Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Bármely dehonesztáló, vagy annak szánt kifejezés, vagy utalás politikusok vagy rokonaik szexuális preferenciájára: 1 hét - 1 hónap - végleges tiltás a topikból.
Ugyanez fórumozóval kapcsolatban: 1 hét - 1 hónap - végleges aktuálpolitika tiltás, indokolt esetben root tiltás.
Mely számú kommented volt az lendike, ahol szerinted konkrétan - egy igennel vagy egy nemmel, ahogy kértem - válaszoltál?
Elárulok egy titkot.
Te itt csak annyit várhatsz el a vitapartnertől (és ehhez minden segítséget megkapsz a modiktól), hogy ne személyeskedjen, a többi nem a te dolgod. Se az, hogy mit válaszol, se az, hogy válaszol-e, és az se, hogy mit.
Szóval nézd meg, hogy mit válaszoltam, és próbáld abból kitalálni, hogy mit válaszoltam.
Mely számú kommented volt az lendike, ahol szerinted konkrétan - egy igennel vagy egy nemmel, ahogy kértem - válaszoltál?
Az eddigi válaszaid nem bonyolultak voltak hanem mellébeszélések és a szánalmas terelések. Csak ahogy megszoktuk.
De várj, lásd jóindulatom, segítek!
Csak még mielőtt megint nekiállnál (vagy folytatnád) a terelést és az értetlenkedést, ez volt a kérdésem: "Volt már úgy, hogy bármely bizonyítékot elfogadtál lendike?" #797536
Hát lendike, bőszen élsz is a lehetőséggel... Egyszerűbb ez mögé bújnod, mintsem konkrétan válaszolni egy neked kellemetlen kérdésre... De megértelek, tényleg. Nehéz a harcosok élete.
Volt már úgy, hogy bármely bizonyítékot elfogadtál lendike? Ugye hogy nem. Akkor mégis mi értelme lenne neked bármit is bizonyítanom? Ha hivatalos hatósági papirt hoznék, pecséttel, két tanúval, azt se hinnéd el, inkább megpróbálnád ráfogni hogy hamisítvány. Szóval szerintem ne követelőzz, csak fogad el szépen azt, hogy lebuktatok. Megint. Mindig.