Keresés

Részletes keresés

Port Hammer Creative Commons License 1,5 órája -1 0 769502

Támogatom.

Előzmény: csiriprelek (769501)
csiriprelek Creative Commons License 3 órája -2 0 769501

Lisztes vissza?

Hódette farönk Creative Commons License 5 órája 0 0 769500

Nem tudom, hogy kávézó vagy söröző vagy mi, de állítólag májusban bezárt valami, most pedig csak mezeket árulnak a helyén. Legközelebb ellenőrzöm! Sok hülyeséget tudok hallani, de ez most tényleg a legnagyobb lenne, ha nem lenne igaz. Hogy kávézó vagy mi volt, nem tudom, de én is úgy emlékszem, hogy kettő volt. És mindkettő ott a bejárat környékén. Székháznak nem nevezném, mert ugye a Népligetben vannak, de nekem a stadionban van a székház.

Előzmény: Evil_666 (769496)
tippmixcsabi Creative Commons License 5 órája 0 0 769499

talán azt hiszik, hogy Tóth majd végigjátsza a 33 fordulót sérülés nélkül.

Előzmény: Détáridöme (769498)
Détáridöme Creative Commons License 5 órája 0 0 769498

valaki mondja már meg, hogy ha itt van a magyar szabály, alá is írtuk, be akarjuk tartani, akkor miért kellett eladni Baráth-ot egy lengyel élcsapatba?

Détáridöme Creative Commons License 5 órája 0 0 769497

mondjuk ha nekem fizetnének a kártyámra ennyit sörönként, akkor se innám meg azt a löttyöt.

Előzmény: Hódette farönk (769494)
Evil_666 Creative Commons License 6 órája 0 0 769496

Már megint új nicked van?

Melyik kávézó?

A szobornál lévő nyitva volt tegnap!

Előzmény: Hódette farönk (769494)
Evil_666 Creative Commons License 6 órája 0 0 769495

Szappanosról éppen most mondtunk le, csak szólok

Előzmény: Buddy Holly, (769491)
Hódette farönk Creative Commons License 6 órája 0 0 769494

Már 1450 Ft a korsó Coors a stadionban. Valahol vicces, hogy akkor is drágul, ha újév van (jan. 1.), meg akkor is, ha új szezon (júl. 31.). Vagyis nem nagyon követem, de tegnap ránéztem, úgyhogy januárban megint rá fogok, úgyis megéljük a tavaszt.

Más: csak tegnap hallottam, hogy a Fradi Kávézó bezárt a szobroknál. Értem, hogy nem jár oda senki egy kávéra hétköznap délután, de biztosan nem fér bele a milliárdos költségvetésbe kinyitni meccsnapon pont annyira, mint a benti büféket? Költői kérdés, mert belefér, de az lehet a logika, hogy a VIP igyon bent, úgyis ingyen van, mindenki más meg ne ott akarjon barátkozni, hanem akkor aluljáró meg Szöglet és utca. Csak erre nem kellett volna 11 évet várni, vagy lehetett volna már tervezéskor így gondolni, hogy a VIP úgyis bent fog vedelni.

magasabb polcos edző Creative Commons License 6 órája 0 0 769493

Én akkor is inkább a pozitív kategóriába sorolnám őket, ez volt hosszú évek után az első csoportkörünk, így is túlteljesítettünk (Espanyol, Moszkva, idehaza Ludo) és senki sem várt továbbjutást.

Előzmény: Pac (769461)
Buddy Holly, Creative Commons License 6 órája 0 0 769492

Jó is az új mez az utóbbi évek.legjobbja

Előzmény: Pac (769474)
Buddy Holly, Creative Commons License 6 órája 0 1 769491

Dibuszra nagy a Fradi mez. Pszichikailag sincs rendben régóta figyelem a mimikáját miközben nyilatkozik. Folyamatos grimasz. Régebben jól védett 1 éve nem Fradi szint. Kapusok között szét lehetne nézni a hazai piacon is van kiből válogatni, külföldi szabály miatt is.lassan úgyis Dénes át kell hogy adja a stafétát, valami új korszakos Fradi ❤️ zöld vérű ikonnak.

