Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.20 0 0 88

Sziasztok.

Continental Road Attack 110/80 R19 és 150/70 R17 40-ért vihető a pár. Ránézésre 1-1500 van bennük. Nem kockásak, nem kopottak.  Nekem terepesebb gumi megy fel. Email az adatlapomon.

bezilajos Creative Commons License 2010.03.17 0 0 87
Motoros börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
varaXL1000 Creative Commons License 2010.01.20 0 0 86

Urak!

Eladó egy pár METZELER Roadtech Z6 , 90%-os (5-6,5mm profil mélység) sport-túragumi.

Mérete: 150/70 R17

110/80 R19

Ára: 30.000 Ft.

Bp.XIII.,Tel: 20/930-9991

Üdv Bazsi

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 85
Köszönöm
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 84
DL 650nem szervízbe vinném kötelező 12000re. Melyiket ajánlanátok? Pécs, Kecskemét, Szekszárd, Veszprém, Fehérvár?
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 83

Szisztok!

Dl 650nem van és vinném szervízbe(most vettem használtan, 12000-s szervíz). Melyik szervízt ajánljátok? Pécs, Kecskemét, Szekszárd, Fehérvár, Veszprém? Szóval ezen a környéken.

Köszi

bootha Creative Commons License 2007.05.28 0 0 82
binlaci5 Creative Commons License 2007.04.27 0 0 81

Eladó 1.5 millióért 2003.06

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.08 0 0 80

A motorrevű egyik számában össze is hasonlítják a két típust egy BMW típussal párhuzamban.

A tesztben kitérnek a Vara kényelmére és műszerezetségére.

A BMW-t hozzák ki erős terepesnek elsőként.

A Strom erősebb motorjával vehemensebben húz a Varánál és a kissebb súlya is alkalmasabbá teszi a poros utak felfedezésére.

Az origo.hu -n Nógrádi Attila motortesztelő úgy kezdi a Strom tesztjét , hogy " Sámli kell hozzá " - akkora a gép. Érdemes elolvasni. A hátsó fék gyengeségén kívül semmi hibát nem észlelt , és csak jót tud a gépről mondani.

A SuzukiHollós oldalán egy szerelő vall a megtett 10.000km-ről. Hatalmas jelzővel illeti a Stromot. Pedig egy motorszerelő csak tudja miről beszél , hiszen napjában más és más gép van a kezében.

ezt írja :

Suzuki DL-1000 V-Strom

Hát ez is eljött!

Eddig mindig csak olvastam a motorok tesztjeit, de májusban a SUZUKI HOLLÓS-tól kaptam egy DL1000-est, amivel majdnem 10. 000 kilométert motoroztam mostanáig (okt. 14.). Ez eltelt idő alatt összegyűlt annyi tapasztalat a V-Strommal kapcsolatban, amennyit már érdemes megosztani Veletek.
Megpróbálok összeütni valami tesztféleséget. Csak egy motorszerelő vagyok, nem tesztpilóta, biztosan hiányolni fogtok egy pár dolgot az írásomból, mégis bízom abban, hogy segíthet a motorválasztásban az, amit itt összehordok.

