"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Továbbá mindenkinek lehetősége volt pályaválasztáskor úgy dönteni, hogy ide vagy oda megy továbbtanulni. Ha nem tudta, mennyit fog keresni a végzettségével, akkor így járt (mint pl. én) - vagy nem érdekelte. A focista pedig gyerekkorrától erre tette fel az életét. Ha megnézem saját végzettségem, mennyit szántam igazán rá, messze nem annyit, amennyit lehetett volna. De viselem is a következményeit. [Hosszútávon pedig továbbra sem döntöttem úgy, hogy valami jövedelmezőbbet kezdek tanulni, ezzel duplázva a rossz döntést.]
A probléma nyilván azzal lehet, hogy mennyire piaci alapú a dolog. A fogorvost magánban a páciensek tartják el. Az állami fogorvost elméletileg én fizetem, de hiába a sok adóm, ahhoz képest nem könnyű odajutni, tehát ilyen értelemben tőle is lehetne irigyelni a pénzt, miközben ő csak áldozata a rendszernek, mert amúgy biztos sokat dolgozik. Ügyvéddel szerencsére nem volt dolgom, ott inkább vicces, hogy milyen pénzeket tudnak lepattintani egyetlen szerződés megírásával.
Seeded FC Copenhagen (DEN) Ferencvárosi TC (HUN) Winners of Pairing 5: PFC Ludogorets 1945 (BUL) vs FC Dinamo-Minsk (BLR) KKS Lech Poznań (POL)
Unseeded HNK Rijeka (CRO) Winners of Pairing 6: FC Drita (KOS) vs FC Differdange 03 (LUX) Winners of Pairing 7: KF Egnatia (ALB) vs Breiðablik (ISL) Winners of Pairing 8: FC Noah (ARM) vs FK Budućnost Podgorica (MNE)
Ha megkapjuk a Fiumét, akkor sokra nem mentünk a kiemeléssel.
Emlékszem, amikor az izlandi vulkán miatt a Barcelonának busszal kellett utaznia Olaszországba, az újságok kb úgy tálalták az esetet, mintha a játékosoknak egy szál úszónadrágban kellett volna átgyalogolniuk az Alapokon Innsbrucktól Genfig.
A dunaújvárosi kokszolóban lehúzni egy műszakot. Az brutál. Kobaszott focisták, akik többet keresnek, mint amennyit Kubatov lop és jobb körülmények között végzik a munkájuk, mint amit a többségünk kiköltekezve nyaralás címszóval meg tud adni a családjának évente 2 hétre. Hagy ne sajnáljam már őket.
A távolság miatt brutál. Lehet kiesünk addigra a KL-be, és sima csoportkör lesz egy grúz csapat ellen, de attól még utazni oda is el kell - és Kisvárdára is.
De köszi, ha előre magyarázod, ha jönnének a kifogások a sok utazás miatt. :D