Keresés

Részletes keresés

Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88856
Tehát azért nőtt az előre kalkulált hiány, mert nem adtunk el játékosokat(Tököli?). És a tényleges hiány háromszázmillió, mondja Kovács, nem hatszáz.

A részvények értékét csak a piac hatátozza meg. Tahát, ha Kovács nem hazudik az értékükről, akkor van olyan vevő, aki ennyiért venne részvényt.

Na most utalt, nem utalt? Mi lesz a héten és mi március 10-én?

Előzmény: Ferencváros_28 (88853)
lg18 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88855
Nem biztos, hogy rosszul jártok...a végletekig el volt szállva magától...amikor serdülő meccsen 3-4 gólokat lőttünk neki, mindig kivágta a hisztit...egyszer, mikor 10 perc alatt bekapott 4 gól után lecserélték, szét akarta verni az öltözőt...

Nem kellett volna 15 évesen sztárolnia a médiának. Ha a Volánban megkapja a serdülőcsapat kapuját, ahol csak véd és semmi más, és 2 évre elfelejtik az újságok, akkor még lehet belőle valami.

Előzmény: DINO (88851)
Kcsita Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88854
Reggel olvasom a kezembe az újságot, és majdnem eldobtam. Na Bravó! Tudjuk értékelni a tehetséges játékosainkat, erre az Alba-Volán leszerződteti.

Ehhez mit szólsz Dino?

Előzmény: DINO (88851)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88853
"Eljött az idő: átalakított Wartburg-motorok pörgetik fel a Fradit tavasszal, a nevezett szerkezet alkotja ugyanis azoknak a bioerőműveknek a lelkét, amelyek Kovács Ádám, a Celladam Rt. elnök-vezérigazgatójának látomása szerint hamarosan ezrével lepik el Magyarországot. A hosszú évek alatt kifejlesztett technológiával hamarosan előáll a Fradi új főszponzorának szerepébe lépett Celladam, a vállalkozás hasznából pedig ömlik majd a pénz a focicsapatba - bizonygatja Kovács. A kétkedőket egy „heteken belül beinduló" másik üzletével igyekszik megnyugtatni: a cég gyógyszere és ráktesztje a feltaláló-vállalkozó szerint megkapta a gyártási és forgalmi engedélyeket Kínában és Szlovákiában, így már csak el kell adni a termékeket, amit a maga részéről gyerekjátéknak tart.

A grandiózus tervek szövögetése közben - amelyekről Kovács azt is megosztotta a HVG-vel, hogy cége tavalyi 100 millió forintot alig meghaladó forgalmát az idén meg kívánja százszorozni, s 2 milliárd forint adózás előtti eredményt fog elérni - a Fradi futballcsapatát működtető FTC Labdarúgó Rt.-nél a főszponzortól remélt készpénz számolgatása helyett kénytelenek beérni a Kovács által az rt megvásárlásának részleteként letett, 300 millió forint névértékű Celladam-részvények nézegetésével. Az FTC és a Celladam közötti, a futballcég megvásárlásáról szóló szerződésben az áll, hogy a vevő három éven át évi 400 millió forintot fizet az egyesületnek, a futballtársaság költségvetését pedig évente 200 millió forinttal egészíti ki, amennyiben az veszteséget termel. A harmadik év végén pedig 300 millió forintot ad a Celladam-csoport az FTC Rt. 100 százalékáért - leszámítva persze azt a 2 ezer forint névértékű részvényt, amelyet a korábbi tulajdonos Fotex Rt. megtartott magának (HVG, 2003. december 6). A Celladam azonban eddig egyetlen forintot sem fizetett, csupán a cég részvényeit adta a Fradinak.

„Ezzel akár teljesítettnek is vehetném az összes vállalást, mivel a papírok értéke jelenleg a névérték hét és félszerese, és az export beindulásával emelkedni fog" - magyarázta sajátságos szerződésértelmezését a HVG-nek Kovács. A bioenergia- és a rákbiznisz beütésében fanatikusan hívő Kovács szerint a részvényekből a Fradi osztalékágon juthatna forráshoz, noha a HVG-nek azt is elismerte, hogy a Celladam történetében eddig még soha nem fizettek osztalékot. Ezért amellett kardoskodna, hogy az FTC Rt. ne adja el a tulajdonába került Celladam-részvényeket, csak ha „olyan kifizetnivalója lesz a futballcégnek, amit másként nem tud megoldani".

