Mondta is a videóban, hogy mostantól jóval több tartalmat szeretne gyártani.
Ennek láthattuk a felvezetőjét. Ha megbíz egy okmány neppert, nem lett volna videó.
Azt viszont sajnálhatja, hogy úgy tűnik, azok az idők már elmúltak, mikor a szalonban megkapja a két kulcskártyát és egy iránymutatást, hogy az utcában kábé merre van a telephely, ahol keresse meg magának a zsír új poros autóját. Egyből lett volna második rész.
Én már néztem be minden autóm alá, pontosan képben vagyok, mi minden sérülhet. Ahány kocc, annyi fajta sérülés, probléma. Fogadd el, hogy egy még oly jó autóban sem minden örökéletű, tulaj és használatfüggő, mi mennyit bír, az legyen a legnagyobb probléma, hogy lengéscsillapítót kelljen cserélni.
Emberünknek több évtizedes autós újságírói múlttal nem jutott eszébe keresni egy maszek okmányirodai ügyintézőt?
Aki elballag a Tesla-kereskedésbe, fölnyalábolja az iratokat, elviszi a kormányablakba, kiváltja a forgalmit, rajtszámot. Ezért elkér monduk 25 eFt-ot, ami új autó vásárlásakor bele kell férjen.
Vagy persze lehet pingponglabdát játszaszani, oda-vissza járkálni a hivatal és a kereskedés között. Erre összességében biztosan elment egy napja, ami alatt tutira többet keres(ett volna) ~25 eFt-nál.
Affenét , nem kell végletekben gondolkodni. Az enyém pont ilyen, városi tempónál havon-jégen elkottázott egy kereszteződést az előző tulaj, a szegélykő állította meg. Egy légrugó bánta, meg egy felni.
Persze, hogy nincsen csoda, egy rendesen összerakott all rad, tudjuk, a Suzuki Jimny a legjobb terepjárók közé tartozik, s valószínű a Suzuki nem felejtett el négykerékhajtást gyártani.
(A PHEV azért jól jön, mikor 30%-os lejtőn felfelé indulok, kanyarban, s nem elég visszafogottan, elindul a benzinmotor, s hozzátesz a nyomatékhoz)
Veteránautóknál is ez a probléma, mert időszakosan vannak használva. Német veteránosok vizsgálatot végeztettek, ezek alapján 100 oktános benzin és kétütemű szintetikus robogóolaj 1:100 keveréek tökéletes eredményt nyújt.
Az én tapasztalatom, hogy már a 100 oktános benzin is elég.
Ez minden, ritkán használt motorra igaz, ez nem a REX hibája. Ezért kell ezekbe prémiumot tankolni vagy stabilizátor adalékot használni, akkor nincs ilyen gond.