köszi. :) Carpentierről és Taglianiról persze hallottam, talán előbbi már akkor is CARTos volt amikor Greg még élt. Nekik én is drukkoltam...de nem azért mert újabb kanadaiak, nem tudom, szimpatikusak voltak (mint ahogy Jacques Villeneuve és Greg is, az csak véletlen hogy ők is éppen kanadaiak). De sajnos sem Carpentier, sem Tagliani nem pótolják Greget.
Amúgy marha ciki, de évek óta nem tudom hogy mi van a CARTtal...valószínű már nem is így hívják a kategóriát..Indycar, CART, aztán nem tudom mi jött utána. De utána fogok olvasni. Amint lesz időm, beleolvasgatok az Indycar topikba is. :)
örülök,hogy rátaláltam erre a topikra!:) Nagy-nagy rajongója és tisztelője vagyok Greg Moore-nak, habár csak 13 éves voltam amikor meghalt, de 1996 óta rendszeres F1 és CART néző és nagy drukker voltam...nagyon,de nagyon szerettem őt,mindig neki drukkoltam.
Soha nem fogom elfelejteni 1999.október 31.-ét. Számomra borzalmas egy nap volt az, hónapokig nem tértem magamhoz...nem is tudom még megfogalmazni most sem, de iszonyatos érzés volt mikor meghalt.Számomra ott és akkor vége is volt a CART-nak...próbáltam még versenyeket nézni 2000-ben, de annyira hiányzott az egészből ő, hogy nem láttam értelmét annak,hogy tovább nézzem.
Idén is,mint minden éven, rá gondolok október 31.-én. 9 év telt el...
"We would like to thank all of you for the kind messages and thoughts of Greg today. We are touched that there are so many fond memories from the Champ Car fans.