Először is elnézést, hogy csak most válaszolok. Értem, de ez teljesen más mert nem csak a Nagy Gergely ellen lettünk feljelentést hanem egy céghálóval szemben amiben rengeteg cég van (sok száz) és ez mögött rengeteg ember is. Összefogják kapcsolni a rendőrségi nyomázással. Ezért kértem mindenkit, hogy az ügyszámra hivatkozva csatlakozzon a feljelentéshez mert minél többen vagyunk annál jobb eredményeket tudunk elérni és nem sikkad el az ügy.
A férjem is Nagy Gergely károsultja nem kis összeggel. 2023.02.10-én E-papírt nyújtottam be a férjem ügyfélkapuján , miszerint a közel 40 millió Ft átutalt összegről nem kapott semmilyen bizonylatot. ( számlát ). Azért E-papírt küldtem be mert az ismerőseim tapasztalata szerint a közérdekű beadvánnyal érdemi eredmény nem érhető el. Beküldtem a szerződést, az átutalásról a bizonylatot és leírtam az esetet. Rövid idő múlva érkezett egy értesítés miszerint közérdekű beadvánnyá átminősítették a megkeresésemet. Annyi szerepelt az értesítésben, hogy 2023. május vagy június az az idő mire lefolytatják az eljárást, de lehet hosszabb is. Ami ki tudja mit takar mert, hogy a GDPR mögé bújva nem adhatnak ki egyéb adatot. 2023 márciusában felhívtam a NAV-ot és a megjelölt ügyintézőt. Persze nem történt semmi és az ügyintéző már ott sem dolgozik és azóta sem történt semmi. Szívesen beadom az Ön iktatószámára hivatkozva. Mi volt a beadvány szövege. csak nagyvonalakban. Azért az is érdekelne, hogy a 2022-es évre miért nincs beadva beszámoló. A 2021-es évet is késve adták be.
A tegnapi nap folyamán közérdekű bejelentést tettem. A NAV. Huszti úti igazgatóságán (1033 Budapest, Huszti út 42.) Nagy Gergely és társai ügyében.
Kérek mindenkit, aki teheti csatlakozzon mint károsult ehhez a bejelentéshez.
Hiszen tudjuk, hogy Nagy Gergely az átvett összegek jelentős részét nem arra a célra használta fel, amelyet számunkra nyilatkozott. Valószínűsíthető, az általa vezetett cég pénzügyi forgalmában a tőlünk elkért pénz nem szerepel. Azokat bűnös módon saját és társai igényeinek megfelelve adó elkerülést hajtott végre, több cég bevonásával pénzünket elrejtette, rosszabb esetben elköltötte. Ezért javaslom csatlakozzanak, hogy a NAV könnyebben felderíthesse ennek a lehetséges több milliárdos csalás pénzügyi történetét. Reméljük ezáltal kiderül az igazság.
Alábbiakban közlöm a hivatkozási számot, amit a beadványukon legyenek szívesek feltüntetni: 60300-3/120/2025.ált. Iktatószámon
Néhány csoport már alakult, ahol elndultak a folyamatok azért, hogy visszakapják az adott csoport tagjai a pénzüket. Mi is szerveztünk egy ilyet, dolgozunk elég intenzíven a folyamatokon. Sajnos további részleteket itt nem oszthatok meg. De hívjatok ha károsultak vagytok és pénzvisszaszerzésben érintettek lehettek igazoltan. Köszi 06303915295
Tisztelt átvert2023! Nagy Gergellel illetve a TheGroupOne Zrt-vel szemben Szegeden a Csongrád Csanád Vármegyei Rendőrfőkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztályán foglalkoznak. Az ügy száma: 431/2023 bü. az előadó Siposné Hunya Mónika r. őrnagy a telefonszámot megtalálod a NET-en.
Hello, előzetes félébe került, azért nem reagál telefonokra. (az ellene beindult folyamatok miatt elő vizsgálati fogdába került ahogy értelmeztem) A feljelentéseket kezelő szervek biztos többet tudnak erről. 1-1 emberként tényleg nem sok értelme van így lógni a levegőben lehet érdemes lenne csatlakozni a már megtett feljelentők körébe. (A fórumon és facebook csoportokban is volt ilyenekről szó)