Keresés

Részletes keresés

Zsófigal Creative Commons License 2011.12.16 0 0 2598

Sziasztok ! Én olyan romantikus könyveket szeretnék venni, amelynek a végét, vagyis a "boldog happy" részét nem kb. 3 oldalba sűrítik be, az mindig csalódás számomra. Tud valaki esetleg ilyen könyvet ajánlani nekem ???

E-mail címem: kisjimmy@citromail.hu, ide is küldhetitek akár.

Köszönöm !

snowman Creative Commons License 2011.12.01 0 0 2597

Az a helyzet, hogy az egyszer olvasott könyveket én sem tartogatnám a világ végezetéig.

Főleg ha nem túl olvasmányosak. És még akkor sem, ha túl jó állapotban vannak.

Csak a gond van velük mindig.

Állandóan el kell dugdosni őket, nehogy más is meglássa őket, mert az nagyon kellemetlen tud ám lenni! :)

Előzmény: skywriter (2596)
skywriter Creative Commons License 2011.12.01 0 0 2596

sziasztok!

van néhány könyvem, melyektől megválnék. több évig gyűjtöttem őket, de helyhiányom van.

többek között stephen king, dean r. koontz, egyéb horror és thriller könyvek, valamint a 26 kötetes "a magyar próza klasszikusai" könyveket szeretném eladni. többnyire egyszer olvasott, de kiváló állapotú könyvekről van szó, de van olyan is, mely egyszer sem olvasott.

tudok küldeni listát, így akit érdekel, írjon a skywriter@postafiok.hu e-mail címre.

üdv

konyibetti Creative Commons License 2011.11.27 0 0 2595

Új könyvek a bolti ár töredékéért!!!

Frei Tamás 1800 Ft, Steve Berry 1600, Fejős Éva, John Grisham, Vass Virág, Robin Cook, Szalai Vivien és még sok ÚJ könyv.

Minden kérdésre szívesen válaszolok :)

http://www.eladomakonyvem.hu/konyvek/?user=49669

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.31 0 0 2594

Sziasztok!

Ez nem igazán tartózik a könyvekhez, se az olvasáshoz. Arra kérnélek benneteket, hogy a következő linkre kattintva, megtaláljátok a fényképeimet. Szavazzatok, mert nekem nagyon sokat jelent, és nektek csak pár kattintás. Előre is köszönöm. :-)

http://metrophotochallenge.com/hu2011/galleries/user/145651

magyarderrick Creative Commons License 2011.10.07 0 0 2593

o

Olvasd az enyémeket. 

meg szólj hozzá a blogomon a krimi műfajhoz és a magyar könyvpiachoz.

www.magyarderrick.blogspot.com

Érdekel a véleményed, mert fontos nekem.

Előzmény: taki lau (2581)
Akernuh Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2592

Krimirajongók!

Kéthetente egy krimit nyerhetnek a helyes választ beküldők!

A játék linkje: http://www.irodalmihirdeto.hu/nyeremenyjatek/

Nem kell regisztrálni, csak jól válaszolni. A válaszra a honlap írásai között könnyen rá lehet bukkanni.

H. R.

manyi2010 Creative Commons License 2011.09.01 0 0 2591

Sziasztok!

Ha valakine megvan bármelyik könyv Jennifer Blake-től, vagy Kathleen E. Woodiwiss-től, nagyon megköszöném ha elküldené.

Előre is köszönöm.

email: damied@citromail.hu

nem ellenség Creative Commons License 2011.07.02 0 0 2590
nem ellenség Creative Commons License 2011.06.24 0 0 2589

