Köszi Szpidi, már értem! Vagyis ez weblap technológia. Apropó! Offtopic leszek, ezért bocs, de nagy gondom van! Tudnátok segíteni nekem
egy weblap rutin megírásában? Az ősszel elkészítettem a honlapomat, rendben működött. Van benne egy rész, ahol ki lehet tölteni egy érdeklődő, vagy megrendelő lapot és egy kattintással megküldte nekem emilben. A rutint egy német weblapról másoltam le, magyarítottam. A német webszolgáltató szerverét használta erre a funkcióra, mert cgi-t használt. Az én webszolgáltatóm boztonsági okokból nem engedi a cgi használatát, ezért irányítottam az eredeti helyre. De 3 hónap után kibökték és pár napja nem működik. Viszont nekem kellene valamilyen jó megoldás! Aki megoldja a gondomat, azt megjutalmazom!
Nem fogja megbánni!
Az ominózus weblapom, melynek alján van az űrlap:
a világ nagyobb részén teljesen természetes hogy ilyen helyeken belépôt kell fizetni és kisérôt is, ezért természetsen az embert segítik csak abban korlátozzák, hogy kárt ne tegyen...
a Hortobágyi Nemzti Parkban a belépô már működik amivel megtudod hogy hova igen hova nem, a többi még várat magára, de hogy így fog működni itthon is az teljesen biztos, ezért üzlet és jól működô mindenhol a természetvédelmi bemutató hely.
Elég ha csak a tigris rezervátumokra gondoltok...
itt sokkal szigorúbb korlátozások vannak, és azok még a helyi vagy külföldi filmesekre is egyformán vonatkoznak.
Szpidi, a beillesztést Outlook Expressben csinálod?
Nem ad fel sehogy sem link opciót, de még a máshonnan a clipboardra tett képet sem lehet beilleszteni. Volnál szíves valamelyest bővebb használati utasítást adni?
Előre is köszönöm fáradozásodat! :-))
gyöngyv.
A magyar kikerics (2 Ft-os hátulja) egy fokozottan védett növény. Csak a Szársomlyón nő, ezért néhány éve a terület csak engedéllyel látogatható HIVATALOSAN. Egyébként ez a legkorábban virágzó növényünk.
Van még egy pár ilyen hely az országban, ált. ott ki is van ez táblázva. Kért már valaki ilyen engedélyt? Ha igen, milyen úhy fotózni, hogy valami egy méterrel álla hátam mögött, és nem érti, miért nem megyünk már, amikor hallotta, hogy EGYSZER MÁR EXPONÁLTAM :)
A növény fényképezéséhez engedély nem kell, viszont az élôhelye az zárt természetvédelmi terület, a belépés engedélyhez és gyakran szakmai kisérethez kötött, a terület a Duna Dráva Nemzeti Park illeteékességébe tartozik, engedély a Nemzeti Parki Igazgatóságán szerezhetô be, a KöM honlapja , ha működik megadhja a kért telefonszámokat ...
Eke
Rianna tanácsolta, hogy ide dugjam be az orrom :)
Én nagyon szeretem a hegyeket mag a barlangokat, mindig vittem a túráinkra gépet, de nagyon sokáig "csak" egy automatával kattingattam amit láttam, de egy ideje komolyabban odafigyelek a témára és a gépem is jobb :) bár én még mindig csak tanulok fényképezni.
Rengeted természettel kapcsolatos fotóm van, bár többségük "túrista" illetve "riport" a túrákról, csoportképek, csúcsképek, hangulat jelentések, stb....Nagyon szeretem az állatokat és a növényeket fotózni, most felraktam egy pár képet ide. Illetve az egyesületünk honlapján van rengetek fénykép, ezek csak részben az enyémek, az egyesület többi tagjainak fotói is szép számmal vannak itt.
Ha a növény élőhelye rendkívül kicsi, további ritka fajtákkal osztozik rajta, és zárt természetvédelmi területen van, akkor nem lehet csak úgy fényképezni, hanem természetőr kíséretében engedéllyel lehet csak lencsevégre kapni. (Szvsz így helyes)
Ismét ellátogattam a Tátrába. Télen talán még szebb, mint más évszakokban.
Sajnos nem volt alkalmam igazán jó témákat keresni, sőt a rollfilmes felszerelésem elő sem vettem.
A kis Minoltámmal kattintgattam. Főleg családi képeket, de azért néhány "természetfotó"-t is sikerült kiválogatnom.
Kedves Gorilla! Tetszenek a természetfotók, különösen a téliek, az őszi sorozatból a piros levelű fákat irigyeltem... valami hasonlót kerestem az ősszel, de nem találtam...
Tetszik még az utolsó sorozatból a gitár és az épületdekoráció, vagy mi is volt a címe...
Balu! Köszönöm!
Tanulmányozd a HTML próba rovatot, ott sok hasznos dolgot lehet tanulni, és mindig van, aki segít. Én is nemrég tanultam belinkelni a honlapot, vagy képet feltenni. Nekem pedig szkennerem nincs..:(
Gyöngyvirág:
A képeidet megnéztem és szerintem tök jók! Viszont azzal problémáim vannak, hogy képet mutassak, mert beszkennelni még betudnám őket, de feltenni a netre már nehezebben!
G2 vel keszult az osszes, de nincs rajtuk semmi modositas, csak a mereteket vettem kisebbre. A szinek es a kontrasztok az eredetiek.
Igazad lehet a donteseket illetoen, de amikor elkezdem beallitani, mindig ott kotok ki, mert jobban nez ki, mint az egyene. De majd figyelek ra. Nem vagyok fotos ugyanis, es igy elkovetek ilyen jellegu hibakat. Volt egyebknet aki meg azt mondta, hogy azt tetszett neki, hogy nem fuggolegesen vannak a kepek. De valoban igazad van