Keresés

Részletes keresés

Ammandina Creative Commons License 2004.08.11 0 0 3

Ami nekünka leginkább segített, az a rendszeres étkezés. Mivel a nagyon hasfájós babák emésztés közben gázt termelnek, muszály hagyni egy kis időt a káét szopi (tápi) között, hogy lenyugonjon a gyomra és tudjon egy kicsit aludni. Domi akkor ákat büfizett, hogy a plafon majd leszakadt, mégis hihetetlen mennyiségű puki jött ki belőle.

Nagyon hasznos a szélcső, sokan idegenkednek tőle, hgy megszokja a baba, és nélküle nem fog tudni pukizni, akakilni, de ez nem igaz.

Az is jó, ha a baba hajlandó hason aludni.

Előzmény: torkrisz (1)
Ammandina Creative Commons License 2004.08.11 0 0 2
Nekünk az első 3 hónapban az égatta világon semmi sem segített:-(( Csak az idő. Kinőtte.
Előzmény: AliceCsodaországban (0)
torkrisz Creative Commons License 2004.08.11 0 0 1

Ha nem válik be jöhet még az Infacol , GrapeWater( ez a DM-ben a legolcsóbb asszem)és ezek mellé még adható vészhelyzetben a jó öreg papaverin, amit doki ír fel.

Sok babánál viszont nem lehet mit csinálni,  3 hós kor körül általában elmúlik, de legalábbis jelentősen javul a helyzet, és 6 hós körül elmúlik.

Nagyon hatásos a pocak maszirozása, a helyes büfiztetés. Nálunk bejött az, amikor az alkarodra fekteted, hasa a tenyeredben, feje a könyökhajlatban, és közben hát és pocaksimi

És nagyon oda kell figyelni a kajálásra. Semmi puffasztó zség és gyümölcs, és vigyázni kell a rostos üdítőkkel és a tejjel!!! ,kávéval is. Igaziból ki kell tapasztalni mit nem bír a baba pocija.

Előzmény: AliceCsodaországban (0)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.08.11 0 0 0

Hajajj... tényleg szörnyű dolog a hasfájás... jó ötlet, hogy nyitottál ilyen topicot.

 

Mi még köüzdünk vele, első nekifutásból az Espumisian L emulziót keztük adagolni, valamelyes hatása már van.

(Illetve majd ma éjszaka elválik...:-((( )

Előzmény: Ammandina (-)
Ammandina Creative Commons License 2004.08.11 0 0 topiknyitó
Sok kisbaba és szülei életét megnehezíti, megkeseríti a hasfájás. Ide várom a kezdő mamákat, akik tanácsért, vagy csak a végkimerülés miatt panaszkodni jönnek és azokat, akik ezt már túlélték, és tanácsot + lelki erőt tudnak adni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!