Keresés

Részletes keresés

Don King 87 Creative Commons License 3 napja 0 1 43382

Írj fel a listára.

Előzmény: Burgi90 (43380)
julio66 Creative Commons License 4 napja 0 2 43381

Joe réges-régen írt egy képzeletbeli fórumtalálkozóról, ahol még Fred és Kalka is jelen volt.

Előzmény: Burgi90 (43380)
Burgi90 Creative Commons License 4 napja 0 4 43380

10+ éve írogatok én is ide. Úgy érzem mi már egy közösség vagyunk itt, természetes hogy érdekel a sorsod.

Itt a törzsgárda (azok is akik sajnos még isznak) szerintem már olyanok mint egy kis baráti társaság.

Kalkaster halálakor éreztem ezt nagyon legutóbb, mert úgy éreztem mintha egy ismerősöm halt volna meg, holott sose találkoztam vele, sose hallottam még a hangját se.

"Csak" 10 éven át írogattunk ide közösen. Ez pedig nyomot hagy.

Én támogatnék amúgy nyáron egy MNI találkozót is. Nem tudom mennyien lennének erre nyitottak, én nagyon.

Mióta nem iszom nyitottabb lettem sokkal az emberekre, pláne az alkoholista sorstársakra, azokra meg főleg akik segítettek is abban hogy most józan lehessek.

Előzmény: Angbet: (43379)
Angbet: Creative Commons License 4 napja 0 5 43379

Köszönöm az érdeklődésed, igen jólesik. Nagyon hullámzok, úgyhogy mégis szedni fogom most ezt a gyógyszert, az akatízia (ez az orvosi neve annak a belső nyugtalanságnak, amit leírtam) gyorsan rendeződött. Nem érdemes szenvedni, ha van valami, ami legalább enyhülést hoz. 

Egyébként egy hosszabb elvonuláson gondolkodom egy zen közösségben, ami már régebb óta foglalkoztat, és ahol főként a meditáció van a fókuszban. Meg kell erősödnöm pszichésen, meg kicsit itt szeretném hagyni ezt a létforgatagot, ami szenvedést okoz és megbetegít. Most még vannak dolgaim a következő időszakban, amiken túl akarok lenni, de utána bele fogok ebbe vágni.

Előzmény: Burgi90 (43358)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja -1 0 43378

Te oktatsz ki engem? Inkább a másik ember tiszteletének az alapjait kéne megtanulnod, Gyuszikám.

Na léptem is a sok önjelölt zseni közül,mindenki jobban jár így.

Előzmény: julio66 (43374)
Burgi90 Creative Commons License 5 napja 0 3 43377

Mindig visszaeshetek, ennek sose lesz 0 % az esélye.

Nem ad ilyen biztonságérzetet.

Egyetlen felépülő alkoholista sincs 100 %-ig biztonságban, ez az igazság. 

Csak idővel a józanság erősödik.

De ezt már leírtuk ide pár százszor.

Hogy az egész felépülés az időről szól. A józanul töltött időről.

Előzmény: Cassiopeia. (43375)
saifullah Creative Commons License 5 napja -1 1 43376

tehát a korrekt viselkedés az volt a részemről, hogy nem szóltam bele. Amikor beleszóltam, az már nem volt korrekt szerinted... ez is sokat mond.

Nekem amugy mindegy, hogy ki hogyan csapja szét magát, honnan szerez vényköteles gyógyszert meg milyen kontaktjai vannak vagy voltak, de akkor egy piás topicban ne tegye hozzá zárójelben, hogy jaj de jó, nem kivánom a piát, minden fasza. 

Pár éve burgival voltak ilyen csatáim. Az ő jelszava a végtelenbe és tovább, már ami a frontin folyamatos csökkentését illeti:)

Előzmény: Törölt nick (43372)
Cassiopeia. Creative Commons License 5 napja 0 0 43375

Ad egy biztonságérzetet,...aggódsz hogy

visszaeshetsz?

Előzmény: Burgi90 (43369)
julio66 Creative Commons License 5 napja -1 4 43374

Kiragadni egy hozzászólást egy hosszú hozzászólásfolyamból nem szép dolog, Tigris. Eleve feltételes módban írtam neked, azért ebben a stílusban, hogy hasson. Írhatom néked, hogy enyhe benyhe, már megint min jár az eszed, Tigris, nagyjából leszarod. Ez a beszólásom legalább nyomot hagyott benned, így már megérte.

