Sajnos sehova! Az ingatlan maffia ellen nem lehet törvényesen fel lépni. A rendőrség a bicikli tolvajt nem tudja megfogni. 2023 nyarán tettünk feljelentést, a kutya nem szólt még hozzánk. Valószínűleg minisztériumi szintig nyúlnak a szálak.
Végrehajtás alatt álló lakás volt. Amint átutaltuk az előleget közvetítő cég (Z. Péter) számlájára, azonnal kiszedték a pénzt, és a cég gyakorlatilag eltűnt. Együttműködési megállapodást kötöttünk, amelyben V. Pétert jelölték meg kapcsolattartóként.
Igen, lekértük a tulajdoni lapot. Előszerződést kötöttünk. Azt tudtuk, hogy volt rajta tartozás, de ezért volt kb. 10%-kal olcsóbb a lakás a piaci árnál. Azt állították, hogy előzőleg megegyeztek a tulajdonossal a kiköltözésről.
Mi a harmadik kerületben voltunk, de akárhova mehetsz. 2 és fél éve tettünk feljelentést, akkor már kb. 100 ember tett feljelentést, nemcsak Vavrik ellen, mert csapatban dolgoztak. Azt mondta a hölgy akkor, hogy 2-3 évet kell majd várni. Az a baj, hogy ennyi idő alatt eltűnik a vagyon. Szerintem pénzre ne számítson senki.
Mibol gondolod hogy magasabb szint, miniszterium erintett?
Melyik miniszterium?
Egyebkent ha tenyleg igy van, meg nagyobb bajban vagyunk, mert el fogjak tussolni. Ismerjuk a Schadl Volner ugyet, ott is nevetseges 2 M Ft os penzbuntetesek kiszabasaval zartak a birosagi szakaszt
A rendőrségi feljelentés semmit nem ér! Több mint 1 éve voltam a rendőrségen, megtettem a feljelentést azóta hozzám sem szóltak. Vavrik nagyon kis ember ebben az ügyben, Ő csak egy stróman. A minisztériumig nyúlnak a szálak!