2001-es évjáratú Polo, aminek szorul, kattog a kuplungja. Már mindent cseréltem (kuplung tárcsa , szerkezet, kinyomócsapágy, kiemelő villa, tengely, perselyek, bowden), mégis ócska. Ötleteket várok, hátha más is volt hasonló cipőben...
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy 12éves opel astra, 140ezer km, és a kuplung felkeményedik, azaz nehéz benyomni, mikor engedem vissza mindig felbög a motor picit ugye mert lassan mászik vissza a pedál a helyére, a váltokar mindegyik fokozatba belemegy hibátlanul, nincsenek fura hangok menet vagy váltás közben, más rendellenességröl nem tudok..EZ NAGY HIBA? HA IGEN DRÁGA JAVITANI, HA NEM ELÖJÖHET VALAMILYEN HIBA, HÁNY KILOMÉTERT TUDOK MÉG VELE MENI IGY, NEM ÁRTOK VELE AZ AUTONAK MÁSVALAMIBEN HA IGY HASZNÁLOM? köszi !! miki
Ya-ya... Már megnéztem, mert nem szlinyált a glonyó, meg kellet abcúgolni a stuffedlit...
De sajnos nem segített... még mindíg várom az ötleteket!!!
Cm
Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyesmivel?? értetlenül állok a dolog előtt....már mindent cseréltem, de 1-2 hét után megint keményebbé válik, néha kattog is..
Valami ötletetek lenne?? Én az önbeálló bowdenre gyanakszom....
Köszi:
Centi