...és trainsdepotra mostanában került fel Piratás flyer, eszerint készül LSM-től lesz többféle SK-WSBA 05-70.5 Bcmh, fekete ablaksávosat pont nem látok, de ránézésre a "trento-wörgl rola" munkacímű változat is pont olyan "natúr" festésűnek tűnik, amilyennként szintén rendszeresen járt be EN vonatokban...
(nekem speciel mint súlyos Metropol felhalmozásban szenvedőként eleve kötelező, a 27m-es hosszú meg a tiszta amen break ablakosztás miatt amúgyis egy kfejezetten különleges darab)
Még áprilisi tréfának sem "autentikus" a kérésed! Pláne úgy, hogy elsőnek a boltosnak kellene tudni mindenről, s nem a "pórnépnek"! Áprilisi tréfa ide, vagy oda: "vak vezet világtalant" ? :DD
Sziasztok! Tudna valaki segíteni ennek a két Y kocsinak a beazonosításában? Doboz nélkül árulták őket, de 99,9% hogy a Modell Kit 1001 sorozatából vannak.
1. AB 51 55 39-30 015-9
2. B 50 55 20-37 315-8
A pontos cikkszám érdekelne, sőt, ha lehet, a teljes lista erről a sorozatról, vagy egy tipp, hogy hol található összegyűjtve.
A lámpákat nem levágni kell, hanem egyszerűen csak ki kell húzni a helyéről. A lámpák helyét most betömtem ideiglenesen, hogy ne kerüljön bele piszok.
Két megoldásban gondolkodom. Az egyik, hogy a lyukakat gittel betömöm, lecsiszolom, kimaszkolom, lefújom feketével, és lefújom matt lakkal.
A másik, hogy megrendelem az osztrák szerkocsinak a szerszámosládáját, amelyiknél gyárilag fenn vannak a lámpák. Ez csak 4000ft. Ennyit megérne nekem. Bár emlékeim szerint azon is van 1db pici lyuk, de ennek még utána kel néznem.
Engem az a részletkérdés érdekelne, hogyan tervezed eltüntetni a levágott lámpák helyét? Telibefújod hasonló tónusú feketével vagy antikolás? Esetleg ezek kombinációja? Vagy mi a terv?