Ha jól látom,ez alu henger.Kipuffot nem nagyon hűti a menetszél.Megállni se nagyon gyorsan lehet vele.A teljesítmény ami kiugró.Egy rossz esés,máris min.légszűrő áldozat :) A felnik színe,szép :)
Szép ez a kis moci. Nagyon jól össze van rakva. El tudnám magam képzelni rajta. Biztos nagyon nagy élmény lenne. El szeretnéd adni, vagy csak megmutatni?
Nem védjük, csak tudomásul vettük hogy a srác egy üres játszótéren bemutatta a tudását, ráadásul egy Simsonnal. Arról meg nem Ő tehet hogy csak ott van hinta.
Szerintem pontosan ezt tették. Aki a videót készítette, ő volt a felügyelő. Meg különben sem gondolnám a srácról hogy gyerekek között próbálkozna ilyennel. Itt nálunk a gyerekjátszótéren legtöbbször nincs senki, pedig elég jól fel van szerelve. Még kerékpár terep pálya is van, de azon is csak ritkán vannak gyerekek.
Már bocs, hogy belekotty, de szerintem nincs ezzel semmi baj, ha a játszótéren nem tartózkodnak gyerekek, és senki testi épségét nem veszélyezteti.
Még ha biztosabb akarnék ebben lenni, akkor én megkérnék egy segítőt, hogy a mutatvány közben ügyeljen már arra, hogy véletlenül se jöjjön közel senki.
Ha annyira zavar,nyugodtan írjál nekik levelet,hogy megvagy bántódva,és különben is....:D Sok minden nem ott van,ahol lennie kellene! Lehet felháborodni,unalmadban a fingot reszelni,de nincs értelme...Persze ez megis kell érteni,ami nem mindig sikerül mindenkinek.( most épp céloztam,ha nem ment át elsóre)