A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Hali letöltöttem a V15 mapot kérdésem az lenne hogy mivel írjátok ki és milyen DVD-re plusz a mappába található egy MDS és egy ISO fájl mind a kettőt felkel írni DVD-re? (RNS-510)
Üdv. Marhára zavar, hogy a Colombussal ndm kompatibilis a Note8 - as telóm, mert azon még 1.0 a Mirror link verziója, a telefoné meg 1.1.Van valakinek megoldása erre?
RÁDIÓ állomások logóit, (európa számos országa alapján tölthető) van valaki aki már végigvitte ezt a lehetőséget, Feltelepítette esetleg valaki az RNS510-es egységére?
A készülékbe helyezve egy felugró ablakban kiválasztod, hogy csak használod a lemezt (ha meg akarod tartani pl. a telepített Ny. Eu.-t) vagy telepíted (upgrade). Utóbbi esetén sokáig másol, ezalatt a készüléket ne kapcsold ki. Eject gomb megnyomására megtudod nézni a telepítés állapotát.
Köszönöm szépen sikerült letölteni és ezt hogy tudom kiírni dvd-re? Csak mert vettem hozzá DVD lemezt, de ez 6gigabyt most látom:O :D köszi a segítséget!
Valami gateway-el van bajuk az embereknek, ahogy átfutottam, illetve, hogy az MFD-t és a kormányon lévő gombokat nem jól kezeli, de ennyire nem értek hozzá.
Sziasztok!Meg szeretném kérdezni:RNS300-as rádióm van,és RNS 315 re szeretnék váltani, mit vagy miket kell beszerezni a cseréhez?Egy golf 5 kombim van ami 2009-es.
2006-os Golf V-ben cserélnék RCD300-as fejegységet gyári RCD310-re vagy RCD510-re. Kell valamit mókolni hozzá (átköni, gateway, vagy bármi egyéb), vagy nem lesz vele gond?
RNS510 -es fejegységen eddig mikor közlekedési híreket mondtak a rádióban, átkapcsolt és felerősödöt a hangerő. Kb 1 hónapja ez nem müködik és sehogyan sem tudom visszaállítani. TP be van kapcsolva meg a TMC is (habár visszaolvasva látom magyarországon nem működik a TMC). Hogyan tudnám visszaállítani, már átbogarásztam mindent de nem találom a megfelelő beállítást.