Keresés

Részletes keresés

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 10 perce 0 0 769806

Jó, hogy mondod… Arzani egész ügyesen mozgott és barátságban tűnik a labdával is.

…És, ha már, Józsi helyett én inkább Szabót küldtem volna be szombaton.

Hallom Henrique már nincs velünk. Vagy ő, vagy mi nem bírtunk tovább türelemmel.

Előzmény: pfffffffff (769804)
Extex Creative Commons License 5 órája -1 1 769805

Ezen a szinten -amiről mi már szerintem nehezen tudunk feljebb lépni- mindig benne lesz a mellényúlás.

De magasabb szinten sem példátlan, lásd Torres, vagy Shevchenko Chelsea-be igazolása.

Előzmény: pfffffffff (769804)
pfffffffff Creative Commons License 6 órája 0 2 769804

Miközben mi még mindig igazolunk ilyen Arzanikat...

Egyébként a hétvégén nagyon érdekes 11eseket ítéltek meg, vagy éppen vette el a var a paksi gólt. Lassan egyáltalán nem értem a szabályokat.

Előzmény: Extex (769802)
magasabb polcos edző Creative Commons License 6 órája 0 0 769803

Nekem a bundásligából Carsten Jancker ugrik be, aki amint valaki hozzáért már vetődött is a labda után hogy aztán átölelje amíg szabadrúgást nem kapott érte. Ilyen psychological warfare alapon, a bírók általában nem adtak sárgát hanem inkább szabadrúgást itéltek neki.

Előzmény: wizardry8 (769796)
Extex Creative Commons License 6 órája -1 1 769802

Természetesen így van. Egy örök tanulás az élet, a Real is tanul, kérdés, ki milyen szinten van jelenleg.

Mi csillagászati messzeségben vagyunk a Realtól, de az Újpest is jelentős lemaradásban van hozzánk képest.

Előzmény: Fatboy Slim (769801)
Fatboy Slim Creative Commons License 7 órája 0 2 769801

"Saját kárán tanul az ember."

Abszolut. Mi meg jelen pillanatban is a tanulo folyamatban vagyunk

Előzmény: Extex (769800)
Extex Creative Commons License 7 órája -3 4 769800

Saját kárán tanul az ember. Az mindenesetre "meglepő", hogy most valahogy nem ugatnak amiatt, hogy kevés a magyar. Persze néhány agyhalottól még továbbra is megy a NERencvárosozás. De elég szépen elhitték, hogy a MOL pénze nem állami.

Előzmény: Fatboy Slim (769799)
Fatboy Slim Creative Commons License 8 órája 0 0 769799

ok is remenykednek, mint anno mi tettuk a nagy bevasarlasok utan a doll-i korszak kornmyeken. Aztan buktunk egyet a Zeljo ellen

Előzmény: Evil_666 (769798)
Evil_666 Creative Commons License 19 órája -2 3 769798

Újpesti csoda!

😀😀😀😀😀😀

Colombus 2 Creative Commons License 26 órája -1 5 769797

Tök mindegy most már. Az a szerencse, hogy az egész hülyeség három nullnál történt és nem egy-egynél. Ezért kell minden meccsen elmenni legalább hárommal. Cissé különben remek futballista. És alapember. Tehát "szórakozott professzor", mint tehetséges ember. 

Most inkább azzal szórakozzunk, hogy a Lud meccset el ne b.szuk.  

wizardry8 Creative Commons License 28 órája -1 0 769796

Nagyon sokszor látni olyat hogy szabadrúgás jön és kézzel leteszik a labdát a szabadrúgáshoz. Lábbal nem is szokták mert a bíró még azt mondja hogy még mozgásban volt a labda.

Előzmény: Port Hammer (769795)
Port Hammer Creative Commons License 29 órája 0 0 769795

Egyszer Puskásnak egy labdaszedő visszadobta a labdát. Nem meccsen, hanem valami edzés volt, akkoriban nem voltak reklámtáblák, megtehette volna, hogy rúgja. A legenda szerint Puskás úgy ment vissza a pályára, hogy szinte sírva mondta a csapattársainak: hozzáért kézzel...

Függetlenül ettől, hogy a labdának tényleg lehet ilyen misztikus aurája, sokkal egyszerűbb lett volna belerúgni egy kicsit, és úgy helyrepasszírozni. Ha sosem érsz hozzá kézzel, nem is lesz bajod belőle. Én pl. tudom, hogy sosem fogok síbalesetben meghalni, snowboard közben fejreállni, mert gyűlölöm a síelést (úgy általában a telet is), sosem voltam hegyekben és nem is akarok menni.

Ti meg itt elemzitek, hogy mi volt szabályos, mi nem, történelmi példákat hoztok.