Márpedig a jelek szerint lesz ilyen, csakhogy egyelőre nem csupán a részvények Kovács szerinti árfolyama kétséges, hanem forgalomképességük is. A futballtársaság tavaly félmilliárd forintos veszteséget termelt, ráadásul a Magyar Labdarúgóliga (MLL) fellebbviteli bizottsága ugyan viszszaadta a Fraditól a tavaly május 30-ai Debrecen elleni meccs utáni botrány miatt elvett hat pontot, de a kiszabott 40 millió forintos büntetést helybenhagyta. Bár Kovács azt bizonygatta a HVG-nek, hogy a veszteségből csupán 300 millió forint a tényleges hiány, a fennmaradó 200 millió pedig a játékjogok nyilvántartási értékének változásából adódik, ha nem folyik be készpénz a cégbe, bajba kerülhetnek."

HVG

Előzmény: pipi (88848)
DINO Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88852
Úgy legyen!
Vasárnaptól meg már az eredmények beszélnek.

-Dino-

Előzmény: SG_Grini (88846)
DINO Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88851
Szarkeverés megy minden szinten.
A hokistáknál is. Hogy b@sszák meg...

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=43981

"Hetényi a Volánhoz igazolt

MOLNÁR ALEXA
NS, 2004-02-26

Hetényi Zoltán szerda délelőtt aláírt. Eddigi klubjával, a Ferencvárossal nem sikerült megegyeznie, így az éllovas Alba Volánhoz igazolt.

Mint ismeretes, a tehetséges kapuspalánta nem fogadta el a Fradi által ajánlott, három évre szóló szerződést, mert a fővárosiak szűkös anyagi forrásaik miatt ingyen alkalmazták volna, bár mintegy félmillió forint értékben rendeltek Hetényi számára felszerelést. (Éppen Hetényi ügye miatt kellett távoznia a Fraditól a csapatkapitány Bognár Nándornak, a vezetőség ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy Bognár menedzsercége intézte a kapus ügyeit). Nos, a drága sporteszköz megérkezett, Hetényi viszont eltűnt a zöld-fehérek edzéseiről. A Ferencváros így kapusgondokkal küzd, a serdülőcsapatnak nincs hálóőre, ráadásul nincs, aki a felnőttbajnokságban Bán Károlyt válthatná a kapuban.
Vajon mit ajánlott az Alba Volán? A fehérvári körülményeket nyilván nem kell bemutatni, szponzorok akadnak bőséggel, hazánk egyetlen profi-jégkorongcsapatáról beszélhetünk, kanadai származású edzővel, Pat Cortinával, s nem mellesleg havonta egy hétig külön szlovák kapusedző segíti a munkát és a fejlődést. "Hetényi nagyon tehetséges és fiatal kapus, így elképzelhetőnek tartom, hogy hosszabb távú együttműködésre is sor kerülhet. Felszerelést és a fejlődéséhez szükséges edzéslehetőséget biztosítjuk számára, ám a későbbiekben dől el, hogy melyik korosztályban szerepel majd Zoli" – kommentálta idősebb Ocskay Gábor, a Volán szakosztály-igazgatója az új hálóőr érkezését. Hetényi az idei bajnokságban már nem védhet, ám ősztől a felnőttcsapat második vagy harmadik számú kapusaként rajtolhat Székesfehérváron. "

lendvair85 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88850
Mekkora szarkeverés megy itt...
Előzmény: pipi (88848)
pipi Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88848
Budapest, február 25., 22.00 Állítólag közel duplája a Ferencváros tartozása a lapokban megjelentekhez képest..

