Keresés

Részletes keresés

Rianna Creative Commons License 2002.03.07 0 0 275
Nekem tetszik.. miféle pozsgást sikerült ilyen szögből lekapnod?
Előzmény: Koen_brader (273)
Százbolha Creative Commons License 2002.03.07 0 0 274
A fotóvilágon "reklámozzák":

http://www.extra.hu/daroczifoto/

Koen_brader Creative Commons License 2002.03.07 0 0 273
nahat itt a kep, te meg mondd el, szep-e.
Előzmény: 100kutya (271)
100kutya Creative Commons License 2002.03.07 0 0 272
Karbantartas... Nem akar feljonni
100kutya Creative Commons License 2002.03.07 0 0 271
Ne tunjon el ez a topic, legalabb valami szep kepet dobjatok fel. Ja, es egy kerdes is: Szerintetek miert lett a teli havas tajkepemen a ho, az eg keksegehez hasonlo kekes arnyalatu ? (Ha nagyon alap a kerdesem, ne ijedjetek meg: nagyon kezdo vagyok.)
juice Creative Commons License 2002.02.25 0 0 270
nanáá, hogy tetszett...
ilyenkor tél végén egyre jobban ki vagyok száradva már, vágyódom a lebegés, a nagy kékség után...MInden ilyen kép pici gyógyír a szomjúságra, jöhet a többi is :)))
Előzmény: Rianna (269)
Rianna Creative Commons License 2002.02.25 0 0 269
Hűha, micsoda propagandát csaptunk..:)
Hangaroa örülni fog, elvégre nő kedvenc szabad- és munkaidős helyének látogatottsága! :)))))

Köszönöm, hogy tetszett, sőt, Örülök, hogy tetszett a fotó!
Sajnos scannerünket kölcsönadta a párom, most akarunk venni egy jobbat, mert ez kicsit szarakodott már amúgy is... Ha meglesz, akkor majd belinkelem azt az oldalt, ahova kiteszem a víz alatti-feletti búvározásos fotókat...:)

juice Creative Commons License 2002.02.24 0 0 268
Rianna,

nagyon gyönyörű a búvár topicban a fénykép.. a többi is...KÖszönjük!

juice Creative Commons License 2002.02.24 0 0 267
Hamster,
Gratula a képekhez... Kis irigységgel kezd formálódni a jövő 7végi program, irány az állatkert!...remélem akkor már jobb idő lesz...
Előzmény: Hamster (261)
medvemacs Creative Commons License 2002.02.22 0 0 266
Én is megnéztem az állatkertes albumot és nagyon tetszettek a képek, gratula. Ja, a szövegek is jópofák :)
Rianna Creative Commons License 2002.02.21 0 0 265
Nem kockáztatom, hogy porladó csontjaim mellett valami arra vetődő túrista meglelje, előhívja, és saját dicsőségeként tán még díjat is nyerjen azzal a felvétellel, amiért én az életemet adtam...:)))
Előzmény: Free Bird (264)
Free Bird Creative Commons License 2002.02.20 0 0 264
Rianna, ilyen közelről még le lehet kapni Afrikában a szavannában az oroszlánt, de az már kétséges, hogy utána módod lesz még a laborba beadni a tekercset! :-)))
Előzmény: Rianna (263)
Rianna Creative Commons License 2002.02.20 0 0 263
Favoritok sorrendtől fügetlenül:

Macskamedve (Kis- vagy vöröspanda)
Törpevidrák
Banditák (khmm.. bocs, szóval Mosómedvék)

Persze a többi is csúcs volt, a két méter körüli bébizsiráf, a pózoló oroszlán, és persze a vizipacik is...:))

A felsorolás persze a teljesség igénye nélküli, hisz mindent nem lehet leírni... el köll menni megnézni... :)))

Na meg fotózni...
SZóval a természetben nem hinném, hogy ilyen közeli oroszlánképet tudnánk alkotni, vidrákról nem is beszélve.
Aki volt velünk vidralesen, az tudja, hogy még megpillantani se könnyű őket (hagyatékot viszont találtunk) :))

gyöngyvirág Creative Commons License 2002.02.19 0 0 262
Megnéztem a képeket, nagyon jók. Aranyos ez a vörös panda. Valamikor nagyon régen fotóztunk már az állatkertben elefántot meg medvét. Meg kellene keresnem azokat a régi képeket.
Hamster Creative Commons License 2002.02.17 0 0 261
Ha nem is teljesen a természetben készültek a képek, azért...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Állatkerti életképek

gyöngyvirág Creative Commons License 2002.02.07 0 0 260
Most sikerült nekem is megnéznem, tényleg gyönyörű helyeken jártál!
Előzmény: Free Bird (259)
Free Bird Creative Commons License 2002.02.07 0 0 259
Az eredeti papírképek sokkal szebbek. A levlap méret nem igazán nyújt sokkal több információt, ráadásul a letöltés meggyorsítására tömörítettem is, ami már foltosodást is okoz.
Holnap lesz kész egy új sorozat, amelyikeket már 10x15-ösre nagyíttattam, ezekből még majd felteszek párat. Végtére is ezek a képek egy utazás emlékképei, csak az át élményeit, látnivalóit örökítettem meg minden nemű művészkedés nélkül. Különös érzés volt ateistaként is bibliai helyeken járni. A Nebo-hegyen, ahonnan Mózes megpillantotta a Kánaánt, vagy a Holt tenger medrében húzódó Jordán völgyében azon a helyen, ahol keresztelő Szent János Jézust megkeresztelte, vagy a dombon, melyről Illést a tüzes szekér az égbe emelte. Jordánia igazán fantasztikus ország!
Ősszel indítom első saját csoportomat Jordániába!
Rianna Creative Commons License 2002.02.07 0 0 258
Nagyon klassz helyeken jártál! :))