Arról ne is írjak, hogy mennyi ideje megy ez a műsorod, s hányszor próbáltunk már szép szavakkal meggyőzni.

Egyébként nekem van egy diplomata stílusom, aki ismer, az ezt nagyon jól tudja. Nagyon kitartónak kell lenni, hogy ne ebben a stílusban kommunikáljak, neked sikerült elérned.

Előzmény: Törölt nick (43372)
Grizzly.88 Creative Commons License 5 napja 0 2 43373

Ha gáz van, én is bedobok egy 0.5mg-ot, esetleg ha muszáj aludni és kattogok, de egyre ritkábban... 

Szerintem jobb, mint fél liter vodka :)

Mindig van itthon, általában már a tudat is elég, hogy kéznél van. 

Hetekig rá sem nézek, de ha úgy érzem, hogy lelkileg szükséges, gondolkodás nélkül bepattintok egyet 😎 

Előzmény: Angbet: (43359)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja -4 1 43372

Én csak a korrekt viselkedést hiányolom saifullahtól,és kisebb mértékben Juliótól.

Az előbbi egy 30+ éves tapasztalatot ócsárolt le okoskodó,meg neten rendelő szarokként,(1 ilyen volt) , pedig én csak Anginak akartam segíteni. Nyilván többet tudok a gyógyszerekről,meg a témáról,mint például egy végzős pszichiáter 25 évesen, de hagyjuk is.

Julio meg szimplán leírta, hogy lepukkant utolsó drogosként fogsz megdögleni, ezt írta.

Ez már közelebb áll a valósághoz annyiból, hogy komoly az ópiátfüggőség sajnos, most megint fellángolt.

Mégis, kinek esnének jól ezek a szavak, a segítség nem ebből áll, hogy tedd le azt szevasz.

Angin,és Burgin érzem , hogy segíteni akar, na jó,Julio is, csak a stílus olyan,amit én nem engednék meg magamnak.

De hogy miért írtam ezt a kommentet? Burgi frontint szed, hogy a viharba merül föl, hogy ő drogos lenne egyáltalán?

3-4 mg ig orvosi adag,olvassatok utána, hamár én "okoskodok". 

SOLO is jófej, csak rossz olvasni hogy a Sparban veszi azt a mocsok sört.

Burgi90 Creative Commons License 5 napja 0 3 43371

Nem mond különösebben semmit. Mondtam neki hogy nekem ez az extrém lassú csökkentés a kényelmes.

Én nem akarok ebből semennyin rajta maradni.

Aki rendben van magával és nincs valami mentális baja/betegsége, annak szerintem nincs szüksége semmilyen gyógyszerre.

Nekem sincs, erre simán csak rászoktam, önhibából, mert nem hagytam időben abba. 

Aki szerint viszont ezek a bogyók bármit is segítenek felépülni, az szerintem tévúton van.

Az akut elvonásban segített csak rengeteget. A legnehezebb részen semmit se segített, az első 3-6 hónapban.

Ugyanúgy szenvedtem sóvárogtam hiába szedegettem. Azt csak az idő oldja meg, arra nincs más mód. Legalábbis szerintem.

Előzmény: Angbet: (43370)
Angbet: Creative Commons License 5 napja 0 2 43370

Engem az érdekel, hogy a doki mit mond, aki felírja neked?

(Nekem egy orvos egyszer azt mondta, 0,5 mg akár hosszú távon is fenntartható, ettől függetlenül én nem érzem ezt sem biztonságosnak hosszabb távon.)

Előzmény: Burgi90 (43365)
Burgi90 Creative Commons License 5 napja 0 2 43369

5-8 éve meg keményen ittam. Azóta szedek nyugtatót mióta nem iszom. 

Kicsit több mint 3 éve. :)

S valóban nem írok ide sokat róla. Mert nem jelent problémát.

Előzmény: Törölt nick (43368)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja 0 0 43368

Nem érted.

Nem az a lényeg, hogy drogosnak tartalak-e (nem tartalak annak).

Hanem hogy miért mondod tényleg nem tudom hány éve (5-8?), hogy CSÖKKENTED az adagot.

De még nem vagy nullán. Mert akkor most valami porszemeket szedsz?

Nem viccelek, de egy darab Xanaxot hányszor lehet elfelezni, mondjuk 5 éven át?

