Gyöngyvirág Drága, az ember nem szívesen dicsére magát a kelleténél jobban! :-)
Ha részetekről meg lesz a szándék, a többit nyugodtan rámbízhatjátok! 32. éve dolgozom utazásszervezőként, egy fotósétás hétvégénél szerveztem már valamelyest komolyabb dolgokat is.
Jó szervező vagy:) Köszönjük az ötletet, biztos vannak nálam mozgékonyabbak, akik élnek ezzel a lehetőséggel, én nem valószínű, hogy elmehetek. Pedig elég csábítónak tűnik...
Mit szólnátok, ha május végére szerveznék egy hosszú fotós hétvégét ide a Balcsira?
Annyi szép helyet ismerek! Arra gondoltam, hogy péntektől vasárnapig jönnénk össze egy olcsó, de jó vízparti üdülőben, mondjuk félpanzióval. Péntek, szombat fotózás, kocsikkal körbejárnánk a déli és az északi partot, bárhol kattintgathatnánk, aztán szombatra megbeszélném egy profi fotólaborral, hogy este eljönne a negatívokért és másnap némi fürdőzés után a kész képeket közösen kiértékelnénk. Vagy a hívást ki-ki otthon elrendezi és a képekkel később itt találkozhatnánk.
Mit szóltok hozzá?
Ó, köszi a címet! A neve ismerős Az év természetfotósa kiállításokról, többször láttam kint a képeit, s el is nyerte a címet, ha jól tudom. Na, akkor nézelődöm.:)
Ne tunjon el ez a topic, legalabb valami szep kepet dobjatok fel. Ja, es egy kerdes is: Szerintetek miert lett a teli havas tajkepemen a ho, az eg keksegehez hasonlo kekes arnyalatu ? (Ha nagyon alap a kerdesem, ne ijedjetek meg: nagyon kezdo vagyok.)
nanáá, hogy tetszett...
ilyenkor tél végén egyre jobban ki vagyok száradva már, vágyódom a lebegés, a nagy kékség után...MInden ilyen kép pici gyógyír a szomjúságra, jöhet a többi is :)))
Hűha, micsoda propagandát csaptunk..:)
Hangaroa örülni fog, elvégre nő kedvenc szabad- és munkaidős helyének látogatottsága! :)))))
Köszönöm, hogy tetszett, sőt, Örülök, hogy tetszett a fotó!
Sajnos scannerünket kölcsönadta a párom, most akarunk venni egy jobbat, mert ez kicsit szarakodott már amúgy is... Ha meglesz, akkor majd belinkelem azt az oldalt, ahova kiteszem a víz alatti-feletti búvározásos fotókat...:)
Nem kockáztatom, hogy porladó csontjaim mellett valami arra vetődő túrista meglelje, előhívja, és saját dicsőségeként tán még díjat is nyerjen azzal a felvétellel, amiért én az életemet adtam...:)))
Rianna, ilyen közelről még le lehet kapni Afrikában a szavannában az oroszlánt, de az már kétséges, hogy utána módod lesz még a laborba beadni a tekercset! :-)))
Macskamedve (Kis- vagy vöröspanda)
Törpevidrák
Banditák (khmm.. bocs, szóval Mosómedvék)
Persze a többi is csúcs volt, a két méter körüli bébizsiráf, a pózoló oroszlán, és persze a vizipacik is...:))
A felsorolás persze a teljesség igénye nélküli, hisz mindent nem lehet leírni... el köll menni megnézni... :)))
Na meg fotózni...
SZóval a természetben nem hinném, hogy ilyen közeli oroszlánképet tudnánk alkotni, vidrákról nem is beszélve.
Aki volt velünk vidralesen, az tudja, hogy még megpillantani se könnyű őket (hagyatékot viszont találtunk) :))
Megnéztem a képeket, nagyon jók. Aranyos ez a vörös panda. Valamikor nagyon régen fotóztunk már az állatkertben elefántot meg medvét. Meg kellene keresnem azokat a régi képeket.
Az eredeti papírképek sokkal szebbek. A levlap méret nem igazán nyújt sokkal több információt, ráadásul a letöltés meggyorsítására tömörítettem is, ami már foltosodást is okoz.
Holnap lesz kész egy új sorozat, amelyikeket már 10x15-ösre nagyíttattam, ezekből még majd felteszek párat. Végtére is ezek a képek egy utazás emlékképei, csak az át élményeit, látnivalóit örökítettem meg minden nemű művészkedés nélkül. Különös érzés volt ateistaként is bibliai helyeken járni. A Nebo-hegyen, ahonnan Mózes megpillantotta a Kánaánt, vagy a Holt tenger medrében húzódó Jordán völgyében azon a helyen, ahol keresztelő Szent János Jézust megkeresztelte, vagy a dombon, melyről Illést a tüzes szekér az égbe emelte. Jordánia igazán fantasztikus ország!
Ősszel indítom első saját csoportomat Jordániába!
Talán a nagy képek kicsit szemcsések.. nem igazán nagy felbontással vannak gondolom.. vagy a program képernyő-szélesre rakja, és azért...
Nem értek hozzá, csak tipp..
Azért irigyellek ám az élményekért.. mondtam a páromnak mikor láttam a képeket, hogy:
Mennyünk Jordániábaaaa!! :)))
Én is ezen bosszankodom.. szép zöld háttér, képek helyett meg kis piros X-ek :((
Pedig úgy megnéztem volt, ráadásul ott van a leírás, tehát tudom hogy mit nem látok...:))