Keresés

Részletes keresés

Fatboy Slim Creative Commons License 6 órája 0 0 774024

Ezt jegyezzuk fel es terjunk ra vissza szeptember kornyeken

Előzmény: FCKETO (774014)
FCKETO Creative Commons License 8 órája 0 0 774023

A Liverpool is lerabolta a Lipcsét?

Szoboszlai,Konaté?

Vagy fordítva, a Liverpoolt a Leverkusen? Wirtz?

A csapatok adnak vesznek.. a Paks is...

Most éppen a Fradit rabolták le!;-)

Tóth,Varga?

A végén derül ki, hogy ki járt jobban... Van kockázat bőven!

Előzmény: de Bilde (774016)
Pac Creative Commons License 8 órája 0 0 774022

Talán némi sportpályafutást is fel tudnak mutatni.

Előzmény: bumbescu (774015)
Nick_666 Creative Commons License 9 órája 0 0 774021

Jó ez a 0-0 nekünk

de Bilde Creative Commons License 9 órája 0 0 774020

Győr 2 meccsen 5 pont veszteség. (Egyébként másfél hónapja is buktak 2 meccsen 4 pontot.) Kék-fehér csapatok szállítják reményünket. Köszönjük!

Más: ha továbbjutunk a Braga ellen, nem lehet ápr. 11. szombaton bajnokink, vasárnap lenne a Diósgyőr-meccs.

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 9 órája 0 0 774019

Nem érted. Oláh nicknevű olvtársunk csak trollkodni jött jutalomból a tegnapi meccsünkért.

Előzmény: Válts nicknevet.! (774018)
Válts nicknevet.! Creative Commons License 9 órája 0 0 774018

Akkor már említsük meg őket is:

Nyéki Balázs - Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat

Janurik Kinga - Magyar Bronz Érdemkeresztpolgári tagozat

Gratulálok!

Előzmény: bumbescu (774015)
Válts nicknevet.! Creative Commons License 9 órája 0 0 774017

Rabolt a fene!

Az általad felsorolt játékosokért fizettünk.

Előzmény: de Bilde (774016)
de Bilde Creative Commons License 9 órája 0 0 774016

Érdekes mi lett volna ha kérdés... azért ahhoz, hogy Varga, Ötvös és társai itt játsszanak, le kellett rabolnunk a Paksot. De ez nem újdonság, Ronaldo a PSV-ből, Suarez és Ibra az Ajaxból indultak világhódító útjukra. A Dortmund is vakarhatná a fejét, hogy milyen csapata lenne, ha Lewandowskit és a többieket meg tudta volna tartani.

Az Ajax 30 éve elitklub volt, ma már nem tudják megtartani a játékosokat. Mi szintén nem, de kicsiben a Paks sem. Ám a baj a Pakssal inkább az, hogy egy 17 ezres városkában akar vitézkedni, és nem mondjuk a Debrecent vagy a Győrt raboljuk le 14 éve (Bödétől számolva).

Előzmény: FCKETO (774013)
bumbescu Creative Commons License 10 órája -2 2 774015

Böde és Dibusz Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott.

Hm, gondolom, semmi köze ahhoz, hogy kampányszerepet vállaltak.

FCKETO Creative Commons License 10 órája 0 0 774014

akár Kubatov nélkül is...

Előzmény: FCKETO (774013)
FCKETO Creative Commons License 10 órája 0 0 774013

egy banatunk egyedul az lehet, hogy a tegnapi vilagvero kezdobe 1 magyar - a kapus - fer be.

Az NB1 fennállása óta, nem adott el senki, egyszerre két magyar játékost, 20 millió euróért!

Ennyit a bánatról mert ők és Ötvös is játszottak volna.

Az FTC az egyetlen magyar profi foci klub aki, ha az egészségesebb piaci verseny visszatér, fenn tud maradni, ezen szinten. 
Senki más!

Erre lehet büszkének lenni!

A Fradi, most már, jövőre, Kubatov nélkül is ezen a szinten tud maradni.

Élt a kapott eséllyel, nyereséges!

Előzmény: Fatboy Slim (773995)
Faramir74 Creative Commons License 12 órája 0 0 774012

Ez a tegnapi meccs jó volt. A késői kezdés miatt végül nem mentünk el barátommal, kár érte.

