Keresés

Részletes keresés

csipegeto Creative Commons License 4 órája -2 0 767893

Az biztos, hogy a tegnapi meccsből nem szabad kiindulni, a Tir1 feladta a támadásokat, cserébe nem volt középpályájuk és a védőik is teljes analfabetizmust adtak elő.

Már a 25. percben felmerült bennem, hogy fogalmuk nincs mit akarnak a meccstöl, így fél/negyed gőzzel is gurítottunk 7-et.

Még arra is gondoltam, hogy elengedték ezt a meccset a bentmaradásért fontos 3 meccsük miatt, de ilyen széteső szar csapatot régen láttam a Fradi ellen.

Nekem a legszembetűnőbb Jóska fejese volt, az egyik védő a labda alá a másik meg homályba ugrik, a leggyengébb játékosunk meg, kb. mint az ifiben szokás, tud fejelni.

Előzmény: Tsak a Fradi (767892)
Tsak a Fradi Creative Commons License 8 órája -2 3 767892

Ha jól látom, akkor Keane egy konzervatív, pedagógusi tudással megáldott edző. Köze nincs a modern focihoz, azonban meglátja és megtalálja a játékosaiban az erősségüket és arra épít. Vagy csak egy sima varázsló a Harry Potter filmekből. A tegnapit azonban ne vegyük túlságosan komolyan.

Tóth Alexet TILOS ELADNI! Vele lehet nagy csapatot építeni.

Előzmény: Tamas(Ottawa) (767891)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 9 órája 0 1 767891

Nem tudom, mit mondhatott Keane a meccs előtt, de ma mindenki "hozzáállt". Kiemelném még, hogy a becseréltek is haraptak... pedig addigra már nem maradt vitás kérdés. Sőt, még az utolsó pár percben is mintha a meccs derekán jártak volna. Ez vitán kívül jelzi azt is, hogy a respect az ellenfél felé megvolt.

Valahogy ezt a mentalitást fenn kellene tartani, aztán majd meglátjuk merre esnek a forgácsok.

Hajrá Fradi!

Előzmény: pfffffffff (767890)
pfffffffff Creative Commons License 16 órája 0 5 767890

Ami Berkesi Juditnak, Bozsiknak és az M4 stábjának nem jutott eszébe, az szerencsére Dragónak igen. Kitartást és mielőbbi felépülést Nyíl.

A meccs régen látott simaságot hozott. Pesic meg fogsor 2, Varga meg 1 fekete 1-1. No és Tóth Alex, akinek a gólja igazán szívet melengető volt.

Lehet készülni a komolyabb próbatételekre.

Hajrá Fradi!

parsifal hendrix Creative Commons License 16 órája 0 2 767889

BÓLINTS TIBI! BÓLINTS TIBI!

Valkov60 Creative Commons License 19 órája 0 0 767888

Bemellezte :D

Előzmény: lazar (767887)
lazar Creative Commons License 19 órája 0 0 767887

Lazacsávó 2. gólja melyik testrészéről ment be? A hasával vagy a seggével csúsztatta meg? :-D (Nem tudtam az összefoglalóból nem bírtam megállapítani.) 

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 20 órája -1 1 767886

Ha Kajánt is beküldte volna a végére, 6 magyarral a pályán fejezzük be a meccset.

Külön öröm, hogy Tóth Alex is betalált.

Port Hammer Creative Commons License 20 órája -1 1 767885

Igazad van. Zachariassen és Traoré hiánya érződött. Talán Lisztes is kellett volna a tizedikhez.

Előzmény: Colombus 2 (767872)
kanadabarma Creative Commons License 21 órája -5 0 767884

Melyik niggerünket szopnád le legszívesebben, prolitesó?

Előzmény: csipegeto (767883)
csipegeto Creative Commons License 21 órája 0 0 767883

Ja,  ja 😅

Előzmény: Tamas(Ottawa) (767882)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 21 órája -1 1 767882

Hát, ha már Józsi is gólt szerez, akkor nagy baj van…

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 21 órája -1 0 767881

Ez az! Sok sikert!

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 21 órája -1 0 767880

Újabb cserék. Rendben van.

csipegeto Creative Commons License 21 órája 0 2 767879

Eszembe jutott mekkora arcuk volt a kizárásunkkor ezeknek.

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 21 órája -2 1 767878

BRAVÓ, ALEX!

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 22 órája -1 0 767877

Pont nem Rómeora gondoltam… és okkal, mint azt láthattuk.

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 22 órája -1 0 767876

Mondom, cserélhetnénk. Adjunk időt a többieknek is.

csipegeto Creative Commons License 22 órája 0 0 767875

Varga, Keita, Ramirez jutott eszembe....

Előzmény: Tamas(Ottawa) (767873)
Törölt nick Creative Commons License 22 órája -7 0 767874

Mocskos állampárti pártcsapat Kubatov szopó proli szurkolókkal. Komcsiváros nigger zsoldosokkal!

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 22 órája -3 1 767873

Nyugodtan cserélhettünk volna… akár 3at is. Na, mindegy, lássuk mi lesz ebből…

Colombus 2 Creative Commons License 22 órája -5 0 767872

Egyáltalán nem így gondolom. Ekkora fölényben lenni is veszélyes. Könnyű leállni, nehéz visszajönni. És emlékszem a holland meccsre, amelyen hárommal vezettünk és majdnem kiegyenlítettek.

Előzmény: csipegeto (767871)
csipegeto Creative Commons License 22 órája -1 1 767871

Nyíregy nem tudom mit akar a meccstől, de ha így folytatják, akkor ez csúnya verés is lehet 

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 22 órája -1 1 767870

Szép volt. Ez a kettő passzol egymáshoz. Varga lóg ki közülük… kell valakit találni mellé….

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 22 órája -1 1 767869

Már a visszajátszás is elég volt. Plusz a partjelző sem volt vonalban…

csipegeto Creative Commons License 22 órája -1 1 767868

Ezt is kihívás vonalkázni😆

bakibaby Creative Commons License 23 órája -1 1 767867

Ez gyors volt. Szép volt Pesics! 7 meccs, 6 gól.

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 24 órája -1 1 767866

Dibusz – Gartenmann, Cissé, Szalai – Makreckis, Tóth, Maiga, Abu Fani, Civic – Saldanha, Pesics

kispad: Gróf, Kaján, Madarász, Ramírez, Romao, Keita, Pappoé, Ben Romadan, Kehinde, Joseph, Csirkovics, Varga B. 

Colombus 2 Creative Commons License 25 órája -3 0 767865

Na mármost. Ha ezt a lehetősséget, a kedvező eredményeket ma nem tudjuk kihasználni, nem is érdemeljük meg a bajnokságot. Sőt, azt gyanítom, akkor nem is akarjuk. Ezek a meccsek a legidegesítőbbek. Itt nem elég úgy gondolkodni, mint szegény Keane. Tovább kell haladnunk a megkezdett úton... stb. Meg hogy minden meccs kemény próbatétel. Ezt nem bírom, a következő két meccs beárazza az egész szezon minőségét. 

Persze, hogy az ellefél xy-ja azt mondja: gólokat, pontokat akarnak. Hát mit akarjanak? De ez szájkarate.

magyar melós Creative Commons License 26 órája -1 1 767864

A tegnapi X a legjobb eredmény...

Ma mindenképpen nyerni kell... kétszer is... mert a kézis csajok is 4kor játszanak Odensében... és az nem lesz sétagalopp... a Nyíregy meg élet-halált fut minden pontért...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!