Keresés

Részletes keresés

Dr.W.Gy. Creative Commons License 45 perce 0 0 772430

Hat ebben van igazsag. Nagy À tenyleg hasonlo modon volt, de ő hozzaallasban lusta, kenyelmes, semmi kockazat, semmi extra meló, kihivas. Egyebkent siman visszahoznam magyarkent, hatha bevalna.

Alexrol ezeket mèg nem tudjuk, szerintem jobb alapanyag,. A Pecsi Armin se ment jo helyre, a budos eletben nem fog ott rendes lehetoseget kapni. Vajon mikor jut eszunkbe idehozni? 

Ha mar Dibuszt honvedos pletykaba kevertèk. Mondjuk, Varga es Grof boven potolnàk.

Es akkor itt a Lisztes sztori. Akivel megcsinaltuk az evtized bizniszèt, futballra meg nem biztos, hogy alkalmas, ha ennyit serult. 

Előzmény: Colombus 2 (772428)
Pac Creative Commons License 1,5 órája 0 0 772429

A Celtic pár órája kibaszta az edzőjét, edzőjelöltek és esélyeik:

Shaun Maloney 13/8

Martin O’Neill 10/3

Ange Postecoglou 4/1

Kieran McKenna 11/2

Kjetil Knutsen 15/2

Brian Barry-Murphy 17/2

Robbie Keane 11/1

Scott Brown 11/1

Ole Gunnar Solskjær 11/1

Jens Berthel Askou 11/1

Colombus 2 Creative Commons License 2 órája -1 0 772428

Olasz klub érdeklődik Tóth Alex iránt. Bravó. Mindent el, minél gyorsabban, péterfillérekért. Akciós áron. Nem tudom, emlékszik-e valaki A Doll időkre. Ott tűnt fel egy Nagy Ádám nevű védekező középpályás. Szinte azonnal válogatott is lett, kaptunk is miatta egy leventegól, ha jól emlékszem, az írektől. Az volt a bemutatkozás. A magas vezetőség azzal indokolta azonnali fényes karrierjét, hogy "rendkívüli tehetség", akit futtatni, menedzselni kell. Hetek alatt el is adtuk a Bolognának, ahol villámgyors fejívelés ilyen fiatalon biztosítva lesz. Kérdés, hogy mennyiért. A dolog nem ment zökkenőmentesen. Három évig koptatta a padot, hat-nyolcszor talán kezdő is volt Bolognában. Majd dobra verték, elkerült a Bristol City nevű extra világklubba, majd vissza Itáliába, jött a Pisa, a Spezia, és közben válogatott is volt. Nyolcvankétszer, ami nem ugyanaz, mint a hatvanas években nyolcvankétszeres válogatottnak lenni. Egy mozdulatára sem emlékszem, egy tüsszenésére sem. Valóban, talán technikás volt. De dupla nullás senki lett. Ideje hogy gondolkodjon a jövőről, egy használt autó kereskedésről. Most ugyanis már harminc, múlik az idő. Nem lett volna rossz két három évig a Fradiban felhozni és érettebb fejjel, kiforrott játékosként eladni. 

Tóth Alex tényleg tehetséges. Sajnálom. Valóban csorog is a nyála néhány Kubatov-Hanal féle lélekkufárnak. Eladni, minél gyorsabban, jó áron. Szerintem két év kellene még ahhoz, hogy érett futballista legyen. Legalább az ön- érdekvédelmi reflexei kifejlődjenek.

De egy janicsárnevelő fő célja a a fogd a pénzt és fuss szemlélet. 

Sajnálom Alexet, martalékul vetik a játékos kufároknak. A tehetség kényes és ritka holmi. Baróti Lajos bácsi annak idején a fáma szerint megígérte a 17 éves Albernek: ha leérettségizik, beteszi a válogatottba. És fantasztikus góllal debütált az NSZK ellen. Huszonegy évesen Chilében a VB-n alapember volt. Állítólag. 

De hát azok más idők voltak.

Megy a kereskedés, húst, velőt, csontot adnak és vesznek, pénztért.   

Gerilla01 Creative Commons License 5 órája 0 0 772427

Mi vesszük vissza fél évre kölcsönbe. Magyarán eladjuk, de nyárig itt marad.

Előzmény: Fatboy Slim (772426)
Fatboy Slim Creative Commons License 6 órája 0 0 772426

ok, akkor elsore is jol ertettem. keves ertelmet latnam, meg erdekesek az opciok is. az ilyen ugyletekben mi nem vagyunk jok.

