Keresés

Részletes keresés

torvill Creative Commons License 2006.11.18 0 0 10
És, ugye, belülről még nagyobban tűnik, mint nekünk innen messziről, kívülről? :D
Előzmény: Törölt nick (8)
torvill Creative Commons License 2006.11.18 0 0 9
Annyira nagyon fontos és szenzációs ez a hír, hogy két napja vezető hír az Indexen... Puskás Ferenc halálhíre nem ilyen fontos az Indexnek, holott tegnap aggódtak a német lapok általuk méltánytalannak ítélt "hozzáállása" okán... Ez a Spirk fontos információkat tud, kér, hogy általában semmiféle hiteles forrást nem tud megjelölni... Miért nem írja ki, hogy Nyakó István a forrása? Talán Nyakó úr nem elég hiteles neki?

http://index.hu/x?cbl=1&c0_26=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fpolitika%2Fbelfold%2Ffideszesokfo%2F
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.17 0 0 8

Nagy az isten állatkertje.

MGperY Creative Commons License 2006.11.17 0 0 7
aggódjon akinek 2 anyja van.
Előzmény: torvill (0)
torvill Creative Commons License 2006.11.17 0 0 6
Előbb tájékozódni, aztán beszélni hülyeségeket... :)
Előzmény: wizes (5)
wizes Creative Commons License 2006.11.17 0 0 5
Akkor a linket is nyomd be te link, mert ezt te is írhattad így.
Előzmény: torvill (1)
torvill Creative Commons License 2006.11.17 0 0 4
Egyetértek: hol érhetne fel e topiknyitó egy spirkiádához? A bokájáig se!
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (2)
torvill Creative Commons License 2006.11.17 0 0 3
Bocsánat! Elfelejtettem megemlítenik Spirk Jóska másik hiteles információforrásást: a rejtélyes "Úgy Tudjuk" nevű urat. És igen, igen, igen, Információink Szerint úr és Úgy Tudjuk úr a jelek szerint igen sokat tudnak, annyit, hogy csak fedőnévvel hajlandók a derék Spirknek nyilatkozni... :D
Előzmény: torvill (1)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.17 0 0 2
Ha egyedül írtad a topiknyitót, akkor nem biztatlak: ez zsenge, szellemtelen és nem ér meg több próbálkozást. Ha másoltad, akkor tartózkodj tőle a jövőben. :)
Előzmény: torvill (-)
torvill Creative Commons License 2006.11.17 0 0 1
Iderchiválom a teljes írást, mint a sztálini újságírás hagyományai legjelesebbikének egyikét!

-----------------------------------

Orbán kormányozza majd az önkormányzatokat?

* Spirk József

2006. november 17., péntek 13:02

Nem sok önállóskodásra marad majd lehetősége a Fidesz által támogatott önkormányzati vezetőknek, ha a párt elfogadja az alapszabály-módosítást. Az Index információi szerint a jelenlegi tervezet, amelyet a Fidesz győri kongresszusán terveznek elfogadtatni, lényegében egy alternatív pártstruktúrát épít rá az ország különböző területein működő fideszes önkormányzatokra. A struktúrában semmi sem történhet majd Orbán Viktor tudta és jóváhagyása nélkül.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerosének!Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változatNyomtatható változat
hirdetés

Orbán Viktor vezetésével egy külön pártként működhet majd a Fideszben az önkormányzati képviselők fóruma névre keresztelt többszintű szerveződés, ha a november 24-i kongresszus módosítja a párt alapszabályát.
Három szint

Információink szerint a Fidesz által jelölt vagy támogatott polgármesterekből és önkormányzati képviselőkből létrehozandó többezres létszámú külön szervezet vezetője az alapszabály szerint a szövetség elnöke lesz. Az országos gyűlésen kívül kialakítanak még regionális és választókerületi önkormányzati gyűlést is, valamint a Fidesz országos elnöksége mellett létrejön egy önkormányzati tanács.
Orbán kezébe összpontosul

