Sziasztok!
Engem erdekel ez a Topic, plane, hogy tobbnyire termeszetfotozassal foglalkozom. Orulnek ha ez a Topic nem halna el. A cipelesben igazad van, az en konnyitett cuccom, amit terepre hordok kb. 15 kg :)
Ha jó messzire mész meg hosszan meg sok idő kell a kép "elkapásához" és igazán nem konkrét céllal, elképzeléssel, akkor egy könnyű, de viszonylag hatékony gépre van szükség.. szvsz..
Viszont ha mikro-makro stb.. fotózni akarsz - virágszirmokon megcsillanó harmatcseppek stb.. meg olyamit, ami spéci, akkor annak megfelelően, eddzél előtte keményen cipelésből, vagy megfelelő szállító alkalmatosságot szerezz be.. példul egy csacsit, ami tud követni a kellemetlenebb helyekre is..:))
Hiányolom ezt a témát...
Mindig is csodáltam a természetfotósokat hihetetlen türelmükért, lélekjelenlétükért és egyáltalán, aminek eredményei példul a National Geographic minőségű szépséges fotók..
Remélem itt is van ki szereti az ilyen témájú képeket, nekik nyitottam ezt a topicot..
Valaha nagy természetfotós (is) akartam lenni - picibb koromban, nagyapám (talán valaki hallotta már a nevét, Dr. Sevcsik Jenő) és egyik tanítványának (Bela Kalman) Amerikában megjelent könyvei hatására..