Ajjjaj úgy össze vagyok zavarodva ezen a fórumon hogy lassan nem tudom hogy lány vagyoké vagy Pista.......kellett nekünk ez ???.......hmmm fele fórumozóról azt se tudom kinek ki az apja hova lessz így ez a világ.Még szerencse nincsenek arabus hangzású nickek....:)))))))
Ja, igen bocsesz, nem egyértelmű nekem, hogy ki mit lát. És a teljes pakk ötvenért nagyon jó.( Fehér cuccok + karbi + műszerfal + benzincsap) de ha valaki lényegesen többet ajánlott már a fehér cuccokért, akkor az utóbbi három tétel 25-ért szintén jó, ezekre tényleges szükségem van. Az idomaid szimplán csak ellenállhatatlanok :)
Kirwától Dorogig is van néhány jó kanyar. Meehogy én ott élek. Még a végén össze is futunk előbb-utóbb? Ha 1 szép ezüst 4tx-et látsz a környéken, megállhatnánk egy pacsira
Akkor fixálhatlak a karbi, műszerfal, benzincsapra 25-ért? Má nem bírom követni kinek mit ígértem, asszem te vagy a 15. a listán. A regisztrált csávó most te voltál?
Tömören megfogalmazva: Karbik+műszerek+a gyári benzincsap stipistopi!!! Bicskén találkozhatunk, ha neked az jó. -gondolom autópályán utaznál- Nekem nincs messze és van is néhány jó kanyar Kirwától odáig :)
Az összes fehér rész+karbi+Műszerfal+benzinpumpa az összes csővel 50-ért házhoz szállítva szerintem jó vétel. A fejidomnak jól áll a távolság, a tank tetejét megkarcoltam nemrég. :)))))