Aki sokkal jobb, mint kinéztem, az a Kanikovszki, év elején csodáltam, hogy ki ez, de az utóbbi hetekben nagyon nagyot játszik

Tegnap Józsi is jobb volt, mint szokott, sőt jobb mint a festett hajú hausza éktársa (Yusuf BAmidele Jos-ból)

Hausza észak-Nigéria döntően muszlim népe.

Gruber Zsombit az NB1-ben kellene újra sokat játszatni, az őszi góljai alig maradnak el Vargától, ha a nemzetközi kupában kevés is kezdőnek, egy NB1-es meccsen a góljai sokat hoznak.

A mezőnyben tegnap csak egy magyar ász (Madarász) volt, mellette Czáh és Gólik Beni is felépíthető.

Ja Braga, Florian Grillitsch akit FantasyLigában Hoffenheimesként drfatoltam is, és aki lehetett volna fradista, éppen úgy a Bragában játszott, mint Zalazar, vagy Joao Moutinho a portugál válogatott egykori alapembere.

Csak Moutinho kiöregedett.

Tsak a Fradi Creative Commons License 13 órája 0 2 774011

Szalain valóban nem ment el, de néha vannak elképesztő megoldásai. Szerintem a bizalmat meg kell kapni, de meg is kell érdemelni és élni kell vele. Egy Joseph szintű focista is tud élni vele, elvárom ezt a magyaroktól is! Ebben pedig a mentalitás a főerő, lásd Alex. Baráth és Redzic más kaliber. Utóbbi nagyon fiatalon került be a darálóba, s nem volt olyan szintű pedagógus típusú edzője, aki a fokozatosságot megadta volna neki. Néhányszor nem hozta, amit kell, nem számítottak rá többet. Hiba.

S ha már mentalitás, akkor Zachariassen. Amikor idekerült idegesített a merevsége, aztán beléköltözött a Fradi szív (szerintem Simi valahol eláshatta a pálya egyik sarkába, ő pedig megtalálta), s hiába volt mellőzött sokáig, visszaküzdötte magát. Ezt szeretném látni magyaroktól is!

Előzmény: Détáridöme (774002)
wizardry8 Creative Commons License 13 órája 0 2 774010

Nekik focizni kell tudni, nem szépen köszönni. Kicsit eltévedtél nem? Focimeccs nézés helyett inkább hallgasd meg a "Jó estét kívánok, megjöttek a fehérvári huszárok" csárdást.

Előzmény: kakasok (774009)
kakasok Creative Commons License 14 órája -5 0 774009

Most komolyan egy állami pénzen összevásárolt zsoldoscsapatnak kell örülni, akik még köszönni se tudnak magyarul? 

Előzmény: Redhot100 (773977)
bumbescu Creative Commons License 15 órája -1 3 774008

56-ot most még ne erőltessük, csak ha már meggyőztük a munkásosztályt, hogy azt az ukránok tiporták el. :-)))

Előzmény: de Bilde (774003)
bumbescu Creative Commons License 15 órája 0 0 774007

Gartenmann-nak amúgy milyen sérülése van? Térdszalag?

Détáridöme Creative Commons License 19 órája 0 0 774006

csak utána két szezon játszott a lengyeleknél kölcsönben, akik meg is vették, nem hoztuk vissza.

TM szerint mi 1 M -ért vettük, 500-ért adtuk oda, jelenleg cseheknél van, 2 M az értéke.

Előzmény: Nick_666 (774005)
Nick_666 Creative Commons License 19 órája 0 3 774005

Baráth egy kalap szar volt nálunk, miért ne engedtük volna el?

Nick_666 Creative Commons License 19 órája 0 0 774004

Bánat ide, bánat oda, a 21. században már ilyen a foci...

Meg az utánpótlásunk is olyan kurva jó amúgy

Előzmény: Fatboy Slim (773995)
de Bilde Creative Commons License 19 órája 0 0 774003

Azt nem értem, honnan jött az ötlet. Semmi kerek évforduló nincs. Ellenben 56-nak idén lesz a kerek 70., arra jobban ült volna egy mez, persze még lehet, ahhoz van is kötődésünk sporttörténelmileg (csak nem látok rá esélyt, hogy egy évben két egyedi mez lesz).

Előzmény: tippmixcsabi (773982)
Détáridöme Creative Commons License 20 órája 0 0 774002

hát hogy Gartenman valaha felépül-e erősen kérdéses, még nem is edz... nem emlékszem hogy Szalain elment volna nemzetközi meccs mostanában, Ötvösön igen Angliában, de ott mindenki terített betli volt, én nem is tettem volna be középhátvédnek, de a hiányzók miatt kellett. amúgy nagyjából egyetértünk.