Szóval szerintem érted, hogy mire gondolok. Nem kell azt mondani, hogy csökkented, hanem azt, hogy szeded. Lehet, hogy néha többet, néha kevesebbet, de átlagban talán ugyanannyit. Vagy épp mindig ugyanannyit. De 5-8 éven át nem lehet folyamatosan csökkenteni, mert akkor ma már nano-grammokat vagy mit tudom én milyen mikroszkopikus darabokat kellene bevenned. Ugye érted, hogy ez nonszensz?

Előzmény: Burgi90 (43365)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja 0 1 43367

Még el is sírtam magam most. Meghatódtam, de komolyan mondom.

Egy másik topikban céloztam arra, hogy akár megint törölhetem magam valamikor.

Ennyire figyelnek a moderátorok, e-mailben már figyelmeztettek, ez az utolsó jelzés. Köszönöm.

Megpróbálom nem törölni magam, ha mégis megtörténik, akkor vállalni fogom a következményeit.

Előzmény: Törölt nick (43366)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja 0 1 43366

Basszus, a fejlécbe is bekerültem.

Ez nagyon durva, ennyire fontos nick lettem.

De én a jóindulatot látom benne, mégiscsak azt akarják, hogy ne távozzak. Ez jól esik nekem.

Burgi90 Creative Commons License 5 napja 0 3 43365

Régóta. Kevesebbet szedek mint sokáig szedtem.

Hidd el, nem nagyon zavar ki mit gondol róla.

Az se érdekel ha drogosnak tartasz miatta.

A legalább nem iszol nekem az életet jelenti. Én nem iszom ma sem. S ez csak ez számít.

Előzmény: Törölt nick (43360)
Törölt nick Creative Commons License 6 napja 0 1 43364

Amúgy ez a felismerés már Heidegger, német filozófus agyában is megszületett.

Az életbe vetettség (németül: Geworfenheit) pont ezt jelenti, nem mi akartuk, hogy itt legyünk.

Aztán persze ez a tudós ember eléggé mellőzött lett, főleg azóta, amióta kiderült róla, hogy erősen szimpatizált a náci ideológiákkal is. 

Jóval később aztán megjelentek az ún. 'kócsok", akik elkezdtek terjeszteni ilyen félelmetesen buta szövegeket, hogy "boldogságra születtünk", vagy 'építsd fel magad', "építsd újra magad", "dolgozz magadon" stb. Oké, ezekbe nehezebb belekötni, a hátrányuk viszont az, hogy nem érnek szart sem. Legalább is azoknak, akik már azért nem teljesen hülyék.

Előzmény: Cassiopeia. (43363)
Cassiopeia. Creative Commons License 6 napja 0 0 43363

👍

Előzmény: Törölt nick (43362)
Törölt nick Creative Commons License 6 napja 0 2 43362

Azt írtam, hogy nem bántam meg semmit.

Még azt sem, hogy elkezdtem inni, és abbahagyni sem tudtam máig sem.

Nem vagyok megrettenve attól, hogy alkesz vagyok, és esetleg bele is halhatok.

Az milyen már, amikor buzdítanak, hogy állj le, mert meghalsz? Jó, és akkor mi van?

Én döntök, vagy nem? Erre értettem, hogy nem rettegek, és nem vagyok kétségbe esve.

Hogy boldog vagyok-e? Hát, ha tudnám, hogy az mit jelent... hogy állandóan jól érzed magad?

Mert akkor nem. Vagy szép emlékeim vannak-e? Néhány van, de semmi extra, az élet nem habostorta.

De azért nem is elviselhetetlen, ki lehet bírni. Az egy szép tündérmese, hogy arra születtünk, hogy boldogok legyünk. A leg ócskább, leg gagyibb ordas kamu ez, amit az emberiség valaha is kitalált magának. Egyelőre még nem tudtuk megmondani, hogy miért születtünk a világra. Volt már egy színvonalasabb mese is, hogy Isten teremtett bennünk a saját képmására, de szép lassan (és biztosan) ez is megy ki a divatból. Főleg most, hogy pl. a Fidesz-KDMP (érted!!! KDMP) is megbukott.

Előzmény: Cassiopeia. (43361)
Cassiopeia. Creative Commons License 6 napja 0 0 43361

Akkor te egy boldog ember vagy, akinek szép

emlékei vannak, és elégedetten tekint az

életére?

Előzmény: Törölt nick (43334)
Törölt nick Creative Commons License 6 napja 0 0 43360

Ez amúgy tök vicces Burgi.

