Tisztelt Moderátorok!
-Kérem Zellem Estelen nevű fórumozó hozzászólásainak felülvizsgálatát és moderálását a személyiségi jogok, az emberi méltóság, valamint a fórum szabályzatának megsértése miatt.
Az érintett felhasználó több alkalommal tett a személyemre irányuló lealacsonyító megjegyzéseket közvetlenül nekem és a hátam mögött közvetetten rám célozva, amelyeket eddig eltűrtem, azonban a mostani hozzászólásai már olyan mértékben személyeskedőek, hogy szükségesnek érzem a moderáció bevonását.
-
A bejegyzései nem a témára reagál sohasem, hanem kifejezetten a személyemet támadja. Lekicsinylő megszólításokat használ, értelmi képességeimet minősíti, gondolkodásomat "ostoba hipotézis rabjaként" írja le, és olyan csoportos megbélyegző kifejezéseket alkalmaz, amelyek a feltételezett világnézetemet gyalázza. Emellett megkérdőjelezi az önálló gondolkodásomat, személyemet lealacsonyítja,"megvezetettnek" és "befolyásoltnak" nevez, majd a gondolataimat "sík ostoba hipotézisek konzerválásaként" állítja be.
-
Olyanokat enged meg magának velem szemben, amit jeleztem alább, (19739) hogy még gondolni is gyalázatos, nem pedig leírni egy nyilvános fórumban.
-
Ezek a megnyilvánulások nem a vallásos témához a tényekhez kapcsolódnak, és nem is érvelések, hanem kifejezetten a személyemet célozzák, még akkor is, ha közvetett formában teszi ezt.
Más fórumozóknak címezve tesz rólam lealacsonyító sértő megjegyzéseket.
Vámmentes fórumozót szintén lenézte, "fundinak" "megvezetett embernek" nevezte ugyanebben a hozzászólásában, és magát emberileg kiemelte és a társa fölé helyezte egy olyan topikban, ahová csak trollkodni jár érdemi hozzászólás nélkül.
-
A hozzászólás jellegét tekintve a személyes lejáratásomra irányult, amely provokatív és rombolja a beszélgetés színvonalát, és nincs összhangban a témával és a fórum szabályaival sem.
---
Ha valakit a vallási meggyőződése miatt megaláznak, gyaláznak, becsmérelnek, az gyűlöletkeltés és gyalázkodás kategória is lehet és szerintem kimeríti a zaklatás és az emberi méltóság megsértésének fogalmát is.
-
Zellem Estelen 25 órája 0 0 294646
-
Tiszelettel.