10 liter körüli fogyasztás nagyon sok. Szerintem Elnök úr fogyasztás alapon is megérdemelte a címet... Eddig. A. Vikusz féle "ribanc karbi" (ajándék- csere) óta 6-6,5 fölé nem megy.
Élj a karbicsere lehetőségével!
Sajnos mostanában annyira keveset tudok motorozni h ha gumit cserélek majd biztosan az új és olcsóbb lesz a választás. Az is hamarabb elöregszik mint elkopik.
Persze Kawának igaza van. Ő annyit megy h megéri neki. Meg aztán nem pont úgy dönget mint én. Oda már ke) komoly tapadás. Bár a technikai tudás alapján a rossz gumi miatti csúszást is jobban tudná korrigálni.
Szerintem mindenki el tudja dönteni mire van szüksége. Én pld hamis biztonságérzetet kapnék a húdenagyonjó gumitól. Aztán meglepődnék.
Nem, csak ezt az imént láttam a zrx csoportban a facsén, ölég szépek ahhoz hogy megmutassam itt is, főleg mert volt itt nálunk eccer kehelycső láz, ráadásul fertőző volt. :)))))))))))
A sisak téma akkor lenne jó hasonlat, ha az olcsóbbikat 2 évvel előbb kéne cserélni mert elkopik, és úgy már az e érné meg és akkor még nem beszéltünk a + biztonságról. De nem így van, az én lidlim már asszem 5 éves lesz, de még a plexi se karcos, bélés is egyben van, minden patentul müxik rajt most is. És aszongyák hogy 5-6 évenként illik cserélni a sityakot. Monnyuk csak ezért nem fogom.... :))))))))))
Ebben tökéletesen igazad van.De,megveszünk mindenféle nevesincs sisakokat is,pedig fejünk is csak egy van:-)Pedig azok a sisakok sem rosszak csak a kis gyártók megveszik a kifutott márkás termékek licencét,esetleg még fejlesztik is kicsit így lesznek a Lidl s,Probiker STB.sisakok.Én úgy látom hogy a guminál is sokszor a márkát is meg kell fizetni,holott lehet hogy nem is éri meg az árát.
A TDM et sem azért vettem meg,mert kétszázat tud menni,hanem mert dinamikus,jól gyorsul és bírja a
cuccolást.Nekem ha százhatvanat tudna csak az is elég lenne:-)
Ezt nézzétek baccki! Fillérbaszás amcsi módra. Házilag eskázott kehelycső műjjanyagbúl, mer jójjaz úgy! Nehogy mán megvegyük a mellette lévő 20 dolláros eredetit! A láncos témát asszem magyarázni se kell. :D
Tudom hogy foghúzás a gumivétel, nekem is, de a pr3 jobb is és tartósabb is annyival, amennyivel többe kerül, pénzt nem fogsz spórolni ha azt veszed, mert amit nyersz az áron, azt elveszíted futásteljesítményben. És akkor a + biztonság már csak ráadás.
Én pl tegnap este még a zsír új z8-at is simán megcsúsztattam körforgalomból kifelé 7000-nél, pedig az nem egy nagyiking vagy mifaxom. Igaz, rexike se egy tádé. :))))))
Na srácok, országúti üzemben a 14 liter 150 km -re most akkor sok? :) Mondjuk kaptam új akksit félúton egy tizesér, szóval még így sem döglök bele az üzemeltetésbe... de a gumikérdés foglalkoztat engem is, nem jó érzés hogy csak azért élek még, mert a szembejövő autó lement a padkára.. ezúton is köszönöm neki!
Én Dunlop Sportmax GPR300-at vettem a Divire, a szett ára 49 ezer forint volt. Ez friss fejlesztésű abroncs, majd kiderül, hogy jó is, vagy csak olcsó.
Ámbár TDM-re egy garnitúra 58 ezer körül jön ki, ennyit tesz az a fránya 18"-os első kerék...