A forma
Az egyszerű stílust kedvelem, nehezen barátkozom meg az agyondesignolt külsejű motorokkal (így voltam a Hayabusával). Ez a motor mondjuk határeset. Amit viszont könnyű volt megszeretni, hogy HATALMAS! Akárkinek megmutattam, ez volt az első benyomása róla. Ráülve az érzés tovább fokozódik. Én 190 centi vagyok, kb.100 kiló, és simán van helyem. A kormány elég távol van, az ülés széles és hosszú, a lábtartók kényelmesek. A feleségem első szavai, amikor felült mögém: - Úristen, ez mekkora! (Naná!) Az ülés alá felhúzott nagy kipufogódobok fokozzák a hatást.
A fejidom méretes, a plexi hatékony, kb.160-170 km/h-nál még elviselhető a menetszél egyenes testtartással is. Az első lámpák jó nagyok, a világítás tökéletes. Ezen a modellen még volt világításkapcsoló is, amit szeretek, bár mondhatnátok: úgyis nonstop világítani kell! A motorok közül, amikkel dolgom volt, ez az első, amin van elakadás jelző, amit szintén megszerettem, mert tök jól lehet általa a többi közlekedővel kommunikálni. A lehúzódó autós másként viszonyul a „sietéshez” (a ráeső hatalmas állat elől leindexelve), ha egy gesztus értékű jelzést kap: „köszi”. A kézvédő király! Erre csak az utóbbi hetekben jöttem rá, amikor már mínuszok voltak reggelente, és egy pár napig egy GSX750F-el jártam. A különbség „kézzel” fogható! Az ülésről már írtam (hátul a rendszám fölött van a zár), az alatta lévő tároló helyről annyit, hogy az izzókészleten, szerszámkészleten, elsősegély csomagon kívül még egy autóstáskányi hely marad egyébre. Ha többet szeretnél jól használható a hátsó csomagtartó (gumipók, pókháló), amire felszerelhető akár a Hollósnál kapható Krauser és Hepco & Becker dobozrendszer is. Ha jól eltaláltam az alja felfeküdt a hátsó ülésre, levéve vállaimról a súlyt.
A blokk
V2, 1000ccm. Mondhatnám ennyi elég is, a lényeg benne van! Egy kicsit azért részletezem. A TL1000-re lett kitalálva, a kezdeti problémáktól folyamatosan megszabadulva, már kiforrva került a DL-be.
Nyomaték hegyek, kellemes dübörgés, az egész vázon érezhető lüktetés. A TL-esek tudják, miről beszélek!
Ez a blokk csak fokozza az érzést, a DL nagy, erős motor. Egy kis kivetnivalót azért találtam: a tesztpéldány nem nagyon szerette a 3500 alatti fordulaton való gyorsítást. A hajtóműben ilyenkor kotyogó, csattogó hang jelezte, hogy vissza kell váltani! Viszont 6000 fölé ritkán kell forgatni, így ahhoz, hogy 4000 és 6000 között legyen a fordulatszám, elég sokat kell váltogatni. Egy rövidebb áttétel szerintem javított volna a helyzeten, de van valami, ami miatt nem variáltam. Ez pedig nem más, mint a fogyasztás. Nem kajált sokat, ez gyorsan kiderült, de amikor egyszer reggel 7-kor elindultunk a lengyel határig, este 8-kor pedig itthon voltunk Pesten, módomban állt komolyabb fogyasztásmérést is készíteni. Az eredményt sokan nem fogják elhinni, én sem hittem először, de amikor többszöri tankolásnál is ugyanaz az 5,5-5,7 liter jött ki, eléggé elcsodálkoztam. Nagy dög, nagy széltoló első idommal és plexivel, nem kényelmes tempóban. Kozma Tomi kollégám VFR750-el, Rádics Balázs GSX-R750-el kanyarkirálykodtak végig. Én ebben nem vagyok olyan jó, és brutális gázokkal próbáltam kompenzálni kigyorsításkor, amikor ők egy kicsit kényelmeskedtek. Mondtam is nekik az első tankolás előtt egy kis pihenőnél, biztos hogy lezabálja a gatyámat is. És nem. Kezdtem megszeretni. Azt, hogy a tank 22 literes, az előbbi adattal összekombinálva, király hatótávolság jön ki. Simán teljesít 320..350km-t.
A futómű
Nagy, kényelmes, keveset fogyaszt, és még nincs vége. Most 11000 km van benne, a hátsó gumi már csere érett, az első olyan 50%-os. A futómű más modelleken ilyenkor már jelez, hogy a gumi cseréje lassan aktuális. A DL-el viszont ezen a hideg novemberi aszfalton is jó érzés rákanyarodni az M0-ásra a 6-osról. A hátsó gumin keskeny a majrécsík, a kormány nem akar aláfordulni, és nem szitál elengedve sem. Még egy pozitívum.

