"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
abszolut. a fokozatossag elve ervenyesuljon. en is alsohazi Bundesliga, vagy PL csapatot javasolnek (Fulham, Palace, vagy Hamburg, Koln, Wolfsburg, Gladbach szint) neki. aztan ha kilog onnan, lephetne feljebb
Gond egy szál sincs. Alex pont az a portéka, akire mindig lesz jelentkező. Hogy a kellő anyagi szándék is meglesz- e, azt meg ki tudja.
De szerintem egyébként is Szoboszlai útját kellene járnia. Bundesliga, esetleg valamelyik holland élcsapat, es Premier Liga. A lehetőség benne van, ha az én fiam lenne, én ilyen irányt javasolnék neki.
Teljesen igaz, nem is írom le előre. Adja az ég, hogy beváljon. De az eddigiek ellenére ritkább az a verzió, amikor "noname" csapatból sikerül gyémántra lelni.
szimplan arra gondoltam, hogy a legkezenfekvobb es legegyertelmubb dontes, ha elhozzuk Lukacsot. kozel sem egyenerteku Barnaval, valszeg szenvedni fog nalunk, de a legpotensebb jelolt, nem mellesleg madzsar.
A lehetőség megvan rá, hogy vegyünk ismét valakit, akit majd újra elhord a fél világ minden Zs kategóriás játékosnak (mint Vargát) mielőtt pályára lépne.
...mondjuk ettől az új védőtől az eddigi életútja alapján én sem vagyok elájulva. :)
Akárhogy is nézzük, azért ez mégsem "csak" egy klub. Egy gazdasági társaság is. Tudom, igen. Fidesz, meg így irányított pénzek, úgy irányított pénzek.
Egyrészt ha van rá lehetőség, el kell adni egy 31 éves játékost. Főleg, ha ennyit adnak érte. Így meg, hogy Barni is menni akart, nem kérdés.
Jobban érdekelne most már, hogy ki jön helyette. Mert fél év volt találni valakit.
a hírek szerint mindenképp távozni akart, amit meg lehet érteni, utolsó lehetősége ennyi idősen.
nyáron belengették neki hogy mehet, ha megfelelő ajánlat jön, aztán vissza akartak táncolni, amire Barna berágott, ez miatt volt a felcsúti "fáradtság"
jelentősen át kell alakítani a játékot is, amire szerintem Keane nem képes.