Baráthot és Redzicet hiba volt elengedni, főleg ha a mostani szabályozást vizsgáljuk.

Előzmény: Tsak a Fradi (774000)
de Bilde Creative Commons License 20 órája 0 1 774001

Volt két olyan fejesünk, amit ha Varga kap, pont meglett volna a 4:0. ;)

Előzmény: Total (773952)
Tsak a Fradi Creative Commons License 20 órája 0 0 774000

Utolsó mondatodra csak akkor tudnék válaszolni, ha politizáló Nostradamus lennék! :)

Tóthal és Vargával nekem is jobban tetszett, de ez a másik olyan tudása Keane-nek, amit nem tudok hova tenni. Ilyen érvágás után is tud csapatot csinálni a nemzetköziben. Szalai és Ötvös. Nekem mindkettő olyan, mint annak idején Civic volt. Nyújtanak egy átlag jó teljesítményt, majd elmegy rajtuk egy-egy meccs. Ha Gartenmann felépül, már nem lesz olyan közel a kezdőhöz Szalai sem, maximum a mennyeiben. És nehogy azt hidd, hogy ez tetszik nekem! Szeretnék több magyart látni a Fradiban, pl. több Madarász, Kaján, s nemsokára Czéh. Gomez szerintem nagy fogás volt, olyan mint vídia. Raemakers pedig a kezdeti botladozása után oszlopa a védelemnek. 

Ezért is mondtam korábban a már ismert nevek mellett Csingert, mert a hazai védők közül szerintem ő nagy ígéret. 

Előzmény: Détáridöme (773998)
de Bilde Creative Commons License 21 órája 0 1 773999

És milyen jól nézett ki az a mez! Lehetne az általános kapusmez, de sima hazainak is elfogadnám. Vagy egy kicsivel sötétebb zöldben, fehér nadrággal, szintén sötétzöld sportszárral. És a mindenkori csíkos lehetne az idegenbeli vagy 3. számú.

Van itt kreativitás, csak ésszel kéne használni.

Előzmény: Buddy Holly, (773930)
Détáridöme Creative Commons License 21 órája 0 0 773998

ősszel Szalai, Ötvös, Tóth és Varga is kezdő volt, (Szalai most is kezdőcsapat határán van, első számú csere 4 védőból, ami a 3 belső védő posztra van) nekem az a csapat jobban tetszett, de ez egyéni probléma.) Ötvös megsérült, Osváthot már nem lehetett nevezni, jelen csapatban talán még Nagy és Gruber kaphatna 10 percet a végén reálisan.

a keret összeállításánál érzek hibát, jelenleg maradt 6 játékosunk az nb1-re, abból 5-nek kezdeni kell, úgyhogy neccesebb lesz az nb1 megnyerése, mint a Braga elleni továbbjutás.

kérdés hogy jövőre mi lesz a szabállyal (lehetne finomítani, nemzetközi, válogatott perceket jobban beszámítani) kérdés lesz-e egyáltalán NSMI..

Előzmény: Tsak a Fradi (773996)
Détáridöme Creative Commons License 21 órája 0 0 773997

lassan fél éve...

Előzmény: Redhot100 (773993)
Tsak a Fradi Creative Commons License 21 órája -1 0 773996

Szomorúan kell megállapítanom, hogy ez mélyen igaz! De valójában hárman lehettek volna a pályán, akik a nemzetköziben számítanak, de az egyik Athénban, a másik Bournemouthban lófrál. Őszintén mondj egy olyan magyart a jelenlegiek közül, akit betettél volna. Ezért fájó, hogy a jókat nem tudtuk elhozni a télen. Engem is elszomorít.

Tényleg komolyan gondolom, hogy kell az ötmagyaros szabály, (vagy a Poolban az ötangolos, hiszen ugyanannyi angol szerepelt náluk, mint nálunk magyar) de ha olyan csapatokban játszanak, mint most, akkor a válogatottnak sem lesznek hasznára, mert az NB1 nem alkalmas a fejlődésükhöz. Lehet elítélni!

Előzmény: Détáridöme (773983)
Fatboy Slim Creative Commons License 21 órája -4 0 773995

egy banatunk egyedul az lehet, hogy a tegnapi vilagvero kezdobe 1 magyar - a kapus - fer be.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!