A módosításokkal jelentősen kiterjed majd Orbán Viktor szerepköre, személyes kontrollját biztosítja majd, hogy a regionális gyűléseket az általa kinevezett, eddig a pártalapszabályban nem létező regionális pártigazgatók vezetik majd. A választókerületi önkormányzati gyűlések élére a javaslat szerint a választókerületi elnökök kerülnek. Mint ismeretes, a vk. elnökök személyéről is végsősoron a pártelnök hozza meg a döntést. Az önkormányzati tanács elnöki tisztét viszont megint csak a pártelnök töltené be. Ez a szervezeti egység egyeztetne az önkormányzatokat érintő ügyekben, és feladatköréhez tartozik majd a területet érintő javaslatok kidolgozása is. Az új alapszabály szerint a pártelnöknek a tanács összetételére is nagy befolyása lesz.
Minden döntésről tudnak majd

Úgy tudjuk, hogy a Fidesz önkormányzati választási győzelme után kialakított koncepció lényege, hogy a pártvezetés, főként Orbán Viktor folyamatosan informálódhasson az önkormányzatok döntéseiről, a költségvetési és EU-s pénzek elköltéséről. Az alapszabály szerint az új pártszerv feladata a szövetség egységes önkormányzati politikájának megvalósítása lesz, de valószínű, hogy a szervezet keretein belül a pártvezetés direkt befolyást tud majd gyakorolni az egyes településeken folyó projektek előkészítésére, a gazdasági szereplők körének kijelölésére.

Az októberi önkormányzati választáson a Fidesznek közel 4000 megyei, városi falusi képviselője, polgármestere lett - mondta az Indexnek Szijártó Péter, a pár szóvivője. Szijjártó szerint az alapszabály-módosítás egyetlen mozgatórugója az, hogy ennek a 4000 embernek minél nagyobb beleszólása legyen a Fidesz politikájába.
torvill Creative Commons License 2006.11.17 0 0 0
És íme a heti spirki orbánhorror:

http://index.hu/x?cbl=1&c0_13=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fpolitika%2Fbelfold%2Ffideszesokfo%2F

Olvtársak, aggódjunk együtt mi is az ATV nézőivel!
Előzmény: torvill (-)
torvill Creative Commons License 2006.11.17 0 0 topiknyitó
Szenzáció! Ismét vannak információi Spirk Józsefnek! Információi egy rejtélyes "szerint" nevű valamitől származnak, ami vagy valami, vagy megy valahova, de valszeg nem a sündisznó. Spirknek minden héten megsúgja valaki, hogy, jujj, Orbántől rettegni köll, most a héten éppen azért, mert Orbán fog irányítani minden önkormányzatot. A jövő héten meg talán azt súgja meg valaki a derék Spirknek, hogy jujujj, vigyázat, már Orbán forgattya a nyújorktelaviv tengelyt is! Ki tudhatja, milyen információkat súg meg Spirk úrnak a jövő héten a rejtélyes súgdolódzó, de az biztos, hogy Orbántól félni kell majd akkor is. Biztosan sokan kíváncsiak lennének, hogy ki súgja meg a derék Spirknék hétről hétr, hogy éppen miért kell aggódni Orbántól az adott héten. Egy rosszmájú kollégám szerint lehet, hogy ez a rejtélyes spirki kitétel, amire állandóan hivatkozik, hogy tudniiliik "információnk szerint", ez nem más, mint Nyakó István MSZP szóvivő fedőneve. Mások Hiller Pistire tippelnek, de ezt én elvetem, mert szerintem kizárt, hogy Hiller fedőneve sz-szerl kezdőhetne... És íme, olvassátok, feleim, a heti penzumot a derék Spirk Jóskától: Spirk rejtélyes információi szerint Orbán kormányozza majd az önkormányzatokat és Malév járatokat, a robotrepülőgépeket és a műholdakat is... Jujj, mi lesz itt, végeszakad a jólétnek és a permanens igazságnak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!