Keresés

Részletes keresés

doncike Creative Commons License 23 órája -1 1 42993

Ez kimaradt:

Orosz (ki)szervezésben igen, de ott is kétséges, hogy ennek fedezésébe már beleállna-e a titkosszolgálati végrehajtó állomány.

doncike Creative Commons License 23 órája -1 1 42992

Én azt gondolom, hogy ez lehetőségként felmerült, de végül nem fogják meglépni.

Egyrészt ehhez, vagy akár Magyar levadászásához (letartóztatás stb.) már késő van.

Az most már többet vinne, mint amennyit hozna.

Másrészt nagy kérdés, hogy mire lehet rávenni az államigazgatás - rendvédelem középső és alsó szintű vezetőit, végrehajtóit.

Őket egészen biztosan nem várja politikai menedékjog sehol, nincs offshore-ba kimentett vagyonunk, nem is akarnak máshol élni.

Anno a Fidesz 2009-ben ennek a szintnek, illetve ezekből azoknak, akik nem álltak be a szocik közé és szakmailag egyébként megfelelőek voltak, megüzente, hogy számítanak rájuk.

Személyesen két ilyen embert ismerek, kb. minisztériumi főosztályvezető szint.

A lényeg, hogy nagyon durva provokációt (hamis zászlós "ukrán" merénylet, amit a Tisza tagja követ el) saját emberekkel már nem is lennének képesek megcsinálni szerintem. Orosz (ki)szervezésben igen, de

Amiben Orbán bízik -- nem teljesen alaptalanul --, hogy előbb-utóbb megtalálják a megfelelő piros gombot azon a kb. félmillió szavazón, ami végül behúzza nekik a választást.

2022-ben MZP kiforgatott nyilatkozata volt ez, amire fel lehetett húzni egy teljes kampányt, hogy háborúba vinné az országot.

Amiben még Orbán bízik, szintén nem alaptalanul, hogy egy vereség után is, a markában tartott "független" intézményeken keresztül, cselekvésképtelenné teszi az új kormányt.

A Költségvetési Tanács nevű grémium például blokkolni tudja a költségvetés elfogadását.

Kétharmad nélkül nehéz lesz a Tiszának.

Előzmény: Brandmaster (42988)
solozo Creative Commons License 1 napja -1 2 42991
Brandmaster Creative Commons License 1 napja -1 4 42990

Az elmult evekben folyamatosan azt mondtuk, na ezt nem merik megtenni es siman megtettek.

Most az eletukrol van szo, a legszorosabb ertelemben. 

Mar regen tul vagyunk azon a hataron ami elviselheto  lenne. 

Meglatjuk.

Előzmény: sergiototta (42989)
sergiototta Creative Commons License 1 napja -2 5 42989

Ezt kizartnak tartom. Ennyire meg nem vagyunk Oroszorszag. Persze a moszkovitak most tobben vannak, mint valaha, de ezt nem fogjak tudni meglepni. Meg, ha igeny lenne is ra.

Előzmény: Brandmaster (42988)
Brandmaster Creative Commons License 1 napja -2 4 42988

Nincs mas lehetoseguk. Mindent egy lapra. 

Nekem rossz erzesem van. Szerintem el akarnak odaig jutni, hogy a Tisza Part indulasa a valasztason nemzetbiztonsagi kockazat, ezert nem engedelyezik. 

Talalnak ra paragrafust, vagy gyartanak egyet. 

Előzmény: doncike (42987)
doncike Creative Commons License 1 napja -2 4 42987

Logikát ebben a narratívában első perctől kezdve teljesen felesleges volt keresni.

Ezért erre a szálra nem is tértem ki, annyira nyilvánvaló.

Ami számomra érdekes, hogy mennyire elkapta a gépszíj a propagandistákat, hogy ennyire túltolják.

Előzmény: Dead Soul Tribe (42984)
van_Persil Creative Commons License 1 napja -19 4 42986

Az elejéröl kihagytad: "az ukránok által pénzelt" Tisza Párt

Előzmény: Dead Soul Tribe (42984)
Imre0016 Creative Commons License 1 napja -2 4 42985

A múlt héten még úgy volt, hogy ukránok készítették az appot. 

Ezen a héten az ukránok törték fel hogy ártsanak annak a pártnak, amelynek készítették. 

Finoman szólva ideológilag össze vagyok zavarodva. 

Előzmény: doncike (42983)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 1 napja -2 3 42984

Az ukránpárti Tisza ukrán megrendelésre, ukránokkal készíttetett egy applikációt, amit aztán az ukránok feltörtek, az ukránok ellopták az adatokat és már azok Ukrajnában vannak, hogy az ukránok ártsanak az ukránpárti tiszásoknak. Hihető mese. Aztán ezek a lopott adatok valahogyan a fideszeseknél kötnek ki és a jóllakottnapközisfejű hülyegyerek házal velük. 
Ez elég nagy "önlebuktatás", szerintem.

Előzmény: doncike (42983)
doncike Creative Commons License 1 napja -1 4 42983

Hogy mekkora pánikban van a Fidesz-propaganda, az elég jól látszik a Tisza-applikáció adatszivárgási adatlopási ügyének feldolgozásából.

Elkezdenek az érintettek beleegyezése nélkül neveket közzétenni, akik szerintük az adatbázisban szerepelnek.

Ez már önmagában jogosulatlan adatkezelés, különleges adatra.