Szoktatok látni edzőket, amint feléjük megy a labda meccsen, és nem kézzel állítják meg, hanem látványosabbnál látványosabb módon leveszik? Lehet presztízst csinálnak belőle mint volt játékos, de azért ugyanezt illene a pályán is. Arról nem is beszélve, hogy sokkal fárasztóbb lehajolni érte, mint arrébbrúgni. De ugyanezek a játékosok bíbelődnek fejhallgatóval buszozás közben, pedig azt ugyanilyen vagy még fárasztóbb kezelni, mintha csak simán nem hallgatnának semmit.

Gerilla01 Creative Commons License 1 napja -3 2 769794

Egy éve Arsenal-Bayern meccsen ugyanez megtörtént. Csak ott a VAR elcsalta az esetet...

Előzmény: Tamas(Ottawa) (769789)
Tsak a Fradi Creative Commons License 1 napja -2 0 769793

Ezekkel a rohadt második félidőkkel kezdeni kéne már valamit! Szóljunk a bUEFA-nak, hogy módosítson szabályt?

Evil_666 Creative Commons License 1 napja -4 1 769792

Így van, elmaradt a piros lap!

Amúgy Cissé fejben teljesen máshol jár?

A Noah ellen kiállították ütésért, 3 meccs eltiltás

A Nyíregyháza ellen meg ez a kezezés, a piros lapot megúszta...

Előzmény: Polihisztor64 (769790)
Evil_666 Creative Commons License 1 napja -2 1 769791

Nem ért hozzá, de majdnem...

A VAR-szoba ezt nem egészen így látta és aki nem vak, az a TV-ben is észervehette, hogy Cissé bizony beleért a labdába, amitől megváltozott annak a sebessége...

Egyérelmű kéz volt, a bíró meg elfelejtett neki sárga lapott adni...így elmaradt a piros lap is...

Előzmény: Tamas(Ottawa) (769788)
Polihisztor64 Creative Commons License 1 napja -1 2 769790

Szerencsénk van, mert ezért simán kaphatott volna egy sárgát is, ami neki már a második lett volna.

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 1 napja -1 1 769789

Egyébként, én utoljára 1966-ban az Inter elleni BEK visszavágón láttam ilyen esetet. Géczi röviden rúgta ki a labdát Mátrai felé, aki látta, hogy szélsebesen jön (azt hiszem) Jair, ezért beszaladt a büntetőterületre és felkapta a labdát. Aztán letette az 5-ös sarkára, és elsétált. Olyan csönd lett a Népstadionban, hogy a légy szárnyverését is hallani lehetett. Aztán leesett a tantusz: a labda nem volt még játékban, mert nem hagyta el a 16-os vonalát, tehát büntetlenül megtehette...

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 1 napja -2 1 769788

Azt hiszem arra gondolt, hogy neki kell kirúgni, és vitte volna vissza az ötösre. De aztán beugrott neki, vagy Gróf rákiabált, és gyorsan elrántotta a kezét. Nem ért hozzá, de majdnem...

Biztos megkérdezik majd tőle, hogy mi volt ez a mutatvány.

Előzmény: Fatboy Slim (769785)
van_Persil Creative Commons License 1 napja -17 0 769787

*sztem

Előzmény: van_Persil (769786)
van_Persil Creative Commons License 1 napja -17 0 769786

Szetm ö alapból ilyen...

Előzmény: Fatboy Slim (769785)
Fatboy Slim Creative Commons License 1 napja -1 1 769785

O egyebkent meghulyult?

Előzmény: van_Persil (769781)
Port Hammer Creative Commons License 1 napja -2 0 769784

Hehehe, megtaláltam a beszámolódat fb-on, és mivel oda is kommenteltél, hogy te írtad, így már tudom, ki vagy. :)

Előzmény: Dr.W.Gy. (769767)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1 napja 0 0 769783

A 2.felido nem igazan ertekelheto, vegigalibiztuk es csak a veget vartuk, foci nem volt.

Ez a tizi benne lesz a watts-ban. Az elso felido utan varhato volt, ennyire nem kellett volna szètesni, de legyintsunk, sima volt.

Port Hammer Creative Commons License 1 napja 0 0 769782

Kezdetlegesen kezelte.

Előzmény: van_Persil (769781)
van_Persil Creative Commons License 1 napja -16 1 769781

A Cissé kezébe vette a dolgok irányítását.

Előzmény: gerg0 (769779)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 1 napja 0 0 769780

Mostakkor tényleg cseréljünk... 

gerg0 Creative Commons License 1 napja -3 0 769779

Ez ostobaság volt a köbön.

Ugyanakkor

- szerintem nem lehetett megállapítani, hogy hozzáért

- az ilyenért 11-es azért a nem gondolom hogy a szabályalkotó elképzeléseit tükrözi, úgyhogy a józan észt kihagyták a döntésből

pfffffffff Creative Commons License 1 napja -1 0 769778

Megtörtént. Jött a suta is.

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 1 napja 0 0 769777

Kezdjük ellalázni... Ezért kellett volna cserélni a szünetben, hogy az éhesek folytassák.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!