"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Valszeg probalkoztak, csak nem sikerult, plane magyart. Talan egyedul tenyleg ezt a Lukacs gyereket tudnam elkeozelni, aki magyar, de talan valakit fel lehetne epiteni hazom belul (?).
Azt olvastam valami FB bugyorban, hogy Varga nem faradt volt, amikor kimaradt, hanem balhe, mert Hajnalek nem akartak most eladni, pedig igy igèrtèk. Aztan megis, potlas meg nincs.
Gruber nem rossz, nem jo. Nemzetkozi szinthez szerintem keves, nb1 bajnoksaghoz viszont sokat kell jatszania. Befejezonek Pesics marad Juszuffal. Abut kinyirtuk, Alex ha elmegy, marad Kanivokszi osztogatni? Netan Zaka? Szep lesz a Zaka, Jozsi, Pesics, Gruber tamadosor.
az o jatekat en is szorgalmaznam, csak Robbienak at kellene alakitania a csatarso strukturajat/ taktikat valtani. Robbie pedig nem errol a tudomanyarol hires
Vargának sok sikert kívánok, bízom benne, hogy ezt a formáját még tudja valameddig tartani.
Hajnaléknak fél éve volt, hogy találjanak valakit a helyére. Nem érte meglepetésként őket, h menni fog, kíváncsi vagyok, hogy kit hoznak a posztjára.
Szoktam mondani a saját játékosaimnak, hogy ahol egy fát kivágnak, ott kettő nő a helyére. Mindenkinek jut most több felelősség, de több lehetőség is, h bizonyítson. Kivéve a Jóska, az már bizonyított, reméljük a télen megszabadulunk tőle.
Acolatse sem igazán egy középső alak, balszélső ő... ha középre gondolsz valakit a mennyeiből, az (használható) jóformán csak Colley lehetne. Most, hogy így alakult, nem is bánnám.
3. így is van 4 csatárunk, én nem is oda erősítenék, hanem a védelembe
4. többi nb1-es bajnokeseélyes csapat is betartja a magyar szabályt, nem csak nekünk kell, főleg ha riválistól hozunk el magyart, náluk is duplán számít.
5. Vitálisnál (vagy másnál) nincs olyan hogy szeretne távozni? ha lejárt a szerződése, akkor ingyen mehet...
Hat ebben van igazsag. Nagy À tenyleg hasonlo modon volt, de ő hozzaallasban lusta, kenyelmes, semmi kockazat, semmi extra meló, kihivas. Egyebkent siman visszahoznam magyarkent, hatha bevalna.
Alexrol ezeket mèg nem tudjuk, szerintem jobb alapanyag,. A Pecsi Armin se ment jo helyre, a budos eletben nem fog ott rendes lehetoseget kapni. Vajon mikor jut eszunkbe idehozni?
Ha mar Dibuszt honvedos pletykaba kevertèk. Mondjuk, Varga es Grof boven potolnàk.
Es akkor itt a Lisztes sztori. Akivel megcsinaltuk az evtized bizniszèt, futballra meg nem biztos, hogy alkalmas, ha ennyit serult.
Olasz klub érdeklődik Tóth Alex iránt. Bravó. Mindent el, minél gyorsabban, péterfillérekért. Akciós áron. Nem tudom, emlékszik-e valaki A Doll időkre. Ott tűnt fel egy Nagy Ádám nevű védekező középpályás. Szinte azonnal válogatott is lett, kaptunk is miatta egy leventegól, ha jól emlékszem, az írektől. Az volt a bemutatkozás. A magas vezetőség azzal indokolta azonnali fényes karrierjét, hogy "rendkívüli tehetség", akit futtatni, menedzselni kell. Hetek alatt el is adtuk a Bolognának, ahol villámgyors fejívelés ilyen fiatalon biztosítva lesz. Kérdés, hogy mennyiért. A dolog nem ment zökkenőmentesen. Három évig koptatta a padot, hat-nyolcszor talán kezdő is volt Bolognában. Majd dobra verték, elkerült a Bristol City nevű extra világklubba, majd vissza Itáliába, jött a Pisa, a Spezia, és közben válogatott is volt. Nyolcvankétszer, ami nem ugyanaz, mint a hatvanas években nyolcvankétszeres válogatottnak lenni. Egy mozdulatára sem emlékszem, egy tüsszenésére sem. Valóban, talán technikás volt. De dupla nullás senki lett. Ideje hogy gondolkodjon a jövőről, egy használt autó kereskedésről. Most ugyanis már harminc, múlik az idő. Nem lett volna rossz két három évig a Fradiban felhozni és érettebb fejjel, kiforrott játékosként eladni.
Tóth Alex tényleg tehetséges. Sajnálom. Valóban csorog is a nyála néhány Kubatov-Hanal féle lélekkufárnak. Eladni, minél gyorsabban, jó áron. Szerintem két év kellene még ahhoz, hogy érett futballista legyen. Legalább az ön- érdekvédelmi reflexei kifejlődjenek.
De egy janicsárnevelő fő célja a a fogd a pénzt és fuss szemlélet.
Sajnálom Alexet, martalékul vetik a játékos kufároknak. A tehetség kényes és ritka holmi. Baróti Lajos bácsi annak idején a fáma szerint megígérte a 17 éves Albernek: ha leérettségizik, beteszi a válogatottba. És fantasztikus góllal debütált az NSZK ellen. Huszonegy évesen Chilében a VB-n alapember volt. Állítólag.
De hát azok más idők voltak.
Megy a kereskedés, húst, velőt, csontot adnak és vesznek, pénztért.
De a lényeg, hogy nem ugyanaz a helyzet. Egyik esetben sem mi diktál(t)unk. Varga menni akart, be volt ígérve neki, az AEK meg 20 másik játékost is vehetett volna, nem volt helye keménykedni. Ehhez képest még sokat is kihoztunk belőle.
Itt meg az van, hogy a magyar ajánlás miatt megint mi vagyunk kiszolgáltatva, nem hozhatunk valami hosszúléptű négert, mert két magyar megy el. Az eladó lesz diktálási helyzetben, hiába ér egy Vitális gyerek 1M-t, pofánröhögve elkérnek érte majd kettőt, a riválisok leszarják, sőt, örülnek ennek.