Ne legyen harag az offolásért! Ez vicces és valahol mégsem az:

krisztakelemen Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2588

Nem rossz az oldal :) Viszont mai könyvekhez jobban szeretem használni a nagyobb könyváruházakat. Meg aztán személyes vásárlást nagyobb előnyben részesítem. Mondhatom hogy ha valamit szeretnék akkor azt itt és most és rögtön.. szóval kocsiba pattanok, elhajtok a könyvesboltba és megveszem. És még aznap olvasom. Nekem személy szerint lassú a netes rendelés és kiszállítás. De ez egyéni vélemény. :) + a postaköltséget fordíthatom könyvekre is

szabinatomka86 Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2585

Nem tudjátok váletlenül, hogy meddig tart a libriben ez az akció??? Én csak a jövő héten fogok tudni felmenni pestre valószínűleg, (nálunk nincs libri). Kellene már pár új fantasy könyv, mert az itthoniakat már nagyon sokszor végigolvastam :)

mattle Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2584

Én Stephen King horrorműveit kedvelem nagyon. Szinte az összes könyve megvan, de most hallottam, hogy érkezett megint valami újabb alkotása, így akkor én is kihazsnálom ezt a 20%-os kedvezményt. Már alig várom, hogy vége legyen a munkaidőnek és mehessek vásárolni.

drabedár Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2583

Én Sally Hunter-től olvastam izgalmas, csavaros történetű krimiket, tudom ajánlani! Egyébként ha hajlamos vagy cím alapján könyvet választani, tudom javasolni a borítóról való választást is, én így bukkantam Sally Hunterre, a borítón egy orvos látszott hátulról és kezében egy hatalmas kést markolt, engem meggyőzött, és a könyv se volt csalódás :D

Előzmény: taki lau (2581)
krisztakelemen Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2582

Ha az számít inkább hogy 20%os kedvezmény és ezért veszel akkor valami drága könyvet vegyél :D

Krimi témában arra lennék kíváncsi hogy valami régebbi történelemben játszódó, eseg valami posztapokaliptikus, vagy alternatív világban helyet foglaló, esetleg sima, jelenben játszódó krimire vágysz?

Viszont ami nekem tetszett az a "Hugh Laurie - A balek" nagyon jó stílusa van a könyvnek. Izgalmas és fordulatos, de emellett poénok is vannak bőven. Esetleg azt tudnám most ajánlani. És persze az is le van árazva :D

taki lau Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2581

Nem tudtok nekem ajánlani valami jó krimit? Imádom ezt a műfajt, de valahogy mostanába mindig melléfogok. Hajlamos vagyok csak bemenni a könyvesboltba és csak lekapni valamit aminek megtetszik a címe. Nagyon hasznos most ez a 20%os akció, csak szeretném valami tényleg jó könyvre költeni a pénzem. Előre is köszi a segítséget

creamway Creative Commons License 2011.06.20 0 0 2580

Könyvek éjszakája, hatalmas ötlet! Nagyon jól meg lehetne csinálni! :D

randell11 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 2579

Én is pártolom a könyvek éjszakája ötletet. Jó persze nem olvasni kéne egész este hanem frankó könyves programokat csinálni....hihetetlen,hogy eddig erre senki nem harapott.
Egyébként a Game of Thrones könyv ha látom nem is olyan drága. A librinél néztem és ott valami 1500-2000 között láttam ha jól emlékszem. Csak az a baj (vagy nem baj), hogy angol nyelvű és csak rendelni lehet mert nekik nincs raktáron belőle. Gondolom emiatt nem is vonatkozik rá ez a 20%os akció. :|

jason69 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 2578

Tetszik az ötlet! Ha múzeumok éjszakája van miért ne lehetne könyvek éjszakája is. :) Én biztos elmennék.

Előzmény: Csokis (2577)
Csokis Creative Commons License 2011.06.17 0 0 2577

Olvasgato itt az unatkozó fiatalokat, és eszembe jutott valami. A Libri / Alexandra / Bookline megcsinálhatná a Könyvek Éjszakáját, vagy az Olvasók Éjszakáját. Kifejezetten unatkozó, szingli fiatalokra lenne kitalálva úgy, hogy nyaranta egy éjszakára kinyitnák a nagy boltjaikat és ezzel lehetőséget adnának a könyvek és olvasók örömteli eymásra találására. Ezzel -szerintem- sikeresen leküzdhető lenne a sokak által felemlegetett, kötelező olvasmányok által kiváltott olvasási undor.

jason69 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 2576

Örülök, és már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen akció lesz. Múltkor belenéztem a Game of Thrones-ba és rájöttem, hogy ezt előbb el kéne olvasnom mielőtt a sorozatot nézem mert nagyon megfogott a világa már a Tv-n keresztül is! Meg kell vennem mielőbb, de jó lenne akciósan mert ahogy hallottam nem egy olcsó könyv.

mandarin01 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 2575

Nagyon remélem, hogy tényleg lesz a libriben valami akció, mert már mindent kiolvastam ami érdekelt :))

randell11 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2573

Fától az erdőt..... :|

El is felejtettem illetve nem is gondoltam és nem is láttam meg nem is kerestem,hogy a Libri most lesz 20 éves.