Előzmény: Fatboy Slim (769487)
Buddy Holly, Creative Commons License 6 órája 0 0 769490

Pesic 0  Dibusz 0

Evil_666 Creative Commons License 6 órája 0 0 769489

Dibusz 34 éves, Gróf, aki a helyettese, 36 éves

Jól van ez így?

Előzmény: Fatboy Slim (769487)
Evil_666 Creative Commons License 6 órája 0 0 769488

Te nem értetted meg, hogy mit írtam?

Nemzeti Sport: Noa

A klub neve: Noah

Fuss neki még egyszer!

Előzmény: van_Persil (769486)
Fatboy Slim Creative Commons License 7 órája 0 0 769487

Ez .mondjuk igaz. Bár Dibusz reflexei már korántsem a régiek, a gólokat nem az ő számlájára írnám. Ez egyelőre egy fos, bizonytalan, összefésületlen védelem. 

4 gólt kaptunk 2 meccsen, nincs nagyon miről beszélni.

A cserekapusainkat helyzetbe kell hozni

Előzmény: Evil_666 (769484)
van_Persil Creative Commons License 7 órája -8 0 769486

Talán, mert a klub maga is "Noah"-ot ír saját magát megnevezve?

Előzmény: Evil_666 (769483)
van_Persil Creative Commons License 7 órája -8 0 769485

Tegnap voltak hátvédek a pályán? Jól elbújtak/elfutottak a meló elöl, az biztos...

Előzmény: Evil_666 (769484)
Evil_666 Creative Commons License 7 órája 0 0 769484

Miért a Dibuszt bántod?

A 2. és a 3. gól is olyan közelről esett, hogy nem tudott mit kezdeni...

Szidd inkább a hátvédeket, akik nem akadályozták meg az ellenfelet a gólszerzésben

Előzmény: Dr.W.Gy. (769479)
Evil_666 Creative Commons License 7 órája 0 0 769483

Ez a szerencsétlen Nemzeti Sport miért nem tudja leírni helyesen a tegnapi ellenfelünk nevét?

Pedig nem olyan bonyolult. Mindenhol Noát írnak Noah helyett...

Détáridöme Creative Commons License 7 órája 0 0 769482

Botkára még mindenképp szükség lesz, az nb1-ben biztosan, én belső védőként játszatnám, szélre már lassú...

Makre és amennyit én láttam az ír se teljesen védő, jobb csapat ellen mindenképp védekezőbb emberek kellenének, de a keretben nem látok ilyet.

Előzmény: Hódette farönk (769478)
Hódette farönk Creative Commons License 8 órája 0 0 769481

Egyébként megnéznék egy statisztikát, hány olyan meccsünk volt, ahol játékos és cseréje is gólt szerzett. Ugye sokszor azt cseréljük le, aki vagy jót ment és pihenjen, de a cseréje már nem tesz hozzá sokat, vagy azért, mert béna volt és majd a cserétől várjuk a megváltást, na, itt meg az történt, hogy Pesic és Varga is gólt rúgott. Erre azért ritkán van példa. Sőt, még valami bizarr okból némileg hasonlítanak is egymásra fejre.

Előzmény: Dr.W.Gy. (769480)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 9 órája 0 0 769480

Hát a tegnapiba befért volna, én se őt hagytam volna ki a keretből, pont ezért. Ha még nem is kezd, a 2.félidőben ha 4 védőre átállunk és bejöna  jobb szélre, lehetett volna variálni.

Előzmény: Hódette farönk (769478)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 9 órája 0 0 769479

Kettős győzelemmel továbbjutottunk. Pont. Ez mindig pozitív és egyáltalán nem magától értetődő. A minimumelvárás meg van.