Furulyás János, a klub elnöke immár nem először keveredik bele a számokba, ugyanis a Fotex szerződés megkötése után is kiderültek olyan összegek - tartozás gyanánt -, amelyekről az üzlet létrejöttekor állítólag még senkinek nem volt tudomása. Információink szerint jelen pillanatban is hasonló a helyzet, ugyanis a sajtóban megjelent 300 milliós tartozással szemben csaknem a duplája a valós összeg.
A labdarúgó részvénytársaság jelen pillanatban ugyan nem tartozik a játékosok felé, de mindehhez a kölcsönt kellett felvennie a klubnak, sőt, a szponzoroktól is hamarabb érkezett meg a szponzorációs díj az egyesület kérésére. Egy Kovács Ádámhoz közeli informátorunk szerint a Celladam tulajdonosát is kellemetlenül érintette a tartozás híre, sőt, még olyan kiadásokra is fény derült, amelyek igencsak nagy kiadást jelentenek az Rt. számára. A klubházban dolgozó kommunikációs iroda dolgozóit például a továbbiakban is a klubnak kell fizetnie, sőt, a szerződésük szerint menesztésük esetén igen komoly "bánatpénz" járna az ott dolgozóknak. Mindez annak ellenére is, hogy az általuk kiadott sajtótermékek bevétele nem a Ferencváros számláját gazdagítja.
Újabb információink szerint egyébként Kovács Ádám a tegnapi nap folyamán már elutalt 120 millió forint gyorssegélyt a klub számlájára, amelyből az APEH felé fennálló tartozást kell rendezni. Kovácsnak március 10-éig kell további 180 milliót átutalnia ahhoz, hogy a szerződésben vállaltakat teljesítse. Információink szerint Kovács Ádám ígéretet tett a klubvezetésnek arra, hogy szeptembertől igen komoly, a szerződésben rögzítettnél nagyobb összeggel fogja segíteni a zöld-fehéreket.
A szurkolók is aggódnak, ugyanis a legutóbbi edzőmeccsen kizárólag olyan hirdetések virítottak a pálya szélén, amelyek a Fotex Rt. Fradival kapcsolatos termékeit reklámozza. A drukkerek közül többen is felvetették Furulyás Jánosnak, hogy miért kellett szinte tálcán kínálva odaadnia a reklámjogokat a Fotexnek? A klubelnök azonban megnyugtatta a drukkereket, hogy a szezon kezdetére változni fog a helyzet, és olyan szponzorok is helyet kapnak a pálya szélén, akik ténylegesen a klubot és az Rt.-t segítik.
(s.k.)

lendvair85 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88847
Jó reggelt!!!

Hajrá Fradi!!!

SG_Grini Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88846
Már nem emléxem, hogy kinek írtam Pinyővel kapcsolatban azt, hogy várnok valamire és kb 1-2-3 hét lesz. Hát most már tudok róla véleményt mondani és nagyon pozitív. Nem azért pozitív, mert mások is a nagy Fradistát látják az új edző személyében, meg mert nem Garami, hanem személyes tapasztalatom van róla. Szakmai eredmények majd a pályán, de emberi és felfogásbeli értékek már most elég magasak! ELŐRE PINYŐ!!!
Kisgonosz Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88845
legyen x sor.)
Előzmény: Habi (88843)
rapits Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88844
Ateszkam, bar mar levelben megtettem de itt is gratulalok.

Hajra Fradi!!

Remelem csak egy ponttal nyerjuk meg a bajnoksagot es akkor traktorkerek ala fekszik sok sivar.

Habi Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88843
Milyen fogadast ajanlasz,hogy ket gollal megverjuk oket?
Hallgatlak.....
Előzmény: Kisgonosz (88835)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88842
:(
Előzmény: Törölt nick (88840)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88841
tok mind1..csak jatszunk:)
Előzmény: SG_Grini (88839)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88840
:)
Előzmény: SG_Grini (88836)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88839
De ha többször olvad mégszarabb a talaj...
Előzmény: lendvair85 (88837)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88838
Maradt a biztonsági szolgálat...
lendvair85 Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88837
Nem halottál még arról hogy a hó olvadni is szokott, nem csak fagyni??? :))

Ha megolvad akkor meg jól eláztatja a pályát...

Előzmény: SG_Grini (88836)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88836
Az a baj, hogy ha tudják előre, hogy esni fog még, akkor minek szedik le a havat? HA esik csak ráesik és nem megint a talajra, ami így elszaródik. Így ráesne és megfagyna, és meccs napon kellene leszedni...
Előzmény: DINO (88810)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88835
ne kiabald el:)
Előzmény: Habi (88834)
Habi Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88834
Ha ti nem hozzatok fel ezt az ugyet Bruges-ban,most nem lenne mirol beszelni.

