Keresés

Részletes keresés

dubniczkia Creative Commons License 2001.08.30 0 0 4
Sziasztok!
Engem erdekel ez a Topic, plane, hogy tobbnyire termeszetfotozassal foglalkozom. Orulnek ha ez a Topic nem halna el. A cipelesben igazad van, az en konnyitett cuccom, amit terepre hordok kb. 15 kg :)
Előzmény: Rianna (3)
Rianna Creative Commons License 2001.08.13 0 0 3
Ahogy látom senkit nem érintett meg komolyabban ez a topic..:(((
Rianna Creative Commons License 2001.08.03 0 0 2
..folyt..

Köszi a jókívánságot.. Örülök hogy van nagyapámtól könyved (sokan esküsznek rá)..

Előzmény: Rianna (1)
Rianna Creative Commons License 2001.08.03 0 0 1
Változó...:))

Ha jó messzire mész meg hosszan meg sok idő kell a kép "elkapásához" és igazán nem konkrét céllal, elképzeléssel, akkor egy könnyű, de viszonylag hatékony gépre van szükség.. szvsz..
Viszont ha mikro-makro stb.. fotózni akarsz - virágszirmokon megcsillanó harmatcseppek stb.. meg olyamit, ami spéci, akkor annak megfelelően, eddzél előtte keményen cipelésből, vagy megfelelő szállító alkalmatosságot szerezz be.. példul egy csacsit, ami tud követni a kellemetlenebb helyekre is..:))

Előzmény: Százbolha (0)
Százbolha Creative Commons License 2001.08.03 0 0 0
Szia Riana!
Remélem sikeres lesz a topicod!

Van Sevcsik könyvem...

Mi a véleményed a felszerelés szerepéről a természetfotózás területén?

Százbolha

Előzmény: Rianna (-)
Rianna Creative Commons License 2001.08.03 0 0 topiknyitó
Hiányolom ezt a témát...
Mindig is csodáltam a természetfotósokat hihetetlen türelmükért, lélekjelenlétükért és egyáltalán, aminek eredményei példul a National Geographic minőségű szépséges fotók..

Remélem itt is van ki szereti az ilyen témájú képeket, nekik nyitottam ezt a topicot..

Valaha nagy természetfotós (is) akartam lenni - picibb koromban, nagyapám (talán valaki hallotta már a nevét, Dr. Sevcsik Jenő) és egyik tanítványának (Bela Kalman) Amerikában megjelent könyvei hatására..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!