Kimentem lemérni. Elöl 80mm volt,most 95mm (ez kb 15mm+) hátul: 125mm. Nem jól emlékeztem.:) Következő lépésem: hátra 100mm-es tárcsa, s akkor kb fél gáznál 1/mp lesz a kapa fordulata 2. sebességben.
Szia studiod1 igazad volt az volt a probléma hogy a rugó nem tudot együtt forogni a rugót megvezető alkatrész a hajtómű házon támaszkodott egy alátét el oldottam meg most már együtt forog tesztelve minden oké azt az alkatrészt sehogy nem tudtam beszerezni hála és köszönet .
Föltettem a Möller motort a 400-as Hondára. Először egy napig óránként indítottam 20 másodpercig járatva. tizedik után olajcsere. Utána 3 perces óvatos kapálgatás óránként,majd olajcsere. Következő nap 10 perces terhelések óránként,majd olajcsere. (csak azért mert nincs olajszűrő) Fémszemcsékkel teli olajjal nem igazán jó bejáratni egy gépet.:) Én legalább is így szoktam.:) Harmadik olajcserénél még eléggé tele volt csillogó részecskékkel. Az első szíjtárcsát kicseréltem 12mm-rel nagyobbra,határozottan jobb lett a gép. De hogy még jobb legyen ,a hátsót is cserélem kisebbre.:) Szerencsére a motor bírja a terhelést.
Köszi szépen. Nekem KF 04 gépeim vannak. A haverom Rk párti. Bedöglött a motor rajta. Azon gondolkodott, hogy újat vesz. Akkor nem volt a piacon. Vett egy új Honda motort, a régi hajtóműre. Most jól el van vele.
Van a családban egy RK02 röpsúlyos kapálógép, amihez a szülők nagyon ragaszkodnak. A hajtómű alsóház viszont az évek alatt (95-ben vették újan) elfáradt és kilyukadt. 2 éve volt már javítva, de ismét lyukas. A gyártó azt mondja, hogy nekik jelenleg nincs.
Volna itt esetleg valakinek új a polcon vagy alig használt alsóháza?
Üdv.Múlt héten vettem egy rk-02-est,csak kocsizok vele,de sokallom amennyit eszik.Kb.3-4 km.és a 7 deci benzint megette.Nem sok ez egy picit?Lehet rajta valahogy visszavenni?
Elkészültek az új RK-02B kapák ! 149.990 Ft 5.5 LE Briggs motor 1 év garancia plusz kapataggal is rendelhetö TELEFON : 30/325-9520 Kiszállitási lehetöség Viszonteladónak további kedvezmény!
Sziasztok abba szeretnék segítséget kérni hogy levetem a hengerfejet és megnéztem a szelepeket mind a kettő egyszer egyszer nyit ahogy kell de valamiért az alsó szelepem valamiért még egyszer egy kicsit belemozdul szerintem ez lehet a nem indulás oka.Briggs quantum 60as motor mekorának kell leni a szelephézagnak?
Honda 600 r250t terrat20vagy társai nálam ez lenne a sorrend. Hondához vízszintes kihajtású motor kell (gcv függőleges) viszont könnyen rászerelhető kínai klón. R250t re viszonylag kis költséggel feltehető a gcv, t20 ra is feltehető ott viszont jelentősebb költséggel.