Talán a nagy képek kicsit szemcsések.. nem igazán nagy felbontással vannak gondolom.. vagy a program képernyő-szélesre rakja, és azért...
Nem értek hozzá, csak tipp..

Azért irigyellek ám az élményekért.. mondtam a páromnak mikor láttam a képeket, hogy:
Mennyünk Jordániábaaaa!! :)))

üdv,
Rianna

Előzmény: Free Bird (256)
Százbolha Creative Commons License 2002.02.07 0 0 257
Nagyon szép hely lehet.

Nem turisztikai célpontokra is beengedik az embert?

Százbolha

Előzmény: Free Bird (256)
Free Bird Creative Commons License 2002.02.07 0 0 256
Ne haragudjatok! Elszúrtam a lapcímzést! Most már jó e szerint: www.vandvtravels.hu/Jordania
Rianna Creative Commons License 2002.02.07 0 0 255
Én is ezen bosszankodom.. szép zöld háttér, képek helyett meg kis piros X-ek :((
Pedig úgy megnéztem volt, ráadásul ott van a leírás, tehát tudom hogy mit nem látok...:))
Előzmény: Százbolha (254)
Százbolha Creative Commons License 2002.02.06 0 0 254
Free Bird:
Be kéne kapcsolni a géped, mert a C: meghajtód nem látszik!

Százbolha

Előzmény: Free Bird (253)
Free Bird Creative Commons License 2002.02.06 0 0 253
Elkészültem a lappal, feltettem 5 képet, kiváncsi vagyok a véleményetekre. www.vandvtravels.hu/jordania.htm
gyöngyvirág Creative Commons License 2002.01.30 0 0 252
Köszönjük a beszámolót.
Remélem, valamennyit tudtam segíteni. Kíváncsian várom a képeket.
Előzmény: Free Bird (247)
eke Creative Commons License 2002.01.30 0 0 251
...sajna már régen voltam ott, 1987-ben, bár ott lassabban tellik az idô, ott tanultam meg, hogy melegben vszki kell meg egy kis pisztácia+csicseri borsó!
Előzmény: Free Bird (248)
Free Bird Creative Commons License 2002.01.30 0 0 250
Ez egy kombinált út volt. Jordan Air különgéppel oda-vissza, az országban négy autóbusszal, azonos útvonalon és programmal 6 napig együtt utazott Jordániában két társaság. Egyrészt a QBE Atlasz biztosító meghívására és költségén volt egy 102 fős csapat, amely a biztosító munkatársain kívül az utasbiztosítást legjobban értékesítő utazási irodák munkatársaiból állt. Ebben voltam én is. Másrészt a Jordán Tourist - akitől az Atlasz is az utat vette - Jordánia jobb megismertetésére meghívott egy 34 fős újságíró csapatot, 3 tv, 2 rádió stábjait, valamint újságírókat az írott sajtótól, de színészek nem voltak a csoportban. Annál több neves tv-s személyiség, úgymint Vágó István, Bombera Krisztina, Radványi Dorottya, Kepes András, Dombóvári Gábor, Csisztu Zsuzsi meg még jó páran.

Csodálatos ország, csodálatos tájak, csodás emberek, csodás élmények, csodás képek!

Remélem a szkennerem nem fog cserben hagyni!

El kell mondjam, hogy a sajtó nevezett képviselői tök jó fejek voltak, minden allűrök és botrányok nélkül, egyszerűek, mint mi! Jól érezték magukat, akár csak mi!

Bocs, hogy hosszú és off topic voltam!

Free Bird Creative Commons License 2002.01.30 0 0 248
Eke, lehet, hogy Ti is mindannyian ott voltatok? :-)))
Free Bird Creative Commons License 2002.01.30 0 0 247
Százbolha, nem olyan egyszerű! A honlapom üzleti honlap, de rakok rá egy ideiglenes lapot, ahová pár sikerültebbnek tartott képemet feltenném. Valószínűleg csak a hét végén lesz rá időm, mert a 6 nap miatt nagyon sok restanciám gyűlt össze.

Egyébként meg köszönet mindenkinek, Gyöngyvirágnak is, aki a tanácsait emilben elküldte!

Free Bird Creative Commons License 2002.01.30 0 0 246
Leggyengébb, de igen. Miért?
Százbolha Creative Commons License 2002.01.30 0 0 245
lehet, hogy félreértelek, de ha a honlapod már kész, akkor egyszerűen csak írd ide a címét:

Pl: www.azenhonlapom.hu

majd bemásoljuk a címsorba....

Előzmény: Free Bird (242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!