Hány ÉVE csökkented az adagot?

Nem provokálni akarlak, de a keveset már hová lehet csökkenteni?

Nyugodtan elmondhatod, hogy mindig ugyanannyit szedsz, senki nem fog megdádázni azért, hogy gyógyszert használsz. Szabad ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz, és azt is tudja itt mindenki, hogy legalább nem iszol. 

Előzmény: Burgi90 (43347)
Angbet: Creative Commons License 6 napja 0 2 43359

Beszippantott egy depis hullám már hetekkel ezelőtt, voltak okai, elmentem orvoshoz. Kérdeztem, fel tud-e írni antidepresszánst, és elmondtam, hogy régebben mi volt, ami használt. Fel is írta, kiváltottam, de ilyen kellemetlen érzésem van tőle a lábamban és a csípőmben, ha hanyatt fekszem, nem tudom megfogalmazni, mit érzek, egy semmi máshoz nem hasonlítható nyugtalanságérzetről van szó. Nem tudok tőle feküdni, pedig amúgy álmosít, este kell bevenni. De most egyre inkább azt érzem, inkább ki kellene bekkelni ezt gyógyszer nélkül, nem vagyok olyan mélyen, hogy mindenképpen szedni kellene valamit. Eleve hetekig tart, míg beáll egy ilyen gyógyszer, én meg már most jobban vagyok, mint három napja, amikor a hullámvölgy legalján voltam. Most elkezdődött megint a jógaoktatás, lett munkám több is, már ez önmagában ki kell hogy húzzon a gödörből.

Előzmény: Burgi90 (43358)
Burgi90 Creative Commons License 6 napja 0 1 43358

Úgy hogy megkérdezted tőle hogy az olanzapin milyen cucc.

Ő jelenleg abszolút drogként használja az ópiát cuccokat így külső megfigyelőként nézve (bevettem 30 tablettát stb.)

Ha meg tudod magadtól mi lenne a jó, az még jobb.

Bár elég laza orvosod van ha csak úgy bemondásra felír neked dolgokat.

Amúgy mit jelent az konkrétan hogy rosszul vagy az antidepitől? Nem hat? Vagy konkrétan kellemetlen tüneteid vannak? Depizel?

Azért kérdezgetlek mert érdekel hogy érzed magad. Nem doktorkodás a cél én biztos nem tudom megmondani mit kellene szedned, mert egyetlen antidepresszánst se szedtem még soha életemben tartósan.

Előzmény: Angbet: (43357)
Angbet: Creative Commons License 2026.04.19 0 2 43357

Nem tudom, hogy kapcsolódtam be, a kezdetektől nem néztem jó szemmel, amit Tigris művel a gyógyszerekkel. Jelenleg az ő véleményét kérdeztem egy tablettáról, mert a másik topicban sokat írt róla, hogy az említett szer jó antidepresszáns, de itt meggyőzött róla, hogy nem ezt keresem. 

Az orvos nagyjából azt írja fel, amit kérek, mert én tudom, hogy korábban mi segített, és hogy most hogy érzem magam. Ami korábban jó volt, most viszont már nem tűnik megfelelőnek. Nem beállni akarok, hanem jobban lenni

Előzmény: saifullah (43349)
saifullah Creative Commons License 2026.04.19 0 5 43356

826

Előzmény: Burgi90 (43355)
Burgi90 Creative Commons License 2026.04.19 0 0 43355

Hány napos vagy? Bocs, nem emlékszem rá és lusta vagyok keresgetni.

Előzmény: saifullah (43354)
saifullah Creative Commons License 2026.04.19 0 0 43354

jól, köszi, semmi kapcsolatom nincs az alkohollal.

Előzmény: Burgi90 (43351)
Törölt nick Creative Commons License 2026.04.19 -4 0 43353

Egy utolsó drogos komment, de megígérem, hogy többet nem hozom fel a témát, nem spammolom szét a topicot. Ha valaki kérdez,arra válaszolok.

Szóval a tramadol után most a másik ópiát, a tianeptin van éppen,ma már 30 darabot bevettem,most is el vagyok szállva. Még van 50 tablettám.

Holnap munka, és jól kell lennem,nem lesz könnyű.

A Tianeptin is ópiát:https://www.matclinics.com/matclinics-blog/what-is-tianeptine-aka-gas-station-heroin

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!