A főhülye Németh Balázs meg el is megy lakcímre zaklatni. Az már, a részletektől függően, bűncselekmény is lehet, ha megáll a jelentős érdeksérelem okozása.

Az egész meg az 50-es éveket idézi, minden jogi aspektus nélkül is.

Tesla.voltam Creative Commons License 3 napja -2 8 42980

Jó, azt is olvashattad, hogy a Föld lapos.

Egyébként az a zsák nem jelentene semmit, attól még lehetne értelmes. Az a baj, hogy egy amúgy is beteg, akarnok, hiú elme volt, erre jött még némi demencia. Rossz kiindulási alapra jött az újabb baj, a totális seggnyalók meg adják alá a lovat (vagy irányítják a háttérből, mikor melyik, azért rángatja össze-vissza a kormányt).

Előzmény: Doll, a stílusteremtő (42973)
doncike Creative Commons License 3 napja -3 6 42979

Roosevelt négy ciklusa után alkotmányba iktatták, hogy kettőnél többször senki nem lehet elnök.

(Egészen pontosan: nem indulhat választáson elnökjelöltként.)

Amikor (és ahogy) majd ez a gerontokrácia véget ér, talán azt is be fogják vezetni, hogy ne lehessen idősebb mondjuk 70 évesnél.

Előzmény: Dead Soul Tribe (42968)
doncike Creative Commons License 3 napja -4 6 42978

Már ő sincs velünk.

Felpörgött a moderáció -- köszönöm!

Előzmény: van_Persil (42977)
van_Persil Creative Commons License 3 napja -20 7 42977

Csak emlegetned kellett...

Előzmény: Dead Soul Tribe (42971)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 3 napja -3 4 42974

Csak félhülye? Túlbecsülöd szerintem. Ezt a sztóma dolgot ő egyébként tagadja, miért hazudna?:)

Előzmény: Doll, a stílusteremtő (42973)
Doll, a stílusteremtő Creative Commons License 3 napja -3 4 42973

A félhülye Trumpnak sztómazsákja van. Ezt olvastam a X-en. 

Előzmény: Dead Soul Tribe (42968)
Doll, a stílusteremtő Creative Commons License 3 napja -3 3 42972

Úristen, akkor kitartott a hétvégén az árrésstoppos csirkefarhát nekik?

Előzmény: sergiototta (42969)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 3 napja -3 2 42971

Elég gyakran kell nicket cserélnie, de hamarosan visszajön megint a f....opó.

Előzmény: van_Persil (42970)
van_Persil Creative Commons License 3 napja -20 1 42970
Előzmény: Doll, a stílusteremtő (42963)
sergiototta Creative Commons License 3 napja -3 3 42969

Lehet csak hétvégére nem kaptak fizut.

Dead Soul Tribe Creative Commons License 3 napja -3 2 42968

Ja nemrég azt mondták, hogy teljesen egészséges, persze, azért szed naponta egy marék gyógyszert....meg szétcsapja a magas vérnyomás, látszik a pofáján.

Előzmény: Tesla.voltam (42961)
doncike Creative Commons License 4 napja -3 1 42967

Minden tökéletes.

Ha esetleg mégsem, akkor azt csak azért lehet, mert az ellenség keze betette a lábát!

Szabotázs, elvtársak!

Előzmény: pfffffffff (42951)
doncike Creative Commons License 4 napja -3 2 42966

"Tény, hogy nem annyira demens, mint Biden"

Dehogynem.

Tokióban is hogy kóválygott, úgy kellett terelgetni -- azt sem tudta, milyen rendezvényen van.

Vannak friss videók, szintén erről az ázsiai turnéról, ahogy a vörös szőnyegen nem tud egyenesen menni.

Előzmény: Tesla.voltam (42959)
pfffffffff Creative Commons License 4 napja -2 1 42965

Ez VÉLEMÉNYEM SZERINT sejtetésnek minősül.

solozo Creative Commons License 4 napja -3 3 42964

Élő adásban szólt ki a műsorvezető, hogy olyan képet mutassanak a nézőknek, ahol kisebb a tömeg az újvidéki megemlékezésen.   Ezek ugyanazok.  Takarodniuk kell!

Doll, a stílusteremtő Creative Commons License 4 napja -2 4 42963

Amióta Tonio nem kommentel, valahogy a fikanickek sincsenek itt. 

What a coincidence!

Tesla.voltam Creative Commons License 5 napja -3 5 42962

https://telex.hu/kulfold/2025/11/01/a-szerb-propagandamedia-pont-olyan-benan-hazudik-mint-a-magyar

Ezek a bolsi férgek mindenhol hazudnak éjjel-nappal. És hangosan visítanak közben, hogy féknyúz.

És a Tonyó-féléknek ez belefér, a szent cél a fontos. Igazság, elv, gerinc, ugyan már!

Tesla.voltam Creative Commons License 5 napja -1 5 42961

Nem annyira, mert legalább nem hiszi azt, hogy alvásidő van. :)

A járása a 81 éves anyáméval egyforma, csak anyám inkább járókerettel megy. Ami természetesen nem bűn, csak fizikailag is úgy van 110 %-os állapotban, mint mentálisan.

Előzmény: van_Persil (42960)
van_Persil Creative Commons License 5 napja -20 3 42960

Nem nem annyira, hanem máshogy.

Előzmény: Tesla.voltam (42959)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!