"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Bekenéztem a 2.félidőbe olyan 20 percet, egészen elképesztően szar. Mindkét csapat, ez a falusi hangulat, óbégató kispadok, nem kicsit idényeleji forma, ez részben oké, ez ilyen. Az eredmény (0:2) is tükrözi a helyzetet. Az ellenfél kapuját nem sikerült nagyon megtalálnunk. Komolyan felmerül bennem, mi értelme ezeknek a meccseknek, ha saját magunk ellen játszanánk is értelmesebb lenne.
Ehhez a területhez (sem) értek, de kívülről itt is valami óriási kettősség látszik. Az egészségügyben óriási dolgok vannak látszólag, a sportban (a fociban biztosan) gyakorlatilag bedrótozott játékosok vívnak egymással, minden pillanatukat gépek figyelik. Eközben vannak ezek a rejtélyes esetek. Csak emlékeztetni szeretnélek, hogy a posztomban szereplő Botka is egy stramm srác volt, míg egyszer komolyabban meg nem sérült. Azóta állandóan nyűglődik valamivel, pedig az egyik kedvencem mentalitás terén. Rá biztosan nem lehet ráfogni, hogy lazsálna.
Többször leírtam már szerintem. Meggyőződésem, h az apai hátszél és a tehetség együtt megspórolta neki a valós felkészülést. És a szervezete már nem képes a terheléshez alkalmazkodni.
Ennyi idősen nem pótolható az, amit 8-16 éves kor között kimarad.
Alaposan ki kellene vizsgáltatni, mi okozta nála ezt a sérülés hullámot. Nem volt ő ilyen maródi típus… és a vétel előtti orvosi sem jelzett semmi ilyesmi jelenlétet…
Lisztes számomra rejtély és csalódás egyben. A különbség kettejük között a hozzáállásban van. Tóth előtt a világ, Lisztesnek meg a nagy semmi. Azért az elég lelombozó lehet, hogy a csapat, aki kiadott érte egy valag pénzt, lemondott róla.
Botkáért állítólag van olasz érdeklődés. Ez esetben viszont az ő érdekében jó lenne elengedni.
Gróf mögé/elé kell valaki, mert ki tudja milyen hosszú lesz Dibusz rehab időszaka, milyen hamar épül fel a műtétből Radnóti, és mennyire marad ződfülü Tóth... tehát SP nem padot melegíteni jön vissza, szerintem.
Ennek csak akkor van értelme, ha berakjuk a kapuba. Ha Gróf és Dibusznfog védeni, akkor ez egy igazi szakmai baklövés. Végre stabilan játszik, elkezd fejlődni, erre visszahozzuk.
Én nagyon szurkolok neki, hogy végre megkapja a kapunkat. Különben le fog lépni, és rá ezért nem fogok haragudni egy kicsit sem.
Az első összeg láttán besza/behu volt nálam 16 millió euró azért nem semmi! 10 fölött szerintem jó lehet, de én inkább a Bundesligába látom a jövőjét. Olaszoknál könnyű elfelejtődni. Lásd: Nagy Ádám, Balogh Norbert, vagy hogy hívják, Kerkez is inkább máshol látta a jövőt. Valamiért az egy temető a fiatal külföldieknek.
Nekem továbbra is furák ezek az összegek. Nyilván alkudjunk ki minél jobbat, többet. A TM 8-at ír, és nem ez a szentírás, de viszonyítási alap. Egy ügyes, tehetséges, jó alapanyagú fiatalról van szó, akiben lehet fantázia egy európai középcsapat számára (de épp be is fürödhetnek vele). A Lazioban 5 darab 10M feletti van, a Comoban sokkal több, meglepő módon, másfélszer annyit érnek, mint a rómaiak.
Lehet, én vagyok kishítű, de ha bedob valaki egy tizest első ajánlatnak, akkor csak azért nem szabad felugrani és táncraperdülni a tárgyaláson, háhta belefér még, hogy vigyék Aanebát meg Bassey-t is mellé ingyen.
Szóval, ha igaz, hogy keveselünk bármit is, ami 10 felett van, az elég hiteltelen és hihetetlen. Az a 8 körüli összeg kb reális.
Jópofák ezek a viccek, hogy a Lazio egy poszt miatt visszakozna. Jó komoly csapat lenne, ha ez befolyásolná.