Akkor ezt ünnepelni kell..szóval hótziher,hogy lesznek akciók de ezek mellett akár egy 1 hetes programot is el tudnék képzelni. Minden napra valami híres író közönségtalálkozója (akár még külföldi is) és színvonalas programok. Mondjuk az egy szimpatikus húzás lenne,hogy ha lenne egy ilyen író-közönség találkozó.

Előzmény: utolsó felvonás (2572)
utolsó felvonás Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2572

Hát érdekes volt hogy ilyet csináltál :D

Megértelek hogy nem akarsz rosszul járni, illetve inkább vársz pár napot.
Bár a 80% az kicsit sok. Kombinálós vagyok ezért az a tippem hogy mivel 20 éves lesz a libri ezért 20% akció lesz minden könyvre. Jobban örülnék mondjuk az 50%nak de akkor csődbe mennek :D

randell11 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2571

Ez nekem is szimpatikus,hogy némelyik helyen nyugodtan a könyvek társaságában le tudok ülni egy kávét meginni...jók ezek a kultúr közegek. Egyébként a libri oldalán láttad azt a visszaszámlálót? Ma szerettem volna venni valami jó könyvet de hülye leszek elmenni,hogy ha 2 nap múlva mit tudom én 80% leértékelés lesz!

(off: egyszer vettem egy zakót és 2 napra rá leértékelték..visszavittem a zakót,hogy adják vissza az árát és utána egy másik üzletükben meg megvettem leértékelve:D most ezt nem szeretném bejátszani)

Előzmény: utolsó felvonás (2570)
utolsó felvonás Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2570

Hát szerintem is jobb lenne ha lenne választási lehetőség a kötelező olvasmányok közül. Nem azt mondom hogy minden téma elérhető legyen kötelező olvasmány címén, csak választhassak 3-4 könyv közül.
Illetve ahogy látom egyre othonosabb és kellemesebb környzetet teremtenek a könyvesboltokban (legalábbis a nagyobbakban). Ez mindenképp jópont.

Ilyen szempontból talán a libri vezet.

randell11 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2569

Azóta szeretek olvasni és nem történtek törések az életemben...nem lettem defektes:) Csak akkor jobban el tudott csábítani a szabad levegő és a bringa meg a játszótér.

Előzmény: Solt (2568)
Solt Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2568

Lustaság miatt lemondani az olvasásról? Ráadásul olyan fiatalon, amikor még mindenki falná a könyveket?

Aztán kölcsönadni a könyvedet a szomszédnak, és végighallgatni a beszámolóját?

Amikor elmesélte, hogy milyen volt, akkor sem támadt kedved, hogy legalább beleolvassál kicsit?

Én talán szakember segítségét kérném.

Előzmény: randell11 (2565)
randell11 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2567

Én azt tenné a suliban,hogy a gyerek választhatna egy szabadon választható könyvet bármilyen témában. A lényeg,hogy köze legyen az irodalomhoz.

Előzmény: utolsó felvonás (2566)
utolsó felvonás Creative Commons License 2011.06.16 0 0 2566

Én személy szerint nem vagyok annyira nagy könyv imádó. Olvastam 1-2 sikerkönyvet. (Da Vinci kód, A Titok) amiket természetesen nagyon élveztem. A kötelező olvasmányokat viszont kimondottan utáltam. Az ember alapvetően nem szereti ha irányítják és megmondják hogy mit csináljon. Valóban kellenek ezek a könyvek ahhoz hogy növeljük a lexikális tudásunkat, de ezekkel nem érik el a könyvek iránti szeretet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!