Valamelyik moderátor (leginkább az amelyik érintett az ügyemben) igazán leírhatná hogy is van ez:
Nekem leírja a topiktárs hogy hülye vagyok, hogy gennyedzem, hogy libernyák vagyok, jön a modi, maximum kitörli a hozzászólását, se nicktörlést se ejnyebejnyét, se időszakos kitiltást nem kap.
Én leírom válaszom ugyanazon szavak használatával mint ő, (hogy szellemileg kihívásokkal küzd, hogy gennyedzik, és hogy ő meg fidernyák), erre minden előzetes enyhébb szankció helyett rögtön nick és öszes hozzászólás törlést kapok.
Semmivel sem voltam sértőbb mint a topiktárs, kínosan ügyeltem rá, hogy ugyan azon szavakkal éljek mint ő. Vagy ha sértő voltam a modi szerint, akkor legfeljebb ugyan annyira mint a topiktárs. Azt irta a modi a stílusommal van a baj. (LOL) Oké, nem tetszik neki, de a topiktárséval meg nincs baja??
Szóval ezen a fórumon nem divat az egyenlő elbírálás? Csak a miheztartás végett kérdezem. Vagy már ha a modi visszautasítja a politikai alapon történő bíráskodást, legyen kicsit ne ennyire feltünő hogy mégis az alapján bírál...
A kioktató dumát légyszi mellőzzétek, hogy nem visszaszólni kell ilyenkor a topiktársnak hanem szólni nektek. Megtörtént, sokszor, egy időben rendszeresen. Fületek botját sem mozgattátok rá.