Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Van egy ipod nano 6.generációs kütyüm és most van egy olyan problémám vele,h beragadt az ébresztő gomb. :S magyar oldalakon nem nagyon találkoztam ilyen hibával,viszont külföldi oldalakon eléggé gyakori probléma volt ez.
A világgaranciája megvan,viszont a számlája nincs,tervezem,h beviszem az arénában lévő starking boltba. Szerintetek serial alapján letudják ellenőrizni,h van-e garancia a készüléken? esetleg,ha ez nem jön össze,szerintetek mennyibe fog ennek a hibának a javítása fájni nekem? :S
Ha megvan a papír, akkor bárhova bemehetsz Apple boltba kilokkolják. Ha nem, akkor is, ha nem vagy rossz arcú alak, és kedves vagy, lehet megteszik neked.
Nem tud valaki segíteni? Karácsonyra kaptam a nagynénémtől egy Apple Ipod Touch-ot, 34GB. Most el akarom adni, hogy el tudjak menni nyaralni, de mivel nem használtam elfelejtettem a biztonsági kódját. Mit tegyek?
Hali! Lenne egy olyan problémám,hogyha megnyitom a Safarit akkor az épp aktuális oldalt betölti,de nem enged semmit sem csinálni rajta,és az egész kép szürke lesz.Valakinek ötlete esetleg?
Én emlékszem rosszul, vagy az elmúlt pár verzióval változott, hogy shuffle-ra (gen1-2) csak manuálisan lehet zenét feltenni? Illetve manualis sync-el, vagy autofill-el?
Másnap rádugtam a gépre, és magától átmásolta az ALKALMAZÁSOKAT is. Biztos megsajnált :)))
A Contact-okat, meg a BUMP nevű programmal húztam át. Elsőre nem jutott eszembe, de aztán rájöttem, hogy van nekem olyanom. Ingyenes. És Contact, Calendar, Photo, minden átvihető, még alkamazások is amúgy, bár nem mind. Egyedül a Notes-ok, nem.
iPhone 3G összekötöttem iTunes-al, szinkronizál oké. A végén lehúztam a gépről iPhone 4 rádug, sync, és voilá minden rajta.
Nem rakja fel az alkamazások: az audible account-od regisztrálva van-e a gépen? store - authorise this computer.. leggyakrabban ez szokott lenni.
Nem tudom, hogy sikerült-e lementeni a kontaktokat mert kérdezted... de az iPod lapján van olyan hogy sync contacts, és ott oulook, vagy outlook express / address book és avval szinkronizálja. De ha sikerül rávenni, hogy megcsinálja a back-up-ot akkor amikor az új iPoddal kötöd össze akkor rákérdez új eszközt akarsz vagy a régi back-upját rakja rá. Értelem szerűen a régi lesz a jó megoldás. Apple Mobile.Me pedig igen, fizetős. Vannak/voltak pletykák miszerint lesz ingyenes belőle, egyelőre semmi nincs ilyen téren. örülnék én is, ha e-mail, contacts, calendar lenne ebben benne.
Lecseréltem a 3.generációs Touch-omat, egy 4.generációsra. Az lenne a kérdésem, hogy az alkalmazásokat, hogy tudom átvinni az új készülékre? Mindig wifin keresztül töltöttem közvetlen a Touch-ra, de az iTunes elmentette őket, mert mutatja, hogy ott vannak. Van Sync funkció, rányomok, majd Apply, dolgozik, de végül nem történik semmi, nem kerülnek rá az alkalmazások. Én csinálok valamit rosszul, vagy nem lehet átrakni? (a jétákok miatt lenne érdekes, nem akarnám előről elkezdeni a nehezen elért szinteket. :D )
A Contact-okat hogy tudom átmenteni? Mert az se sikerül? Mintha ahhoz apple levelező kéne, ha jól tudom, de az meg fizetős. :s