Mondhatnátok, hogy hol is dolgozom, hogy ilyeneket írok? Lehetnék akár elfogult is. Ha azonban egy új motorvásárló kéri a véleményemet, és finoman a DL-re terelem a szót, aztán bizonytalanul ráül, indít, megy, jön, mosolyog, és azt mondja, hogy: „hát igen!”, akkor úgy gondolom, nem vagyok egyedül a V-Strommal kapcsolatos véleményemmel. A végére még egy olyan előny, ami más endúrónál is fennáll, de kétségkívül a DL-nek is sajátja. Bartók Béla, Soroksári, Budafoki, meg az egész szemét úthálózat kátyúkkal, úthullámokkal, felfagyásokkal, útkarbantartásokkal, felmarásokkal elmehet, ha egy ilyenen ülsz. Én nagyon megszerettem, biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül, és hogy leszünk még sokan.
Nagy jövőt jósolok a V-Stromnak

Előzmény: Bobbex (79)
Bobbex Creative Commons License 2007.03.29 0 0 79
Jó az a videó, de ez Téged meggyőzött egy DL vásárlására?
;-)

B

Aki hezitálna:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7466204829371095902&q=v-strom
Előzmény: BiaStrom (76)
BiaStrom Creative Commons License 2006.10.25 0 0 78
Sürgősen redisztrálj a www.v-strom.hu -n, ott kérdezz!
Előzmény: hawaiia (77)
hawaiia Creative Commons License 2006.10.18 0 0 77

Sziasztok!

Már 3 napja boldog tulajdonosa vagyok egy fekete DL 1000-esnek.

Segítségeteket kérném a top case felszerelésére. A gyári csomagtartót muszáj szétfúrogatni?

Aki már túl van ezen, annak a véleményére kiváncsi lennék.

Előre is köszönöm.

BiaStrom Creative Commons License 2006.08.30 0 0 76
Vadarédó Creative Commons License 2006.04.13 0 0 75
Szia BIKE-R!

Végig olvastam mert érdekel a téma, tetszet, sok hasznos infót szereztem, köszi, majd írok most megyek DL1000-et tesztelni! ( ja és a rávaló zsét meglelni )
http://www.motorland.hu/Robot/index.php?cmd=show&id=1327
Daty Creative Commons License 2005.11.12 0 0 74
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9131358
MECSI Creative Commons License 2005.06.20 0 0 73

Sziasztok motorosok
a segitségeteket szeretném kérni.
Nyitottam egy topicot "épített motorok, tuning" címmel ahol motorkerékpár és rokonítható járművei építéséről lesz szó bármilyen donorból 50ccm-től 20 000-ig bármi:-).
a címe:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9125925

Ha érdekel beneteket a téma vagy értetek hozzá esetleg ismertek valakit akit érint akkor gyertek.
A segítséget előre is köszi.
üdv. MECSI

Peti00077 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 72

Sziasztok!''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Megalapítottuk az Africa Twin klubbot!

Akinek van Africa Twines ismerőse szóljon.

Hamarosan elkészül az oldalunk is.

Már forumunk is van.

http://www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9124610

Minnél több tura enduróst az utakra!

Üdv Peti

Africa Twin Klub

Varapapa Creative Commons License 2005.03.05 0 0 71

Hali Janoszeged!

Most jól leinformáltalak (nem III/III teszt), megtaláltalak a Varadero Klubban is, ebből következően rövidesen találkozni fogunk a túrákon, megbeszélhetünk mindent.

De előbb nekiállok havat lapátolni :((

Varapapa Creative Commons License 2005.03.05 0 0 70

Halihó!

Mi voltunk a nyáron Balti-körúton motorral (Tallinig), elég spk tapasztalatot szereztünk, viszont ezt egy fórumban elég nehéz átadni, emilben szívesen válaszolgatok neked, de itt is próbálkozhatunk persze.

