ostora, s mellette pihen szépséges felesége, Ildikó. Körülötte állanak fiai: Ellák, Dengezics és Irnák, tovább a hun világ hősei. Eléjük járul a római követség, mely hódolatát jött bemutatni Attilának. […] Az érdekes tableaux szereplői mindannyian lehetőleg korhű jelmezeket és fegyvereket viseltek. A kép szereplői a következők voltak: Attila: báró Radvánszky Géza, Ildikó: gróf Széchenyi Alexandra […] Aätius: Stróbl Alajos, Priscus rhetor: Fekete József”.
szép névsor, tipikus mintapéldányai azoknak, "akik nem részesültek elég jó oktatásban és a szüleik sem mutatják meg nekik a természetet, a sportot, a könyveket. Kamaszkorban bocsánatos, de könnyen lesz belőle igénytelenség, improduktív élet."
Elképesztő, hogy nem érti, a film és a színház is FANTÁZIA és KITALÁCIÓ. Nem létező történetek húzzák be. A Kill Bill bosszúszomjas menyasszonya nem létezik a valóságban, rusony, csak szólok.
A fiát is profi szerepjátékosnak adta, jó reggelt.
De nem is értem, mi a baja vele. Nem épp a műfenyő a környezettudatos? És Bécs? Az valami? Nagy ügy? Úgy csinál, mintha Norvégiából hoznák hatfogatos hintón.
A vicc, hogy ez a bekezdés már eleve rólam szólt. Egy twitteres beszélgetést túrt fel, amiben arról volt szó, hogy mennyivel megdrágult a fodrász és a kutyakozmetikus. Most csak a végére csapta a karácsonyfás BOTRÁNYT. :):)