Pozitív volt a támadójáték egy közepes nb1-es szintű csapat ellen, volt bőven kidolgozott helyzet, lövések is. Kettőt bánok, ami csúnya volt: Józsi nem passzolása Vargának, meg Zaka meccslabdája, amit jobb belsővel kifelé kanyarított. Levi jó, tegnap nem ment annyira, a cseréje indokolt volt és Zaka zakatolt (haha), csak ne lenne ügyetlen (a tizit is majdnem kihagyta). Nekem Józsi tetszett ettől függetlenül. 

Ami gázos, az összeszokatlan védelem. Talán a felállás sem volt így jó, ennyi lomha védővel, Szalai meg a Melák is lassú, utóbbi kimondottan rossznak tűnt, de lehet csak az első meccs izgalma. Teljesen hiányzott a két szélső védő, ez a baloldali Owadaba vissza se nagyon jött és nem tett hozzá semmit. Pont egy Civic/Ramirez hiányzott innen. Sajnos Makre is sokat hibázott, az első gólnál beragadt, a harmadiknál nem ért vissza, majd amikor helyet cseréltek a melákkal, addigra helyzetbe kerül és beadta a támadójuk. Bizony akár egy Botka is jól jött volna ide becserélni. Cissé hiányzott és Gartenmannak is voltak lemaradásai (a 3.gólnál parádésan luftot fejel, mert elfejelik előle és gól lesz). 

Szerintem nem lesz ez a felállás így jó, pláne a nemzetköziben. Inkább legyen hátul 5 védő, akik kevésbé mennek fel, mint 5 középpályás akik nem érnek vissza. Ez a tegnapi a bolgárok ellen kevés lenne, de nyilván mindenki észlelte és nem is így leszünk (Cissé be, melák ki, Ötvös esetleg hátrébb, Maiga be).

Dibusz sem volt formában, egy nagy védése volt jobb kézzel a 2.félidőben, ami nagyon kellett, de a 2. és különösen a 3. gólban benne volt. 

A meccs legjobbja a bíró volt. 

A mez a tévében messziről tiszta fehérnek néz ki. Nekem tök mindegy egyébként miben játszunk.

Hódette farönk Creative Commons License 9 órája 0 0 769478

Visszakerestem, és te voltál az egyetlen, aki jelezte, hogy Botka kiegészítő ember, sőt, arra a hírre, hogy Botka kimaradt az UEFA-keretből, nem is reagált senki, hogy jó vagy rossz.

Szóval akkor kérdezem: a tegnapi védőszidás után biztos, hogy nem férne be Botka? Vagy akkor ő náluk is rosszabb?

Előzmény: Dr.W.Gy. (769149)
pfffffffff Creative Commons License 10 órája 0 0 769477

Most nézem tvben a meccset. Mellettem a 3 éves lányom felkiált: Pizsamában vannak😆😆😆

De amúgy nekem is tetszik. De majd lesz bérletesek napja, 30 százalékkal olcsóbban jobban tetszik 

Előzmény: Redhot100 (769471)
udvari bolond 20250514 Creative Commons License 10 órája 0 0 769476

Név szerint?

Előzmény: Port Hammer (769460)
Pac Creative Commons License 10 órája 0 0 769475

A Fiorentina is bőven a 90.perc után egyenlített.

Ahogy a Juve is akkor húzta be ellenünk.

Ebből lett az, hogy "akkor rúgnak gólt, amikor akarnak".

Előzmény: Sisak88 (769472)
Pac Creative Commons License 10 órája 0 0 769474

Tegnap napközben jártam a Shopban, kis túlzással mindenki az új mezt kereste és vette.

Előzmény: Redhot100 (769473)
Redhot100 Creative Commons License 10 órája 0 0 769473

Néztem tegnap a shopban. A lefikázott mezt úgy vitték mintha nem lenne holnap. 30k, de gyerek, felnőtt, 4 tagú család abban volt. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!