Keresés

Részletes keresés

Détáridöme Creative Commons License 1 órája -1 0 772126

amúgy ki/kik voltak, akik végigsírták nyáron a médiát, hogy a dózsára lett kiírva a bajnokság?:)

én már akkor mondtam, hogy ne már hogy tőlük kelljen remegni.

egy dobogós dózsára (dió,loki, vidi, győr stb) szükség lenne az nb1-nek, nem paksokra, meg felcsútokra,várdákra

Előzmény: Dr.W.Gy. (772122)
Détáridöme Creative Commons License 1 órája 0 0 772125

nem tudom, nekem nem tűnt még átlagosnak sem a csütörtöki futásmennyiség egyik oldalon sem.

Előzmény: Tamas(Ottawa) (772123)
Válts nicknevet.! Creative Commons License 10 órája 0 0 772124

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 10 órája 0 6 772123

Ja. Ma megtapasztaltuk azt is, hogy milyen olyan ellenfél ellen játszani, akinek az előző meccse a Fradi ellen volt, és ott zsigerre kifutották magukat.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (772120)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 11 órája 0 3 772122

Ez a nai rendben volt. Vegre volt kreativ kozeopalyas (megha nem is volt Levi oriasi meccse), Juszuf is jo, Madarasz es Lakatos a vegen, kapusunk is jó.

20 percig ertelmezheto volt, utana sporterteke nem volt, de ez elfogadhato 3-0 utan.

Meg lett a 6 pont, igy nyugudtan lehet rohogni a Dozsan. Plane a mai 0-2 utan. Ez egy jo fordulo volt.

Pac Creative Commons License 11 órája 0 0 772121

A meccs érdemi része lezajlott az első 30 percben, de voltak még szép számmal lehetőségeink.

Soha rosszabbat, ti. izgalommentes vasárnapi meccset.

Mostantól hegyezhetjük magunkat a remélhetőleg telt házas Rangersre, akik három X után tegnap végre nyertek. (egy alsóházi ellen)

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 14 órája 0 0 772120

Én gondoltam :) Elég megnézni mit játszik általában a következő meccsen az előző ellenfelünk, nagyon ritkán nyernek mert nem bírják a komolyabb terhelést.

Előzmény: Tamas(Ottawa) (772117)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 15 órája 0 0 772119

Az meg volt Várdán is… ma viszont több hely van és helyzeteink jelentős részét értékesítjük is.

Előzmény: Pac (772118)
Pac Creative Commons License 15 órája 0 0 772118

Arra sem gondoltál, hogy néha kijön a valós tudáskülönbség...

Előzmény: Tamas(Ottawa) (772117)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 15 órája 0 0 772117

Ará nem gondoltam, hogy túl sok lesz a vitézeknek ez a sűrű meccs sorozat.

Pac Creative Commons License 15 órája 0 4 772116

Tetszik az új taktika, az elején megszórjuk őket, aztán lehet pihentetni és pihenni.

efötvenhét Creative Commons License 1 napja 0 0 772115

RIP

Jo vilag!

Mi tortent vele?

Előzmény: Fatboy Slim (772096)
Colombus 2 Creative Commons License 1 napja -2 0 772114

A kérdés vasárnap: nyerünk-e végre egy bajnoki meccset hazai pályán? Szégyen, hogy egy Ferencváros ennyire becsüli a közönségét. Nem beszélve arról, hogy ellinkeljük a bajnokságot. A Loki vagy a Paks vagy a Fekcsút fog a BL_re pályázni?   

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2 napja -3 0 772113

Rossz helyre nyúlhatott az ujjával és most fáj neki...

Előzmény: Green Army (772111)
webmestar Creative Commons License 2 napja 0 0 772112

Keane nyilatkozott Dibuszról a meccs után:

- Azt mondta, fáradt. Nem, csak viccelek! - utalt ezzel Varga Barnabás előző heti kimaradására. - Az ujjával van egy kis problémája, miután ide érkeztünk, edzés után rosszabb lett.

Előzmény: Green Army (772111)
Green Army Creative Commons License 2 napja 0 0 772111

Kap még.nem is egyet.

Kiskegyeden is biztos megírhák hogy mi a helyzet Dibusszal, ja nem. 

Előzmény: Tamas(Ottawa) (772110)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2 napja -1 0 772110

Szerintem a vasárnapi meccs, karbonkópiája lesz a várdainak. Mivel a helyzetkihasználásunk újabban olyan, amilyen, sok gól megint nem lesz, de reméljük lehozzuk 0 kapottra.

