Ha valakinek gondja lenne a papírmakettek tárolásával:
Fali vitrin eladó bükk színben ( járművek nélkül ) . Magasság 55 cm, szélesség 59 cm , mélység 13 cm. Tükör hátlap, LED-világítás + más szín és más méret megoldható.
Irányár: 18500 ft + posta
Érdeklődni lehetőleg mail-ben: szgabor73 kukac t-online pont hu
Köszi a dicséretet, viszont az össze ragasztás után jöttem rá én is, hogy kell valami ami egyenesben tartsa az oldalát, sebaj a tanácsot elfogadom legközelebb merevítéssel fogom csinálni.
Szép lett! Ha elfogadsz egy tanácsot akkor legközelebb, hogy az oldalfal egyenes maradjon, ragassz ilyen merevítő bordákat a kocsiszekrénybe. Mivel nincs utastér kidolgozva, így az nem zavaró. :)
A legtöbb sajnos tényleg tőlem van, a töbi meg ha jól látoma a http://papirportal.com/ oldalról. Sajnálom, hogy ezt műveli valaki, más munkájával. Egyenlőre nem tudok elmenni a BKV-s rendezvényekre, de ami késik, nem múlik! Mert már kaptam email-t régebben is, hogy árulgatja ott valaki őket.
Szeretnék csinálni egy egyedi színezésű M 41-es mozdonyt. Már minden részéhez meg van a jellegrajz , kivéve a tetőt. Ebbe kellene a segítség. Meg van esetleg valakinek, vagy mi alapján tervezzem meg?
Szia! Megtennéd a kedvemért, hogy elküldöd nekem a papírmakett alapját? (a wareszét). Páromat szeretném meglepni egy plüss waresszal. Ehhez kellene a paírmakett alaprajza. A neten csak a 2t waresz rajza található, :(
Előre is köszönöm.
Üdv., Reni
ja, rencs82@gmail.com emailcímre is küldheted a képet. Remélem, hogy el tudod küldeni