"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Az biztos, hogy a tegnapi meccsből nem szabad kiindulni, a Tir1 feladta a támadásokat, cserébe nem volt középpályájuk és a védőik is teljes analfabetizmust adtak elő.
Már a 25. percben felmerült bennem, hogy fogalmuk nincs mit akarnak a meccstöl, így fél/negyed gőzzel is gurítottunk 7-et.
Még arra is gondoltam, hogy elengedték ezt a meccset a bentmaradásért fontos 3 meccsük miatt, de ilyen széteső szar csapatot régen láttam a Fradi ellen.
Nekem a legszembetűnőbb Jóska fejese volt, az egyik védő a labda alá a másik meg homályba ugrik, a leggyengébb játékosunk meg, kb. mint az ifiben szokás, tud fejelni.
Ha jól látom, akkor Keane egy konzervatív, pedagógusi tudással megáldott edző. Köze nincs a modern focihoz, azonban meglátja és megtalálja a játékosaiban az erősségüket és arra épít. Vagy csak egy sima varázsló a Harry Potter filmekből. A tegnapit azonban ne vegyük túlságosan komolyan.
Tóth Alexet TILOS ELADNI! Vele lehet nagy csapatot építeni.
Nem tudom, mit mondhatott Keane a meccs előtt, de ma mindenki "hozzáállt". Kiemelném még, hogy a becseréltek is haraptak... pedig addigra már nem maradt vitás kérdés. Sőt, még az utolsó pár percben is mintha a meccs derekán jártak volna. Ez vitán kívül jelzi azt is, hogy a respect az ellenfél felé megvolt.
Valahogy ezt a mentalitást fenn kellene tartani, aztán majd meglátjuk merre esnek a forgácsok.
Lazacsávó 2. gólja melyik testrészéről ment be? A hasával vagy a seggével csúsztatta meg? :-D (Nem tudtam az összefoglalóból nem bírtam megállapítani.)
Egyáltalán nem így gondolom. Ekkora fölényben lenni is veszélyes. Könnyű leállni, nehéz visszajönni. És emlékszem a holland meccsre, amelyen hárommal vezettünk és majdnem kiegyenlítettek.
Na mármost. Ha ezt a lehetősséget, a kedvező eredményeket ma nem tudjuk kihasználni, nem is érdemeljük meg a bajnokságot. Sőt, azt gyanítom, akkor nem is akarjuk. Ezek a meccsek a legidegesítőbbek. Itt nem elég úgy gondolkodni, mint szegény Keane. Tovább kell haladnunk a megkezdett úton... stb. Meg hogy minden meccs kemény próbatétel. Ezt nem bírom, a következő két meccs beárazza az egész szezon minőségét.
Persze, hogy az ellefél xy-ja azt mondja: gólokat, pontokat akarnak. Hát mit akarjanak? De ez szájkarate.
Ma mindenképpen nyerni kell... kétszer is... mert a kézis csajok is 4kor játszanak Odensében... és az nem lesz sétagalopp... a Nyíregy meg élet-halált fut minden pontért...