Várom:  varapapa@freemail.hu

vlevi Creative Commons License 2005.03.03 0 0 69
Szia !
Próbáld a Varadero fórumot

http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9116138&la=42391822
Már szervezkednek.
Előzmény: janoszeged (68)
janoszeged Creative Commons License 2005.03.03 0 0 68

Helló Minden Motorosnak!

Új tag vagyok,52 éves túramotoros,49 ezer km-es Varaderoval.FIM Rallye-ra szeretnék menni Tartu-ba júliusban/Észtország/.Milyen utvonalon mentetek,milyen tapasztalataitok voltak?

Előzmény: Varadero (43)
vanchu Creative Commons License 2004.12.13 0 0 67
Üdv!

Itt sincs nagy forgalom...

Esetleg a Túra-motorost tudom ajánlani, az is illik egy varához. :))

Az új vashoz meg sok sikert!
Előzmény: GADA (66)
GADA Creative Commons License 2004.12.13 0 0 66

Hátha itt nagyobb a forgalom, mint a Varadero Klub topicban, ezért aztán ide is beköszönök, mint új Varás (4 nap óta). Remélem tavasztól gurulunk is együtt.

Részletek az első tapasztalataimrói itt:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9116138

Rövid telet:

Gada

Előzmény: GADA (63)
borsatya Creative Commons License 2004.11.11 0 0 65

Sziasztok!

Bocs az OFF-ért.  Nemrég indult a DR-ZCLUB.HU oldal. Ha van DR tulaj ismerősötök kérlek tudassátok ezt vele.

Köszönöm

BIKE-R Creative Commons License 2004.11.09 0 0 64

Vélemények Anakee és Tourance abroncsokról Varadero tulajdonosoktól (angol és német nyelvismeret nem árt!!!!):

Metzeler Tourance és Michelin Anakee (angol)

Metzeler Tourance és Michelin Anakee (német)
GADA Creative Commons License 2004.11.09 0 0 63

Üdv Feca!

Jó hír, minden infó érdekel! Úgy tűnik, ahogy elmegy az enyém, ezt a tábort fogom erősíteni. Remélem az egy pörgősebb topic lesz.

Okta,

Ha érdekel, itten még mindig eladó sorban van egy alig használt, fiatal stbstbstb 640 Adventure - megegyezünk jeligére ;)

Gada

Előzmény: VaraRider (60)
Varadero Creative Commons License 2004.11.05 0 0 62

Halihó!

Ez a gumi-dolog érdekel, mert csere előtt állok.

Vagy az Anakee, vagy a Tourance jöhet számításba.

Van valakinek konkrét tapasztalata?

Milyen címen lesz elérhető a Varadero klub?

Én már jelentkeztem oda, de a  fórumról nem tudok semmit :(

Üdv: Varadero

VaraRider Creative Commons License 2004.11.03 0 0 61

Jut eszembe, beszélgettünk korábban a gumikról. Pár hete cseréltem a korábbi Dunlopot egy MICHELIN ANAKEE-ra.

Hát ez a gumi nagyon állat!!! csak jót tudok mondani, királyul tapad, nem csúszik, jól lehet vele fékezni, vizes úton jó, egy szóval szuper (nálam a tartósság másodlagos szempont, inkább az a fontos, hogy amíg fut, jól fogjon, és biztonsággal vigye a motort és engem is...)

Előzmény: sayx (33)
VaraRider Creative Commons License 2004.11.03 0 0 60

Sziasztok,

Aki esetleg a topik címében a vs szó előtt szereplő modell iránt érez vonzalmat, annak fontos info lehet, hogy éppen mostanság dolgozunk a magyarországi Varadero Klub létrehozásán. Lesz honlapunk, és a jövő szezon elejére remélhetőleg legalább 10-15 tagunk.

Itt az Indexen pedig nyitok egy fórumot is, ahol eszmét cserélhetünk mindenről.

Üdv

Feca

VaraRider

Honda Varangy Creative Commons License 2004.10.07 0 0 59
HI

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!