"Én, hour nick ünnepélyesen kijelentem, hogy az Index Fórum valamennyi moderátora nemcsak szakmailag és emberileg kifogástalanul végzi a munkáját, hanem minden intézkedésüket én is meghoztam volna a helyükben. Bárcsak a világon mindenki olyan jó és igazságos volna, mint a moderátorok!"
legyenek szívesek törölni a hozzászólásokat. Személyiségi, és egyéb problémák elkerülése végett. Az utalgató fél, nem szerette volna, ha nevén nevezem a dolgokat, amire célozgat. Köszönettel.
Fekete-fehér olyan (pl. régi fotó vagy tv) ahol az összes szín fekete-fehér árnyalatokban látszik. És van olyan, ahol maga a szín fekete és fehér. pl. 4299 ... itt, ha jól emlékszem, a reklamáló személy egy másik neve. És van még néhány ilyen kép. 4267. 4226.
4240. ez igazi fekete-fehér. De csak az törlendő, akit a macskaféle feljelent.
Tessék átbogarászni, és az összeset törölni, ha ez a gond. 4227. magamat is jelentem, ez fekete és fehér szín. Tessék véleményezni. Nem felel meg a topikleírásnak?
Tovább már nem lapozom. Lapozza, akinek dolga.
Csak azért fordítok rá energiát, mert útálom az igazságtalanságot. Illetlenke, nem így ismertelek.
https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9222005 Kérem sziveskedjen törölni itya fórumtárs 37929 irását. Kérem sziveskedjen kioktatni,hogy egy ország - világ közösségi forumában mik a minimális viselkedési szabályok. Hogy ezen itya társ eltudjon gondolkodni,kérem sziveskedjen fúrum tagságát egy hónapra felfüggeszteni.
Itya társ a modortalan viselkedésével hergeli,idegesiti a topik többi résztvevőjét. Én kb 12 év itteni tagságom legaláb ötször,magam töröltem,az ocsmány,trágár,hiteltelen viselkedése miatt.
Kérem,hogy (M) Ákos irását ne törölje. Pontosan azért,mert hiteltelen,és én nem vagyok hajlandó vitába szálni olyannal,aki azt állitja,hogy egy gomb elem,vagy gomb akku örök életű.
Tudtommal egy fórum azért fórum,hogy emberek eszmét cseréljenek,megvitassák ügyes bajos dolgaikat.
itya erre alkalmatlan,és (szerintem) súlyosan sérti a fórum jóizlésű szinvonalát.
Ha ön kiváncsi a tisztelt itya társ hozzám való emberséges,vagy embertelen szólásaira (nem javaslom,mert nem kivánom az ön idejét rabolni),vagy szándékos idegfeszitő viselkedésére,görgessen vissza.
Elnézést kérek,hogy ezt a módot választottam,sajnos tizen évet késtem. Én e világban még senkit nem jelentgettem,senki irányában szitkozódást,átkozódást,hülyézést,marházást nem nyilvánitottam .
Köszönöm, még új vagyok. Az elérhetőségemet megadtam, irányárat azért nem adtam, mert nem tudom, hogy mennyit ér és nem akartam se túl keveset, se túl sokat megadni, de értettem