Az Ulloin pedig helyetekre lesztek téve...
Belgiumban meg legyen az,aminek lennie kell.

Hajra FRADI..!!!

Előzmény: ChrisRea (88831)
Kcsita Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88833
"Nem tünt még fel hogy a +6 -6 szarakodás, a fegyelmi döntések mindig a Loki UEFA meccsei előtt jönnek ki ?!"

Akkor reagálnék intelligensen, hogy világosan megérsd!

Amit irtál feltünt. Ugyanis a FB döntést hozott, hogy megkapjuk vagy sem. Nem fogom leirni 15000x-szer hogy igaz vagy nem igaz. A lényeget mondanám, hogy kedves Szima Gábor úr vezetőtök nem a legjobb időben fejezte ki a ellenkezését az ügyről. A Debrecen legfontosabb meccsei jönnek és ezzel foglalkoznak. Nem profizmusra vall. Sajnos. Én soha, sehol nem bánmtottam Debrecenit és vidékit, mert mindenkit tiszteletben tartom a véleményét, de fel emelem a szavamat, ha úgy érzem, hogy igazságtalanul érvelnek, ami világossan látszik.

Ezzenel a témát lezárnak tekintem, és drukolok a Debrecenek, a Magyar Labdarúgás sikere miatt, mert kell a siker. Sok sikert a Lokinak, és Hajrá Fradi!

UI: Tudjuk sokan, hogy több ember felelős, ami megtörtént, de ez már egy brazíl szappanopera lenne, inkább békesség, és előre kell tekinteni!

Előzmény: ChrisRea (88831)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88832
idei is jottek...szoal:)

biztos kihatssal van a Ferencvaros -6/+6 pontja a Lokika UjEfA szereplesere..na neeeeeeeeeeeee:)

Előzmény: ChrisRea (88831)
ChrisRea Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88831
Jóérzésü Fradisták

Nem tünt még fel hogy a +6 -6 szarakodás, a fegyelmi döntések mindig a Loki UEFA meccsei előtt jönnek ki ?!

-legalább jó Omen nekünk.

de talán jegelhetnétek a támát az első NB1 fordulóig esetleg szombat...

Főleg hogy a Loki topikba mennek egyesek acsarkodni.

kösz.

Darhon Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88830
Ezért tatanak ott ahol tartanak.Képtelenek túl lépni ezen az ügyön,de ha kikapnak akkor azért is mi leszün a bünösök.Lelkes amatőrők...
Hajrá Fradi!
Előzmény: DINO (88813)
lendvair85 Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88829
Hajrá Zöldek!!!
deszka Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88828
Tudom, hogy holnap nekünk fogtok szorítani srácok!

Kösz!

Habi Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88827
Na vegre,Csumby is beszolt valakinek.
Meglepi.

De a "Maneken"-ekkel vigyazz,kulonosen,ha MALEV
(MALEV rulez...)geppel megy.
Nagyon csunyak a kiszolgalok.....,komolyan.
Oregek is.(Mint en)
Aztan,van koztuk ferfi is.Altalaban ketto..

Lehet,hogy a Kek Osztrigabol,akkor esetleg tetszik neki,de szerintem inkabb olyan "vigyazok"lehetnek...

Nem erdekel,mit csinalnak Bruges-ben.
A 6 pontot ne nekik adjuk,oket mar megsegitettek egyszer,mikor kiestek.

De ha nagyon akarod,akkor DOBJUK nekik oda.

Hajra FRADIKA..!!!

Előzmény: csumby (88824)
Habi Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88826
"Mi vagyunk a parasztok!De inkább lennék paraszt mint KOMMUNISTA!!!!Ugye budapest?"

Latod,mekkora roman vagy?
budapest=Budapest,esetleg BUDAPEST egy magyarnal....

Jo,legyel paraszt inkabb,mint komcsi.
Igazad van.
Itt Kanadaban nincs komcsi.Tiltott betegseg.

Előzmény: Törölt nick (88820)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!