Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az eladási hirdetéseket:
- csak árral, (ne kelljen rákérdezni)
- lehetőleg képpel, (sokkal kelendőbb úgy)
- áttekinthető formában (szintén kelendőbb és nincsenek fölös rákérdezések)
- elérhetőséggel, legalább nyilvános email (hogy ne kelljen értetlenkedni, rákérdezni)
kérnénk megtenni.
Eladó egy szénacél gáz-riasztó Pitbull 19-M gumilövedékes fegyver, 9 mm PAK acél pótdobbal (ennek külön MKH kártyája is van).
Gyári töltővel (ez a képekről lemaradt), tisztítópálcával, 3D nyomtatott felpattintható billentyű szélesítő nyereggel, és a PAK töltények rögzítéséhez való gyári gumigyűrűkkel.
Egy dobnyi ment ki belőle kipróbálásként, abszolút hibátlan, gyűjteményi állapotú.
MKH érvényessége: 2032.11.10.
Viselési engedély kérhető rá.
Személyesen átvehető Budapesten, elsősorban a XI. kerületben. Érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet.
2022-ben vásároltam, de költözésnél elkeveredett az Mkh kártya és a doboz szóval csak a fegyver eladó. Egyszer volt vele lőve azon kívűl a fiókban állt. Személyesen átvehető Maglódon.
Keserű Pitbull 19M és Keserű Revenge 21M-hez gyári markolatpanel pár. Az első szériás Pitbull 19M-et még a gagyi, üreges Alfa markolatokkal hozták forgalomba. Ez már a Keserű saját gyártása, mely sokkal jobb minőségű és masszívabb, tömör anyagból van.
Teljesen Új, a vásárláskor lett leszerelve és kicserélve
Ára: 6000,- fix
Személyesen: Szigetszentmiklós-Lakihegy, vagy posta a vevő költségére
Eladó a képen látható Atlas-Globserver G Shoot 4Matic Lupara gumilövedékes pisztoly. Karc mentes állapotba, egyszer volt kipróbálva (kettő lövés).
Kettő db.alu és egy acél töltőhüvelyel , közel száz darab riasztó töltény, 98db 17,6 gumigolyó, szilikon zsír. Az MKH kártyák érvényesek 2031.04.07.-05.31. Ára:100.000Ft
Képes a Pepperball kilövésére? Anno átfutott rajtam a gondolata de meg se fordult a fejemben kipróbálni. Mivel ez co markerekbez készült, én biztosra vettem ( elméleti síkon :) ) hogy egy muzeális revkoba az indító patron erejétől már a dobban összetörne egy ilyen pepperball .