Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Ráadásul amint azt emilen is kifejtettem, ebbe a Dimkába nagyon egyszerű új autókat varázsolni, s tudom, hogy neked is az a mindened. Ebben Laci Mondeója van, majd a Te Toledódat is belevarázsoljuk.
nem igazán érdemes cserélgetni, de ezt is kifejtette Laci is és én is, mive még naponta jelenik meg új. Laci által feltett is és ez is jó alap. Ha érdemes cserélni újra, azt úgyis megtudod, de addig használd ezek közül vmelyiket.
töltsd le ezt, ebben benne van. Ha másikaT AKARSZ HASZNÁLNI (MÁSIK VERZIÓT), AKKOR CSOMAGOLD KI ÉS A MÁSIKABA (SZINTÉN KICSOMI) MÁSOLD ÁT AZ AUDIO KÖNYVTÁRAT. MAJD VISSZACSOMI (ZIP) ÉS HASZNÁLHATÓ http://data.hu/get/644792/diMka-Mici_v_05.zip.html
Az első kérdésedre tudok válaszolni, a másodikra majd olyan, aki Dimkát használ.
Rosszul kapcsolod ki a gépedet. Csak röviden kell megnyomni a gombot kikapcsoláskor és bekapcsoláskor is. Ekkor standbay módban van, ha nem használod, akkor is 1 hetet ki kell bírnia így. Ha hosszan nyomod, az felér egy resettel és akkor természetes, hogy a kártyát ki kell venni, majd vissza, hogy újrainduljon a kezdőkari.
Illik időnként elolvasni a kütyü használati utasítását is, nem csak egyből használni a gépet! :-))
Nem véletlenül MioMap térképről volt ott szó??? Mert ha igen, akkor hiába teszed fel az ájgónyócra!! A megoldás mindig az szokott lenni, hogy az utolsó jól működő térkép marad, amíg nincs jobb és működő új.
Muszály minden bekapcsolás után a memókarit kivenni és betteni hogy a kezdőkari felületem jöjjön be? Mindig gyári kinézettel indul. Még egy kérdés feltettem a Dimkát de kocsi helyet nyilacskám van, hogy tudok kocsit varázsolni? Jelenleg ez van fent: http://data.hu/get/644792/diMka-Mici_v_05.zip.html
A ho-laci 18539-es ben belinkelt, igo8.riks.v2.8c_Mici_v03.zip-be BLUETOOTH indítás berakva,úgy hogy a gomb a kijelző érintése után megjelenik majd eltűnik,így nem túl zavaró.
Sikerült megoldanom, hogy a MioMap 3.3 (iGO 2006 Plus) a legfrissebb térképekkel fusson a C720-am belső memóriájáról, SD kártyán pedig próbálgatok egy megyek 8-ast. Utóbbi is szépen fut (hála nektek és másoknak), de csak a Stopword fájlkezelőjéből tudom elindítani. A kérdésem az, hogyan csinálhatnék neki linket a Stopword főképernyőjére? Az SD kártyán a szokásos igo8 könyvtárban és a megfelelő névvel illetve mind exe mind lnk kiterjesztéssel indítható.