Előzmény: Extex (772425)
Extex Creative Commons License 6 órája 0 0 772425

Eladás után kölcsön venni.

Előzmény: Fatboy Slim (772423)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 7 órája 0 1 772424

Hááát, kissé túl volt árazva, egyébként. 

De a lényeg, hogy nem ugyanaz a helyzet. Egyik esetben sem mi diktál(t)unk. Varga menni akart, be volt ígérve neki, az AEK meg 20 másik játékost is vehetett volna, nem volt helye keménykedni. Ehhez képest még sokat is kihoztunk belőle.

Itt meg az van, hogy a magyar ajánlás miatt megint mi vagyunk kiszolgáltatva, nem hozhatunk valami hosszúléptű négert, mert két magyar megy el. Az eladó lesz diktálási helyzetben, hiába ér egy Vitális gyerek 1M-t, pofánröhögve elkérnek érte majd kettőt, a riválisok leszarják, sőt, örülnek ennek.

Előzmény: Détáridöme (772421)
Fatboy Slim Creative Commons License 8 órája 0 0 772423

ezt nem ertem. marmint kolcsonbe adni...

Előzmény: Extex (772420)
ontur Creative Commons License 8 órája 0 1 772422
Détáridöme Creative Commons License 9 órája 0 1 772421

mi is pofátlanul túlárazhattuk volna Vargát, nem tettük.

akkor ce la vie.

Előzmény: Dr.W.Gy. (772419)
Extex Creative Commons License 9 órája 0 0 772420

Tóth kapcsán hallani olyat is, hogy eladjuk, de lehetőleg fél évig kölcsönöznénk.

Előzmény: Fatboy Slim (772416)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 10 órája 0 1 772419

Pofatlanul tularazott magyarokat kell.majd venni, plane rivalistol.

Pac Creative Commons License 11 órája 0 0 772418

Alex ügyében semmilyen konkrétum nincs, az "érdeklődés" még semmit sem jelent.

Keitának nincs helye Brémában, még az is lehet, hogy itt marad.

Fratelli Tutti Creative Commons License 11 órája -3 1 772417

OFF(?)

drága kampány előtt(benne) van a NER, minden pénre szüksége van. nem lesz vásárlás, csak kiárusítás... 😣

ON(?)

Fatboy Slim Creative Commons License 12 órája -2 0 772416

Ahogy elnézem, Tóth Alit is elviszik a télen, Keita meg visszamehet Brémába. 

Tóth és Barni közül legalább az egyiket meg kellene tartani a szezon végéig, ebből Barni kiesett. Már így is rohadt nehéz lesz a tavasz.

Attól tartok, megint beindul Hajnal antitálentum stábja és idehoz 10 Bassey-t Barniék pótlására... ne legyen igazam

Détáridöme Creative Commons License 12 órája 0 2 772415

BUÉK!

Varga elhagyta a hajót, Robbienak főhet a feje, hogy a faék fociját hogyan vigye tovább Barna nélkül...

én azért eggyel jobb bajnokságra gondoltam vele kapcsolatban, hát ez van.

Extex Creative Commons License 13 órája 0 0 772414

Varga is menni akart. Már nyáron is. Akkor ígéretet kapott, hogy télen mehet.

Előzmény: Colombus 2 (772413)
Colombus 2 Creative Commons License 2 napja -6 5 772413

Na, az 1,7 milliárd nem olyan extra ár, ha a játékos tudását nézzük. Többért is lehetett volna, ha sikerrel lemegy az E Liga sorozat. De én igazán úgy láttam, nagyobb volt az eladási vágy, a pénzvágy a "vezetőség" részéről, mint a távozási vágy Varga részéről. Mert anyagi gondok sajna a tavasz után fel fognak merülni. 

Tsak a Fradi Creative Commons License 2 napja -1 1 772412

Bonyolult dolgok ezek. Aki nem hisz a "segíts magadon..." mondásban, az mindig mástól várja, vagy éppen mást okol. 

Előzmény: itepgolab2 (772402)
Tsak a Fradi Creative Commons License 2 napja -1 0 772411

A folyamat talán, mintha elindulni látszana. Csak ehhez kellenek kockázatot vállaló edzők.

Előzmény: van_Persil (772399)
pfffffffff Creative Commons License 3 napja -3 0 772410

Nem csatár, hanem szélső. Grubernek lehetne alternatívája, de nem befejező csatár.