Gróf kaphatna még egy meccset. Egész felüdülés volt látni, ahogy kijött a kapujából. Egyedül azt a megpattanó, kapufás beadást verte szemmel - mást nem is lehetett csinálni.

Egyébként, megint szerintem, hazai ellenfeleink ugyanazt játszák, mint mi az EL-ben. Sündisznóból, ha adódik, vágtázó pejparipa. Másképp nem is lehet, mert amennyiben nyitott játékot követ el az underdog, akkor nagyruha lehet belőle. A Kisvárda tehát zárt marad, kínlódhatunk tovább…

Fatboy Slim Creative Commons License 2 napja 0 1 772109

Én nem tudom, miért van az, hogy itthon ennyire kínosan fos meccseket játszunk, az EL-ben pedig az év meccseit. Vagy csak mindig a soron következő EL ellenfelet akarjuk megtéveszteni?

már tényleg jó lenne Keane-nem rájönnie erre a - már-már Bermuda-háromszög szintű - rejtélyre

Előzmény: Dr.W.Gy. (772107)
webmestar Creative Commons License 3 napja 0 2 772108

Meglepődtem, hogy nem Zaki rúgta a tizit, régebben ő volt az elsőszámú. Azért Ötvös is szar formában van, szóval volt miért izgulni.

Gróf meg hiába jött ki, ha közben azért benézett pár kapura tartó labdát a végén.

Na de most jön a szokásos szar hazai, ugye 2 győzelmünk van idén itthon, szóval ez lesz a nehezebb meccs.

Előzmény: Dr.W.Gy. (772107)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 3 napja -2 4 772107

Pozitivum: nyertünk (ismét rebrovosan) egy nb3 színvonalú két szarul játszó indiszpontált csapat meccsén. Inkább nézett ki igazságos 0-0-nak, ha az ilyeneket hosszútávon megnyerjük, jó. (Nem fogjuk mindet).

Végre jó volt a kapus, ki tudott jönni. Cissé oké. Nagy B. jól szállt be. Juszufból lehet valami. 

Negatívum: Szarul összerakott kezdő, megint nincs kreatív támadó középpályás, olyan is volt. Miért is van nekünk Levi meg Fani, ha ilyenkor sem játszhatnak? Keita (a tanári török meccs után) borzalmas volt, Cadunak se ment, Gruber pályán se volt, Varga kihagyta a meccslabdát. Az utolsó 15 perc a folyamatos beadásokkal majdnem megbosszulta magát. Zaka szokásos. Kanikovszki helyett Abu vagy Levi. 

A tabella legalább jól néz ki, végül is csak 15 forduló kellett, hogy elsők legyünk :-)

lazar Creative Commons License 3 napja -1 0 772106

Ja, szódával elmegy... :-P

Előzmény: kecskeméti greenkeeper (772105)
kecskeméti greenkeeper Creative Commons License 3 napja -2 0 772105

Így van. Úgy vezetjük a mennyeit, hogy közben a szaros európa ligában 1 ponttal vagyunk lemaradva az éllovasról 6. helyen tanyázva 8-ból 5 meccset lejátszva.

Asszem mindenképpen picit elfogadható.

Előzmény: csumby (772104)
csumby Creative Commons License 3 napja -1 3 772104

Helyre állt a világ rendje! :)

Csokivadász Creative Commons License 3 napja -2 1 772103

Ez eddig nagyon gyenge.

Détáridöme Creative Commons License 3 napja 0 2 772102

jobban örülnék ha nem Pécsen lenne, hanem nálunk, mondjuk HT helyett

Előzmény: Buddy Holly, (772101)
Buddy Holly, Creative Commons License 4 napja 0 2 772101

Lorinc_d Creative Commons License 4 napja 0 1 772100

Dettó.

Jópár meccset átfagyoskodtunk anno a Kisstadion lépcsőin...

Isten nyugosztalja!

Előzmény: Fatboy Slim (772099)
Fatboy Slim Creative Commons License 5 napja 0 0 772099

En is korongon ismertem meg

Előzmény: f-mvh (772098)
f-mvh Creative Commons License 5 napja 0 0 772098

Néhány korongmeccs alkalmával volt szerencsém találkozni vele, nyugodjon békében! :(

Előzmény: Fatboy Slim (772096)
Medium_angus Creative Commons License 5 napja -1 2 772097

Mindenképp iránymutató és üzenetértékű lenne a futógép, meccset soha fel nem adó Zakit száműzni bárhova, mert nem tudja berúgni a kurva labdákat.

(Igen, a szeretője vagyok)

Előzmény: Fatboy Slim (772095)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!