Azt írja valami oldal, h Varga 34 milka/hónap. Ez nem nagy előrelépés fizetésben. Hát már Gera is 19et kapott. Nekem senki ne mondja ezek 20 alatt kapnak...

Előzmény: Faramir74 (772409)
Faramir74 Creative Commons License 3 napja -1 4 772409

Mi a baj Lukáccsal? A válogatottban is bevált, sok gólos.

És a PAFC tulajdonosa Kubatov főnöke a kormánypártban.

pfffffffff Creative Commons License 3 napja -1 4 772408

Bárány!? Te jó Isten. Akkor vegyük vissza Damirt a DACból.

Előzmény: Faramir74 (772405)
webmestar Creative Commons License 3 napja 0 0 772407

Építsük be Gólikot inkább, vagy a Varga Zétényt.

A selejtet azért nem lehet kidobni, mert valszeg így olcsóbb fizetni a bérüket, mint egy lelépési díjat kifizetni.

A kapus posztnál az érdekes, hogy nagyon erős az a pletyka, hogy Dibusz kispestre tart. Én nagyon csalódott lennék. De hát ugye ellenkező esetben is befogadtuk Grófot. Csak hát pont Kispest? Nem lenne jobb egy Paks?:)

Előzmény: Faramir74 (772405)
Faramir74 Creative Commons License 3 napja 0 3 772406

Tőlem jó csatár mindenhonnan jöhetne, még Újpestről is, csak ott jó magyar focista jelenleg nulla van.

Faramir74 Creative Commons License 3 napja -2 0 772405

A Panathinaikosz ellen van értelme!

Az AEK és a Pana ősi riválisok, az AEK-nak (gróf Esterházy Márton személyében volt ott már egy magyar gólvágó) is érdeke, hogy megverjük az athéni riválist.

HA kívüről most nem tujuk pótolni, februártól játsszpn Gruber ZSombi az EL-ben is, mert Joseph és Yusuf nem lőnek annyi gólt, Pesic meg egyenesen falábú

Amit nem értek miért nem lehet kirúgni Aaneba-t, BAssey-t és Rommenst, úgysem játszanak soha.

Középtávon Lukács Dániel, Bárány, a diósgyőri Babos jöhetne, van más magyar gólerős csatár ötletetek.

Az MTK nem azért vette meg Hegyit, mert jövőre Dibsuz és Gróf helyére Demjén jöb a Freadiba?

csumby Creative Commons License 3 napja -1 5 772404

Sok sikert Barna! Köszönjük, amit a Fradiért tettél.

lazar Creative Commons License 3 napja -1 2 772403

Nekem is a Gera sztori ugrott be azonnal. Most is ez a levágjuk az aranytojást tojó tyúkot (vagy inkább korábban vágjuk le, mint érdemes lenne) érzésem van. Én ha tehetném még a hónap végéig tartanám Barnit arra a 3 relatíve fontos meccsre, a Nottingham elleni meccs január 29-én van, az igazolási ablak január 31-én zárul gondolom, a Paks elleni már nem férne bele. Szóval a Nottingham ellen még játszatnám, ha van értelme, van még értelmes tétje a meccsnek. 

Kétlem, hogy ebbe az egészbe vevő belemenne, de jó lenne... :-(

Előzmény: Nyugdijas_szektor (772400)
itepgolab2 Creative Commons License 3 napja -2 2 772402

Végre jöttek normális kommentek. De a tied a legjobb...

A faszom kivan az állandó rinyagépekből. 

Mi kellene? Mi lenne nekik a jó?

Emlékeztek a 10-15 éve írt ( egyébként zseniális) kétszavas molinóra?

"Minden szar" De jó is volt akkoriban...

Előzmény: Tsak a Fradi (772398)
pfffffffff Creative Commons License 3 napja -1 3 772401

Nem kell megvárni semmit. Állítólag ősszel egy nagyon komoly arab ajánlatra mondott nemet, és cserébe azt ígérték neki, hogy télen mehet.

Másodsorban mi a garancia arra, hogy 1. marad a formája, 2. nem sérül meg az első alkalommal, amikor pályára lép.

Nehéz lesz pótolni, és jelenleg messze a leggólerősebb magyar játékos, de gyakorlatilag van neki 3 jó szezonja, és 31 éves. Ő mar jobb nem lesz. Ha tényleg kapunk érte 4,5 M eurót, azzal azért lehet gazdálkodni.

Én hálával fogok rá gondolni. És sok sikert kívánok neki 

Előzmény: Nyugdijas_szektor (772400)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!